1

Téma: Jízda na kole

Dobrý den všem.
Chtěl jsem se zeptat, zda - li někdo z vás jezdí na kole v páse cudnosti? Případně jaky pás používáte.
Já mám silikonový cb6000s s kovovým kroužkem a stává se mi, že po jízdě na kole mi otoky předkožka. Jestli to je tim jak sedím na sedle a tlačí kovový kroužek na oblast mezi varlaty a analem? Že to zaskrcuje?
Nemate někdo zkušenosti s tim?

2

Re: Jízda na kole

Jezdím jen do práce a po okolí, takže žádné štreky.. Používám kovovou klec, ale žádný hit to není, často se skřípnu, nebo mě spadne kroužek a musím pak nasazovat znovu.

3

Já právě jezdím do práce na kole což je cca 15km a jedu to jak kdy někdy 40 někdy 55 minut

4

Jezdíme rekreačně ale v pase se to nedá.Na pivo do hospody po dedine ano,ale ne na cesty.Loni dovolenka na víkend Máchovi jezero,oteklej priskrcenej a zavazi to o sedadlo.Navic je to poznat.Byl jsem odemknut po 5km jízdy,když děcka byla s dohledu.Neda se to.

5

Jezdím každý den 3 a půl kilometru do práce a 3 a půl kilometru zpět a při určitém "ohledu" na pás to v celku dobře zvládám. Tedy pokud jsem uzamčen v klícce. V "Téčku" nebo v Latowském to opravdu na kole nejde. Na delší tůry bych to však nedal v kleci ani já.

6

Jezdim na kole zamknutý (prisonbird) do prace 25 km tam 25 km zpet a da se to bez problemu. Jen občas škrábe ostrý roh integrovaného zámku. Dokud jsem měl captor nešlo na kole jezdit vůbec. Leda ve stoje smile.

7

Ted Já zkouším spiderware 2. Zatím jsem jel 2x do a 2x z práce a zatím ok. Tak uvidím .

8

pesjenprovas: Ahoj, přidám vlastní zkušenost. Doma používáme T-typ. Jízda na kole opravdu reálná není (pokud opomenu opravdu krátké vzdálenosti). Zkoušel jsem běh, který je rozhodně lepší, než jízda na kole, nicméně taktéž ho příliš doporučit nemohu. Velmi snadno vzniknou otlačeniny. Co však není vůbec problémem je turistika. Osobně jsem s T-typem ušel několikráte přes 30km a zcela bez problému.

9

ahoj, zapomeň na pás, já zkusil anální kroužek s koulemi, jezdím třicet kiláků na tůru a je to nepřekonatelná slast, akorát si nasaď kondom protože několikrát vytečeš, zkus to je to fajn

10

Já párkrát zkusil v pásu a to mě úplně stačilo.Ještě ,že mám tolerantn ženu a odemkne mě .

11

Holytrainer 2 plastovy na kole zcela bez problemu.
Ale mam turisticke (mestske) siroke a mekke sedlo a kolo.
Na silnicnim kole s tvrdym sedlem to muze byt horsi.