1

Téma: toptop123: absolutně nepřipravený na zamčení a vykulené oči

Ahoj.. Je mi 26 a jsem ženatý ... po svatbě přišla moje žena .. ted už moje Madam  s "dárkem" není nic lepšího než dostat k narozkám pás cudnosti. Do té doby jsem o existenci tehle věci vubec nevěděl . Manželka je chorobně žárlivá a má strach že ji podvádím proto mi ho prý koupila .  Už měsí jsem neměl sex nechává mě jednou tydně vyhonit a ja pořád jen ližu ... Miluju ji a Udělám to pro ni a budu to nosit .. jen se ptám  Proč nám to dělají ?  Sex má žena nikdy moc v oblibě neměla protože ji to bolí a já ji chápu ale tohle je dost drastické řešení ... je pravda že od doby co to nosím tak jsem poslušný jak beránek a ona jen kvete ... jen nevím jestli jsem tohle právě chtěl.... je to jen zamyšlení  takže díky ..

2

Re: toptop123: absolutně nepřipravený na zamčení a vykulené oči

Toptop123 my sme s tým začali pred 3 mesiacmi a musím povedať, že nie je nič lepšieho. Prečo sme to len nezačali skôr. Zistil som, že vlastne otgazmus mi ani nechýba a ako vravíš, si kľudný ako baránok, aj keď ja som si myslel úplný opak. Že bez orgazmu budem nevrlý a nervózny. Držím palce a píš zážitky, nech mame inšpiráciu :-)

3

Mě orgasmus teda chybí ,ale co si budeme povídat ... ženy jsou ty Které vládnou a je to v pořádku ja pro tu svojí udělam cokoliv ... takže jestli řekne od ted už nebude sex tak nebude ..cítím že si mě pomalinku "zotročuje" a docela se mi to líbí .. děkuji za odpověd smile

4

Zle som sa vyjadril. Orgazmus mi chýba a veľmi, ale zistil som, že bez neho sa dá žiť a dokonca lepšie. Lady je spokojná, ja tiež, takže je všetko OK :-)

5

Moje Pani je taky spokojena a o to přece jde smile ja jsem se docela zlepšil v lizaní  rád usínam s pocitem že jsem ji udělal dobře před spaním ...
Jen nechápu proč ten sex trpěla dřív ... mohla mi to zakazat kdykoliv  když ji to bolí ...

6

toptop123: Když přidám vlastní zkušenost - aby toto dlouhodobě fungovalo je třeba, aby žena byla dominantní (o čemž v tomto případě asi není pochyb) a muž submisivní. Nemusí jít vyloženě o D/s vztah (ač to k němu velmi často dospěje), ale alespoň do jisté míry zde toto musí být. Pás je totiž skvělým prostředkem k výchově a "zotročení". Pokud tě to naplňuje a baví - nebránil bych se ani nošení pásu, ani takto nastaveného vztahu. K hlubokým sexuálním prožitkům není nutný klasický sex, ne všichni ho provozují.

Jinak překvapení to muselo být zajímavé smile) Já jsem s manželkou 16let, nicméně s tím, že budeme žít v D/s vztahu jsme se již brali (ač tenkrát jsme to takto nenazývali). Pás jsme začali občasně používat asi 8 let zpět, intenzivně používáme od loňska. Iniciátorem jsem byl já. Sex provozujeme jak orální tak klasický, nicméně je to samozřejmě vše v režii mojí Paní co kdy a jak si přeje smile

7

Jsem od přírody opatrný až nedůvěřivý - tak jak jsi napsal příspěvek - buď jsi to hodně zkrátil, nebo to asi není uplně tak.