1

Téma: Pás co nejde sundat?

Ahoj všem,
zkouším druhý pás. První byl CB6000 a ten mi vůbec neseděl. Pak mám s integrovaným zámkem Holytrainer a kovový pas z číny.
U obou mám problém, že mi jdou sundat. Vytahnu ho celkem snadno nahoru a koule mezi klíckou a kroužkem také projdou.
Hodně se mi odtahuje od těla, tak jak je odtažený a opadne erekce, tak vypadne. Poradí někdo?
Díky všem

2

Re: Pás co nejde sundat?

Ahoj, řeším podobný problém, pořídil jsem si prisontrainer a bez problémů ho sundám. Uvažoval jsem o menším kroužku (40mm) ale to by jsem se v noci nevyspal. Přemýšlím o piercingu, do PA se mi moc nechce, nevím jestli by postačil i piercing do předkožky.

3

PA a Rigidchastity to jistí. Jen je to na dlouhé lokty,ale konečně se mi podařilo vyloudit a vyprosit druhou klícku. Čekací lhůta je až pět měsíců,takže jí budu mít v listopadu až prosinci. Aspoň bude hezký Ježíšek.

4

Ahoj. Já mám už pár let piercing uzdičky(frenum) a kroužek. Vyrobil jsem si z drátku z chirurgické oceli takovou pojistku proti vytažení,která po uzamčení nejde bez poškození sundat. Mám Holytrainer V3 a už nějaký rok tenhle problém neřeším. Po zamčení jsem dříve také mohl lehko podvádět a to mě k tomuhle řešení dotlačilo. Teď jsem bez šance

5

Děkuji za rady, ještě k tomu piercingu .. když nejsem obřezaný je vhodnější varianta piercingu foreskyn ? Nebo je to jedno? Přijde mi pak že ten piercing bude většinou schovaný pod předkožkou.

6

To bude asi hodně individuální. Obřízku nemám a pokud je předkožka přes,není piercing vidět,ale ani nevadí. Já jsem téměř stále pod zámkem a to pro mě bylo pohodlnější stahovat za žalud. Časem tak zůstala trvale. Osvědčila se mi hodně krátká klícka a tam vše drží jak má.

7

Já zase se staženou předložkou piercingem a nasazenou klickou měl problémy. Děsně mi natikala predkozka až jsem skoro nemohl sundat klicku. Když jsem ji stáhnul a zamkl tak to bylo lepší,ale vzhledem ze mám otevřenou klicku tak se mi o oděv ta predkozka odirala. Nechal jsem se obrezat a mám naprostý klid. I hygienu stačí dělat jen sporadicky.

8

misanozky: Ahoj, jednoznačně nejvíce bezpečnou variantou je T-typ v kombinaci s piercingem. U této kombinace se dá dosáhnout téměř "nesundatelnosti". Když přidám vlastní zkušenost - doma používáme T-typ, a ač piercing nemám, dostat se z něj je prakticky nereálné. Pokud je správně utažený, bezpečnost s klasickými klecemi nelze srovat. Nicméně vysoká bezpečnost je zase vykoupena horší "uschovatelsností" pod oblečením atd. Koneckonců, recenzí na T-typy je zde několik smile

9

Ahoj, prosim nekho kdo vlastni typ T nebo typ Y jak je to s tou obruci kolem pasu, jak moc vadi pri beznych cinnostech a jak se s pasem chodi na velkou kdyz se u typu T dobre utahne ta spodni obruc tak to prece zavazi neee? proto mi prijde dle obrazku lepsi typ Y ale tam zas budou ty popruhy vadit asi pri beznem sezeni atd.... Prosim nekdo kdo by to trosku rozepsal wink

10

subicubka: Ahoj, v několika vláknech si zde lze přečíst i poměrně podrobné recenze. Nicméně odpovím alespoň v kostce na předmětné dotazy.
V běžných činnostech obruč kolem pasu nevadí. Samozřejmě je vše o zvyku, proti běžným klecím je pás poměrně těžký (typ co používáme téměř 2kg). Vzhledem k faktu, že drží za boky (pánevní kost) je posazený poměrně vysoko a je třeba dle toho volit vhodné oblečení (jeany bokovky třeba vhodné nejsou). Na velkou se dá dojít bez problému, i při maximálním utažení (které je samozřejmě třeba, aby pás nešel sundat) má zadní část (lanko) několik cm vůli, lze tedy bez problému odtáhnout do strany. Opět samozřejmě oproti klasickým klecím je toto složitější, nicméně benefitem je daleko větší bezpečnost (tyto zařízení jsou bez použití opravdu hrubé síly a nářadí prakticky nesundatelná) a do jisté míry i větší komfort (vše si sedne na 100%, pás se nikam neposouvá atp.).

11

Obruč nevadí, zvykneš si. Navíc sám zjistíš, že T nebo Y pás je na nošení pohodlnější než klícka. V pásu zvládám jakoukoliv činnost, krom jízdy na kole. Na velkou se chodí s pásem, co má jako propojku lanko, také bez velkých problémů. Stačí, když si lanko pomocí kousku provázku odtáhneš stranou. Klidně jen o 1 cm. Lanko jsme u mého pásu nahradili upravenou a zploštělou nerez trubičkou. A po této úpravě je to ještě lepší než s původním lankem.  T a Y pásy jsou ale náročnější na hygienu. Je třeba se o hodně více sprchovat a proplachovat spodní partie pásu silným proudem vody. A také občas preventivně promazávat zámečky konkorem, abys nemusel po čase kvůli nefukčnímu zámku volat hasiče.

12

Ok dekuju moc za odpovedi wink Mel jsem jako prvni CB a ted mam hollytrainer. Nicmene z obou se lze dostat i se v nich ukojit smile) Vim ze je to taky o hlave, ale ja mam na to slabou vuli a potrebuji prave neco v cem si bez manzelky nevrznu... smile) Jeste prosim k tomu T nebo Y. Jak je to s tou buzirkou kolem kovovych obruci? Asi to moc dlouho nevydrzi v nejakem hezkem cistem stavu, nebo ano?

13

Ahoj zkus pc s urinální trubicí která sahá až za kroužek kolem varlat, z toho se prostě nedostaneš:

https://aukro.cz/kovovy-pas-cudnosti-s- … 6954740176

https://aukro.cz/kovovy-pas-cudnosti-s- … 6955830722

já jsem také dlouho laboroval s hodně klíckami teď nosím pás Latowski, perfektní věcička, sice trošku dražší, ale luxusní nošení, můžu doporučit:

http://www.latowski.de/latowskiFlash/410.htm