1

Téma: jirka1234: Pocity po roce nošení klícky

Zdravím, dnes je to rok, co jsem dostal přívěšek na penis v podobě klícky Alcatraz. Bral jsem to jako srandu, která omrzí a zůstane někde v šuplíku. První kliknutí a nákup na Wish udělala moje žena bylo to z důvodu mého nezájmu o sex a přistižení u onanie. Poradila jí to její kolegyně z práce, která tak svého manžela zamyká přes 3 roky. Po 20letém manželství opravdu zpestření. Moje první nasazení proběhlo v pátek večer a měl jsem ho bez odemčení do neděle. Erekce a chuť na sex okamžitá, žalud naraženej v kleci, ale moje žena nepovolila. V neděli večer jsem byl odemčenej v posteli a hned jsem mojí ženu pomalu znásilnil. Po sexu mě opět zamčela. Alcatraz jsem nosil měsíc nepohodlný na nošení, dnes mám kovovový cb 6000. Musel jsem se naučit s tím žít, ale od té doby mám chuť na sex a na moji ženu pořád. Moje žena se do role dominy docela vžila a zřejmě ji to i baví, protože do naší ložnice přibyly oblečky a různé pomůcky za hranicemi běžného sexu. Bičík je běžnou pomůckou při našich hrátkách. Po roce shrnutí, vážím si víc své ženy, jsem k ní nadržený, chuť na sex o 100 procent lepší a sexuální praktiky, které jsem od své ženy nikdy nečekal.

2

Re: jirka1234: Pocity po roce nošení klícky

Paráda, tak to má byť :-). Manželka sa určite už aj v práci u kolegyni pochválila, aké pokroky ste doma urobili )))

3

Kolegyni určitě ,protože ji znám a jezdí k nám na návštěvu s děckama někdy na kafe.Někdy si rýpne ze srandy ,že je vidět jak mě má manželka pod kontrolou ,že se chovám jinak a jsem pozornější co má žena klíček kolem krku.Teď cituji její slova.Chlap při manželském obřadu na svatbě by se měl nechat zamčít penis do klícky a klíče by se měly odevzdat nevěstě jako nástroj  pro ovládání štasného manželství.Přistižení za honění 50 ran bičíkem a už si na něho sám nešáhneš.Je pravdou že její manžel je od ní alespoň o  20 kg lehčí ta k trestu nejde asi daleko

4

No mi k pásu přišli zcela náhodou po 30 letech manželství (škoda) ale ty změny jsou neuvěřitelné a to na obou stranách nosím 3 rok a bez pásu nejsem ve své kůži připadám si nahý a zranitelný jen doufám že nám to vydrží.

5

Po několika letech používání pásu cudnosti si taky už nedovedu představit další život bez pásu. Jsem pozornější a bez uzamčení bych si už připadal jako někdo zcela jiný. Že by předání klíče od pásu cudnosti nevěstě mělo být povinnou součástí svatebního obřadu si myslíme já i můj Milášek už dávno.

6

Je to zajímavé ,ale spousta chlapů jak si na pás zvykne,nechce uz ho sundat.Moje žena mě ho sundala na dovolené v Bulharsku a nic to se mnou nedělalo žádné erekce touha nic.Večer jsme se pomilovali a řekla mě že to nemá to jiskru a po 2 dnech mě zamčela znovu.Pokud zlobím pás zůstane třeba týden zamčený a nebo mám vykoupení.Žena si hraje ráda na dominu a otroka po potrestání se můžu milovat a dělat si s ní co chci.Po výstřiku ale de hned do klece

7

Klec na vaši parádě je prostě rajcovni přívěšek pro nás ženy a manželky v jednom, co dokáže v nás vyvolat něco žhavého, co jsme ani netušily, že to v nás je a jak úžasně zvrhlé dokážeme být i po těch dlouhých letech manželství. Je to jako podpaloč vášně a zvrhlosti, co nažhavuje v nás plameny rozkoše, které se snažíme stále udržovat, aby oheň neuhasl.

U vás zamčených to funguje stejně jako u nás klíčnic. Vy bez klece vlčíte a máte pocit prázdnoty, že vám drahokam chybí a my zase nemáme potřebu bez klíče něco nažhavit.

Je to nepochopitelné, že se to musí oboustranně vnímat.

