Téma: Analna hruska
Nesuvisi to uplne s pasom cudnosti ale je to tiez zamykanie. Ake pocity mate z analnej hrusky? Oplati sa ju kupit a vydkusat? Vdaka
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Analna hruska
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nesuvisi to uplne s pasom cudnosti ale je to tiez zamykanie. Ake pocity mate z analnej hrusky? Oplati sa ju kupit a vydkusat? Vdaka
Anální hruška se po vsunutí do análu rozevře a uzamkne. Slouží v podstatě k potrestání subíka, který se může sice volně pohybovat, ale pomůcka je docela těžká a bez odemknutí a zpětného sevření ji není možno z análu vysunout. Osobně to vyzkoušené nemám (nejsem na anál), ale dle poslušnosti takto "upravených" subíků, odhaduji, že to po nějaké době přestává být příjemné a dotyčný spíše trpí. A jelikož tuto pomůcku vlastním, napadá mne, že jsem ji již delší dobu nevyzkoušel a je na čase ji opět "oprášit"... ;-)
Anální hruška se ve středověku používala na mučení lidí.Akorád ty pravé ve středověku když se roztáhly tak byly ještě ostré.Na milování s miláčkem nám poslouží anální šperk z číny.
To rm71- viete napisat pocity po vyskusani? Ake to je?
Mě by to hodně lákalo vyzkoušet.
Marťan - Nejsem na anál, tudíž to do sebe ani nedostanu. Při nejbližší lekci to na subovi vyzkouším a napíšu pocity, které zažívá...
Muzu doporucit, osobne mame vyzkousene a casto. Manzelka pri pouziti vyuzije nejdrive moznost se zavrenou hruskou udelat kvalitni milking. Pak si mne zamkne a da mi vetsinou nejakou domaci praci. Umyt nadobi, vytrit podlahu, vysat koberce, proste abych to citil. Podvou hodinach bych udelal cokoliv, aby uz byla hruska venku..je to preci jen poradne zavazi. Navic lrisla na mily vylepsovak. Po zavedeni odsroubuje ty packy, nasadi konec retezu, packy pridela zpatky a druhy konec pripevni ke sloupku v kuchyni. Retez ma 3 metry, takze radius mam tak akorat ke drezu a na druhou stranu k jejimu trunu, abych si mohl kleknout a poslouzit ji pusou...ja za mne doporucuju, na vychovny vycvik je to dokonale...
Marťan: Taktéž přidám zkušenost z praxe. Pocity jsou to velmi intentenzivní. Na domácí práce pod dozorem je to ideální zpestření, stejně jako na hrátky v ložnici, či mučírně. Samozřejmě záleží na konkrétním typu, ale ze zkušenosti mohu říci, že se to dá vydržet max pár hodin.
Môžem sa opýtať, ako je zabezpečené, že Hruška sa nedá vybrať? Čítal som totiž, že v otvorenom stave ma hruška priemer 6cm. S Lady už máme za sebou rozťahovanie analu (momentálne na 7,5cm). Pri 6cm myslím, že vyklzne. Mame doma analny kolík s priemerom 5,5cm a ten udržím maximálne na pár minut a hneď mi vypadne von.
Ahoj nevyklouzne, to zarucuju, je to otevrene do tri stran, tak ze se obavam, ze nasilne vyndani by te asi roztrhlo...
Sluha11: je možné sehnat i více velikostí (průměrů), tedy v tomto případě bych asi volil větší průmer, nicméně s rozumem. Vyklouznutí bych se nebál. Jak zde bylo zmíněno - roztáhne se do tří stran. Nicméně stejně toto není, narozdíl od pásu, na dlouhodobé nošení, tedy Paní může i dohlédnout na nevyndání.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Analna hruska
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB