1

Téma: Roztiahnutie análu

Ahojte , idem rovno k veci. Aký maximálny priemer análnych hračiek ste už mali v anály respektíve ako dosiahnuť napríklad priemer 10 cm? Aký lubrikant je ktomu najlepšie používať ? Dajte aj fotky vaších hračiek pre inšpiráciu na análnu stimuláciu alebo masáž prostaty. Tí čo dali dnu cez 10 cm nemáte žiadne zdravotné problémy ?

2

Re: Roztiahnutie análu

Já asi tak 3-4 cm a bohatě mi to stačí, žádné roztahování mě neláká. Měl bych strach, aby mi pak svěrač udržel to co udržet má a abych nemusel začít nosit plíny.

3

Ja dám maximálne 3 centimetre a chcem to posunúť aspoň na nejakých 4-5.  Ako to docieliť neviem sa už dostať cez 3 cm

4

CBčkar 24: Podle mě se při 3 cm nedá mluvit o roztahování. Jinak to chce trénink, hodně mazání a čas. Není problém dnes koupit různé uměláky, s těmi to je asi nejjednoduší.. A bacha na tvrdost materiálu, čím měkčí, tím pro začátek lepší.. Bráno z pohledu že jsi bez patnerky.

5

My s Lady praktizujeme anal a sissygasm takmer od začiatku nášho vzťahu, dostali sme sa na 7cm, no viac sa už asi pól roka nedá. Bolo to postupné roztváranie po milimetroch, trvalo mi to 9 rokov. Ja viem, je to pomalé, ale tiež sme nevedeli ako to je a nechcel som si zdravotné ublížiť. Stolica a všetko okolo toho funguje v pohode, skôr mám pocit, že sa svaly okolo zadku viac posilnili. Keďže na začiatku sme nemali veľa peňazí, tak postačovalo hocičo - mrkva, uhorka, či plastové fľaše. Tie sú najlepšie, lebo sú rôzne veľkosti a po naolejovaní výborne vnikali dnu. Keď už sme si vedeli dovoliť aj originálne hračky tak sme začínali kupovať dildá a koliky. Najprv 3cm, potom 4cm, potom 5,5cm a posledný máme king dildo s priemerom 6cm, ktorý používame spolu s 3cm naraz. Nie je to ale spolu 9cm, obvod je menši, takže priemer je to cca. 7cm. Je to neuveriteľný pocit a semeno vyteká často aj s močom ako divé, keďže prostata je na vetvy smile))). Asi tak

6

Zkus nafukovací anální kolík, pro tenhle účel zřejmě ideální

7

Ja jsem zatim mel nejvic 5,5 - 6 cm. Pripinak asi 25 cm na dylku. Myslim ze mi to i staci ikdyz nikdy nevim, co prijde za prekvapeni. Tuhle v3likost jsem kazdopadne dal v podstate bez treninku, myslim, ze je to tak maximum co se da zvladnout pouze s pripravou v tu danou chvili (urcite teda ne hned, ale treba po 2 hodinach roztahovani uz uplne v pohode). Nevyhoda samozrejme je ta, ze dneska uz cokoliv pod 4 cm nema vyznam používat...

8

Používání análního kolíku se Miláškovi moc líbí a ráda by mne trestala jeho dlouhodobým nošením. Má na mne kolík 10cm délky a cca 3cm šířky. Dostávám ho za trest, nejdéle jsem ho měl zatím v sobě tři dny s jedním vyndáním kvůli WC návštěvě. Není to ale nebezpečné, mít v sobě anální kolík delší dobu? Máte někdo zkušenost s delším nošením kolíku?

9

Ahoj, při anální souloži v pohodě dávám 6-6,5 cm, jo ale chtělo to tréning, a ze začátku to i bolelo, dneska je to skvělý pocit