1

Téma: Velikost klíče

Řešili jste někdo velikost klíče u integrovaného zámku? Je zbytečně dlouhý a ani ne moc vzhledný. Aspoň tak to vidím já i má klíčnice a na jejím krčku si ho moc nedokážeme představit. Zkoušel jsem se ptát i tam kde dělají kopie klíčů, ale na tehle typ nic nemají.

Jestli máte někdo nějaké zkušenosti prosím podělte se.

2

Re: Velikost klíče

Pořešili jsme to tak, že můj Milášek ode mne dostala stříbrný otevírací medailonek s decentně vygravírovaným nápisem Key holder. Samotný klíček jsem pak na brusce zkrátil na cca 3 cm a upravil tak, aby se vešel do medailonku. Vyvrtal jsem do klíčku ještě dírku pro navléknutí kroužku. Ten kroužek pak umožňuje lepší otáčení klíčku v zámku a případně poslouží na upevnění řetízku. Safe key nepoužívám, takže druhý, nezkrácený klíček, má Milášek někde schovaný.

3

Dekuji za tip, me klicnici se to velmi libi. No jest aby ne, kdyz si bude moci vybrat nejakou tu okrasu na krk.

4

Tie kluce vyzeraju fakt hrozne. Ja som to vyriesil jeho skratenim, zabrusenim a navrtanim novej diery. Jeden takto upraveny som este zacernil a vyzera super! Ked tak odfotim a pridam aj ten.

http://i.imgur.com/Ky4tiD3.jpg

5

Jj takhle nějak bych si to představoval a tohle vložit do medailonku jak psal petrzprahy

6

Je tu nekdo, kdo by byl schopen a ochoten takhle upravit klic za nejaky poplatek?

7

Skutecne nikdo? Urcite nejsem sam kdo by tohle ocenil. Ten seredne dlouhy klic na krku vypada katastrofalne a do rozumneho medajlonku ho taky neschovate.

8

Ahoj. Tiež uvažujem o úprave kľúča, chcel by som ale vymyslieť niečo krajšie ako je na fotke, ale ak niekto má záujem o takú úpravu ako je na tej fotke, nemám problém to spraviť.