Téma: maleslave1: Dog play
Cau, chci se vas zeptat, je tu nekdo, kdo si doma hraje s klicnici dog play? Ja mam zajimavou zkusenost a protoze mne to zacalo vzrusovat a bavi to i moji pani, tak se s vami rad podelim. Zaclo to celkem nedavno, hrali jsme jednu hru a tam byl jeden ukol, ze si ma ten kdo si ho vytahne nasadit masku psa a ten druhy mu da kratky vycvik. Tehdy jsme jeste psi masku nemeli, tak jsme si to zahrali jen s obojkem. Ale slovo dalo slovo a tak jsem dostal za ukol objednat dogplay vybavicku. Mame ji asi dva nebo tri mesice a ze zacatku pani nemela asi chut. Ale pred mesicem se to zmenilo. Prijel jsem domu, deti byly u mojich rodicu az do druheho dne a tak byl prostor na hratky. Manzelka mne poslala do loznice, ze uz pochopim Tam uz na mne cekala maska, psi tlapy-navleky se zamykatelnyma prezkama a retizek voditko. Hodil jsem to na sebe, jen jsem nevedel co s retizkem, protoze jsem uz mel voditko na masce pripnute. Tak jsem si sednul a cekal. Za chvili prisla manzelka v kozene minisukni a kozene bundicce. Chvili se mi smala, jak vypadam jak uplny ratlik a pak se tak mimochodem zeptala kam asi tak ma pripnout ten retizek. Asi si pamattujetw, ze jsem tu uz psal, ze mame analni zamykatelnou hrusku. Dlouho cekala na svoji prilezitost. Musel jsem se otocit a vyspulit zadek a za chvili uz mi kovova hruska vklouzla do analu a zamek ji zajistil v otevrene pozici. No a razem bylo jasne kde bude pripnuty retizek. Voditko uz jsme tedy nepotrebovali. Pak jsem uz musel na ctyrech poslouchat prikazy. Slezl jsem ze schodu a jake bylo moje prekvapeni, kdyz moje cesta vedla ven na zahradu. Nastesti nemame zadne sousedy, krome jednoho a ten si postavil trimetrovou zed mezi nasim a jeho pozemkem. I tak jsem ale byl hodne nervozni, aby neprijel nekdo na necekanou navstevu a neuvidel mne tam takto. Manzelku to evidentne netrapilo, protoze mne vencila kolem dokola domu. Prvni prikaz byl, ze nesmim mkuvit, smat se atd. ale jen zavrcet, zastekat pripadne ji lizat nohu nebo ruku. Protoze je zvykla trenovat naseho madarskeho ohare (narozdil ode mne), tak vychova byla od zacatku v jeji rezii. Musel jsem se naucit chodit ji u prave nohy, zastavit, kdyz zastavila ona a sednout si na prikaz rukou. To mi teda vubec neslo, protoze v te masce se celkem blbe kouka. Odvedla mne tedy za dum, pripoutala retez k trubce otvory pro oci na masce zakryla maskou na oci, ktera je odninatelna a naridila cekej a odesla. To jsem opravdu zacal byt nervozni. Prestrojeny s maskou psa a se zamcenyma packama pripoutany za analni hrusku k trubce. To bylo neco. V tu chvili mi ale ptak v pasu cudnosti zacal pusobit velkou erekci. Ta situace byla zaroven neskutecne vzrusujici. Zaroven se zacala hlasit i hruska v analu, do te doby jsem si ji spise uzival nez uvedomoval, ale ted jsem o ni uz moc dobre vedel. Nastesti v chuzi po ctyrech tolik netlaci, jako kdyz s ni musim uklizet barak. Pani si dala nacas ale asi za 10 minut prisla, vsadim se ze se na mne divala z okna a cekala co budi delat. Ono jsem toho ale moc delat nemohl. Zpusobne jsem sedel a cekal. Hned po prichodu mi stroze oznamila, ze je potreba pouzit trochu jine vychovne metody nez na psa. Dala mi prikaz stoupnout na vsechny 4. Poslechnul jsem a v tu ranu jsem dostal asi patnact ran bicikem na zadek, nesmel jsem mluvit jako clovek, tak jsem jen zaknucel. Pak mi sundala masku z oci a rekla, ze za kazdy spatne uposlechnuty povel dostanu dalsich patnact. Po dalsich par koleckach kolem domu nsem zacal mit zadek v jednom ohni, vubec mi to neslo, ale nakonec jsem si preci jen nasel zpusob, jak rychle zjistit, jaky povel zrovna mam poslechnout a jak ho udelat. Nicmene dokonale to nebylo, a tak jsem jeste nekolikrat dostal dalsich patnact. Cvicili jsme asi dve hodiny mozna. Pak jsem teprve mel moznost se napit. Jak jinak nez z misky. Rozepnula mi zip na tlamě a ja musel pit jako pes. Nakonec se uvelebila v sedacce na terase. Ja dostal prikaz lehni a za odmenu jsem ji smel jazykem olizat jeji nohy. Citil jsem se poprve totalne ponizeny, otevrena a zamcena hruska v analu opet potvrdila svuj nekompromisni efekt, ale jak jinak nez zaroven i poradne vzruseny, coz moje pani vedela a nalezite mi to od te doby pripomina. Bohuzel jsme nemeli cas na další trenink, krome par kratkych chvilek v loznici jen tak na osvezeni. Uz se tesim az se to zopakuje.
Pokud máte nekdo zkusenost, budu rad za nápady ...