1

Téma: Integrovaný zámek

Dobrý den,
jakožto klíčnice jsem svému milému objednala novou klícku, má však integrovaný zámek s nímž nemám ještě zkušenosti. Mám obavy jak postupovat v případě např. zalomení klíče nebo zaseknutí zámku? Jedná se zatím pouze o teoretickou otázku, ale ráda bych byla připravená, kdyby se něco podobného stalo, abych nemusela volat hasiče. Přece jenom by se můj milý asi hambou propadl až do západního německa. Děkuji za rady

2

Re: Integrovaný zámek

Předpokládám, že pokud bude nejhůř, spraví to vrtačka a menší vrták. Jinak při zalomeni občas jde zbytek klíče vytáhnout pinzetou/kleštěmi a pak se dá použít náhradní..

3

Takže pokud chápu správně, teoreticky by stačilo vyvrtat díru v uprostřed zámku (tam kam se dává klíč)?

4

V pripade plastove klece by to slo sikovkama rozmacknout...
V pripade kovu, bych pouzil pakovy kleste...
Nicmene ve vsech pripadech dojde k poskozeni PC.

Jinak je spostu figlu na vyndani zlomeneho klice nebo jen otevreni...
Ale vzhledem k poloze a pristupu by to bylo na "zimni vecery"

Nicmene zaver je...ze chlap si vzdycky poradi, kdyz pujde o sex.

5

Emma: Přesně, aby se nezničila klec, stačí odvrtat. Ale pokud vím, tak jsem tu na foru podobný problém ještě nezanamenal..

6

Mně se problém s integrovaným zámkem stal. Když jsem ještě nenosil T-pás, tak jsem byl zamčen převážně v klíckách s integrovaným zámkem. A u Prisonotraineru se stalo, že když jsem měl být po několikaměsícním nepřetržitém uzamčení odemčen kvůli oholení, tak jedno stavítko zámku bylo vzpříčené a klíč nešel naplno zasunout do zámku. Musel jsem nakonec použít vrtačku a odvrtávat integrovaný zámek. Stačí vzít vrták na ocel vhodného průměru a při pomalých otáčkách opatrně odvrtávat. Lepší je to dělat ve dvou - klíčnice může vrtat a mužíček drží klícku, nebo obráceně. Já to dělal ale sám, jednou rukou držel vrtačku a druhou klícku. Takže se vrták dvakrát vzpříčil a rotací vrtačky se mi klícka bolestivě zařízla do těla. Dalo se to vydržet, jen to chtělo pak namazat hojivou mastí a nechat odřeniny chvíli hojit. V mém případě bylo vzpříčené hned první stavítko zámku, takže stačilo odvrtat zámek jen k němu. Pak už šlo normálně zasunout zámek a odemknout.

7

Když nepůjde odemknout, tak se jedná o permanentní cudnost big_smile

8

To odvrtávání bych doporučoval jako poslední možnost, na odvrtání takovéhoto zámku je potřeba dost malej vrták a ten se docela rád láme a trefit zlomenej roztočenej vrták do varlat to by asi nebylo nic moc.

9

ahojte,
ja mam s intrevonym problem, po niekolkych mesiacoch pouzivania sa mi raz v spanku odomkol...skoro som ani nedychal aby nezistila ze som ju mal chvilku dole
potom som zistil ze ide lahko odomknut aj bez kluca...takze uz tie klietky nepreferujem

10

To se mi taky stalo, jeden šel odemknout sám od sebe, na druhý stačilo přitlačit a další dva jsou ok. Je to holt jemná mechanika za málo peněz, tak to ně vždy funguje jak má wink