Téma: Felicity: Skutečný životní příběh mé Madam Michaely a mě
Ahoj všem,
pročítám si příspěvky a životní příběh "Sluha11" a strašně se mi to líbí a vzrušuje, že jsem se rozhodla psát o svém novém životě také.
Začnu od začátku. S Madam Michaelou jsme se potkaly ani ne před rokem. Byla to láska na první pohled. Hned se mi moc líbila a já měla nutkání jí dostat. Vše šlo dobře, začaly jsme tedy spolu chodit. Už od začátku jsme si vyměňovaly erotické příběhy a představy. Postupně jsem zjištovala, že má ráda spíše dominantní roli a touží po tom prznit kluka do zadku. Ona zkušenosti z minulosti neměla, pro ní to byla nová vzrušující životní etapa. Já naopak věděla co chci a přesně někoho jako byla Madam Michaela jsem hledala už roky.
Náš první a druhý sex byl uplně normální, bez jakéhokoliv podtextu či perverze. Takový ten první sex na začátku. Nejsem si jistá jestli to byl třetí nebo čtvrtý náš sex vůbec, ale začaly se dít věci. Madam Michaela mi nakázala, až příjde ke mě domů, budu klečet před postelí, nahatá, ruce za zády a s análním kolíkem v zadečku. Bude přijemné osvětlení a hudba. Já budu koukat do země a mlčet. Madam Michaela přišla a šla se připravovat, já klečela v ložnici, vzrušením se mi třáslo celé tělo. Zanedlouho jsem slyšela jak klapou podpatky a Madam Michaela vchází do ložnice. Začala si mě obcházet a prohlížet. Byl to velice vzrušující okamžik. Pak přikázala rázným hlasem ať se postavím a otočím. Madam Michaela bylá krásná, vypadla opravdu božsky, páskový podvazkový pás s černýma punčochama, krásná černá tanga, a černou krajkovou podprsenku. Vlasy do culíku a na očích černou škrabošku kde na mě koukaly krásné tmavé přísné oči. Opět si mě prohlédla a zjistila že mám na svém penisu ( dále už jen jako poštěvák) klícku. Zaklepala na ní a řekla "ale ale co to tu máme" a šibalsky se pousmála. Pak mi přikázala abych se otočila. Ze zadečku mi čouhaly dvě trubičky, jedna od nafukování a druhá s ovladačem vibrací, a to vše směřovalo do mého oblíbeného analního kolíku. Velice jí zaujal a začala si sním hrát. Nafukovat, vyfukovat, zvyšovat a snižovat intenzitu vibrací. Dál mi přikázala abych si klekla na postel na včechny čtyři a ukázala jí svojí kundičku s kolíkem. Opět pokračovaly hrátky s kolíkem. Pak přestala a já netušila co mě čeká. Najednou mi přistály dutky na zadku a mnou projela bolest. Velice intenzivní bolest. Vykřikla jsem docela nahlas. To se Madam Michaele moc líbilo a začala mě důtkama pěkně bičovat. Rány se ze začátku daly snést, protože se Madam Michaela s důtkama teprve seznamovala (měla je poprvé v ruce), ale učila se bohužel velice rychle. Jak ubíhal čas Madam Michaela už našla rytmus, zpřesnila své údery, které občas opravdu hodně bolely, nejvíce když mě s nima mlátila přes mé koule. Když se Madam Michaela vyřádila odložila důtky a opět přitoupla k mému kolíčku, který celou dobu výprasku vibroval a byl dosti nafouknutý. Kolík vytáhla z mé kundičky a tak roztaženou mi jí začala lízat. To jsem zažila poprvé v životě, bylo to něco nádherného, strašně se mi to líbilo, ale mé Madam Michaele také. Jak dolízala, vzala lubrikační gel a místo s kolíku mi začala prdelku prstit. Jeden prst, druhý, třetí, byla jsem od kolíku roztáhlá tak to šlo vcelku snadno. nicméně se Madam Michaela nespokojila s třemi prsty a pokračovala dál. Já už cítila jak je moje prdelka napnutá, že asi víc nedá, to jsem se naštěstí mýlila, když už tam byla po klouby všech čtyř prstů, začala dovnitř strkat i palec. To už bylo i nepřijemné a bála jsem se že mě Madam Michaela natrhne. Takhle mi madam chvilku prstila rukou zadek, byl to nepopsatelně krásný pocit, když jsem citila, že se dostává za klouby. Bylo to to nejširší místo, já zatlačila proti ní a s bolelstí jsme cítila jak byla celou rukou ve mě. Byl to nepopsatelný pocit. Mít celou ruku v sobě. Madam Michaela pomaličku začala strkat ruku dál, až kam jí pustila moje bolest, hluboko to už bylo dosti nepřijemné a bolestivé. Nicméně mě takhle začala mrdat. I já jsem tlačila proti ní a pěkně na té ruce jezdila. Byla jsem v sedmém nebi. Bylo to velice intenzivní, z klícky jsem tekla jako vodopád až jsem pod sebou měla loužičku. Madam Michaela pokračovala dál, až jsem se svalila na postel a oddychovala. Madam Michaela poznala že mám dost a pomaličku ruku vytáhla. Lehla si vedle mě objala mě políbila a řekla, že tohle byl nejlepší zážitek jejího života. Pak jsme se mazlily a užívaly jedna druhé. Poté jsme si spolu zaprcaly, Madam Michaela byla ze všeho dost nadržená. Já se taky udělala. A takhle štastné jsme usnuly.