Moc všem přeji ať to dál klape a je super si přečíst jak to i jinde pokračuje po delší odmlce.

8

No protože jsem opravdu jen začátečník zatím největší trest navržený paní by bylo nezamykat protože se mi pořád něco nelíbí ale opravdu před známými jen v pásu jsem se necítil ale argument že šperk se nekupuje aby ležel v šuplíku a nikdo ho neviděl mě dostal.

9

Přesně jak píše Xena,mou ženu rajcuje mé zamčení vyloženě si sex libuje,že jsem odkázaný pouze na ni a nemůžu se udělat sám.Extravaganci a ani nahotu nevyhledáváme ale doma v bazénu jeině zamčenej.Když jsme doma sami bez děcek v bazénu krásně mě obepne nohama a milujeme se jak před 20 rokama, miluje jak sem naběhlý a oteklý v kleci ,protouže cítí moji touhu na sex.Když mě chce vydráždit ještě víc neváhá  šáhnout po oblečku dominy a bičíku.Musí pak zkrotit mojí nadrženost až jsem jak beránek odepne mě pomilujem se .

10

Absolutně ti rozumím a přesně tak to je. Baví nás to, jak vy jste závislí na nás, my to máme pěkně v rukách a čím jste vyrajcovaný víc a víc, jste ochotni udělat cokoli.
A naběhlý pták a bolest? Neskutečná síla k ovládání. Užíváme si perverznosti a naší vlhkosti snad víc než za mlada.

11

A ještě jedna výhoda myslím je, co má klec a zámek společného. Že i po těch letech máte doma dračice, které vás rajcují, stále udržují fit v sexu, že nemáte ani myšlenku na to, že by jste hledali něco jinde. Což myslím, že je pro nás klíčnice pocta a úžasný pocit.

A když moje zlato pak říká cizím chlapům, predem mnou, když oni mu řeknou, že by svojí ženu chtěly zapomenout na parkovišti a mít novou a můj Tlapík odpoví, že by nikdy neměnil, jak jsem úžasná i po 20 letech. To je tak silné, vnitřní uspokojení a ujištění, že jsem pro něj Bohyně, že ho zbožňuji ještě víc a napořád.

12

Xeno nezáleží na době kdokoli má klíče je bůh a zamčenému dá jen co chce on ale musí na to být dva.

13

Je jasné, že na to musí být dva. A délka vztahu? Ta není rozhodující.
To bylo myšleno na nás a Jirku, že je to zamykání kořením dlouholetého vztahu.

14

Zamykání v kombinaci s rafinovanou klíčnicí plnou nápadů bezpochyby udržuje jiskru ve vztahu, a to i po mnoha a mnoha letech. Mohu jen potvrdit z vlastní zklušenosti smile

lastastny: Nemyslím, že kdokoliv má klíče je automaticky bůh. Vždyť nejvíc obstarává psychologická stránka zamčeného světa, tedy každodenní prožitky lidí, kteří spolu zamčený svět sdílejí. Nestačí být majitelkou klíče. Pro klíčnici je nelehký úkol udržet právě onu jiskru a sladké napětí ve vztahu. Musí jí to bavit a naplňovat. Bez těch správných podmětů a přístupu ze strany klíčnice ztrácí celé zamykání své kouzlo, z mého pohledu i smysl.

15

Jo souhlasím jsem jen začátečník a je pravda že vztah se změnil opravdu hodně na jednu stranu to co chci ale má to i své úskalí a ústupky a je pravda že musí chtít oba a trochu se domluvit ale bez klíčů člověk udělá hodně kompromisů kterých občas lituje.

16

Po roce zamykání člověk se zžije s klíckou alespon u mě o tak bylo ,ale nebylo to taky hned První měsíc muka neustale erekce a chut na sex spíš tak po těch 3 měsících.Záleží opravdu na rafinavosti mojí ženy ,protože na ženě je to břímě co udržuje tu jiskru ve vztahu.Umí mě dostat do vzrušení ,kdy chce a potrestat a ponížit kdy chce .Ono v té klítce je velká zbran na chlapy alespon u mě po 3 dnech kdy se žena projde předemnou v tangách mě pumpuje penis a ona to ví.Vždcky mě řekne miláčku nevzrušuj se bude tě to bolet .