Téma: Dovolená
Letos jsme byli s přítelkyní na dovolené v Chorvatsku, já samozřejmě uzamčený v CB 6000, jednak proto že mně to vzrušuje a líbí se mi čekání na odemčení, a jednak proto že jsem nevěrník nevěrný a nenechám žádnou sukni v klidu. Chodil jsem uzamčený do svého strážce, celý den po městě, v hotelu, a vydal jsem se s přítelkyní i na pláž, když jsem si po nějaké době všiml překrásně opálené blondýnky o pár lehátek dál, cítím jak se mi pumpuje krev do mé chlouby, ale erekci brání můj věznitel, je to příjemné vzrušení, musím do vody zchladit svoje choutky, když jsem se vrátil a sedl si do lehátka k přítelkyni, tak blondýnka nikde. Chytal jsem tedy jadranský bronz, polykal slanou vodu z mořských vln, a na blondýnku ani nevzpomněl.
Večer na hotelu v restauraci jsem ji zase uviděl, seděla sama vedle u stolu, a myslím že po mě házela očkem. Po večeři jsme se šli s přítelkyní projít do města, zapluli do pár kavárniček, i barů, mám pocit že nás někdo sleduje, občas se otočím, a myslím si že ji vidím jak jde za námi, už jen ta představa mi pumpuje s ptáčkem v kleci. Vracíme se na hotel, jdeme spát, já uzamčený, přítelkyně okamžitě usíná, klíčky má nevím kde.
Ráno se probouzím jdu se sprchnout, a že po snídani půjdeme na pláž, přítelkyně říká že jí včerejší sluníčko stačilo a že mám jít sám, nejdřív nechci, ale potom si vzpomenu na blondýnku. Cestou zakopnu o ceduli nuda pláž, i vydám se tím směrem, jsem tam hledám si místo trochu stranou sundám plavky, uvědomuji si že mám pás cudnosti, nevím jak by reagovalo okolí, proto si lehám na břicho, když už mi záda hoří od slunce slyším nad sebou, to bude bolet, otáčím hlavu a tam stojí ona ta krásná blondýnka, pevné dvojky kozičky, velké bradavky, upravená tam dole v rozkroku, a najednou leží vedle mě, bavíme se když najednou se zeptá proč si pálím záda, a neotočím se, nic neříkám a otáčím svalnaté tělo na záda, ani ji nepřekvapuje moje uzamčení, bavíme se o všem možném když jen tak mezi řečí prohodí jestli se toho nechci na chvíli zbavit, slunce jde k západu, pláž je už skoro prázdná, měl bych se vrátit na hotel, to ale nejde, cítím tlak tam dole v klícce, bolí to jak chce ptáček z klícky, blondýnka se ptá znovu jestli ho chci osvobodit, nejsem schopen slova jen kývnu, nějakým drátkem či sponkou zašťourá v zámečku, sundá klícku, a penis jde okamžitě do pozoru, dvakrát třikrát ho pohladí a už to stříká a teče, rozhlídnu se po pláži už jsme tady sami, cítím jak mi ho bere do pusy a sklízí tekoucí sperma, sevřenými rtíky mi jede až ke kořeni, žaludem narážím na mandle, ona přidává na frekvenci pohybů, cítím že budu, semeno se dere ven stříkám jí ho snad až do krku, upadám na záda snad na chvilku usínám nebo blouzním v představách, procitám, blondýnka nikde, moje chlouba v kleci a zamknutá, zdálo se mi to nebo ne.
Vracím se za tmy na hotel, přítelkyně šílí kde jsem tak dlouho, ukazuji spálená záda s tím že jsem usnul na pláži. Celou noc ležím na břiše, myslím na tu slast s blondýnkou, u snídaně sedí zase vedle u stolu, a potutelně se usmívá. po snídani jde přítelkyně do města šmejdit po módě, a já na pláž s tím že dnes budu opalovat přední část svého těla, potají doufám že přijde včerejší bohyně, je pátá a ona nikde, nachytal jsem bronz ale jinak nic, nepřišla, jdu na hotel, po večeři jdeme s přítelkyní na pokoj, zažil jsem jízdu že ráno nemůžu vstát, jdeme až na oběd, pak hned na pláž, dívám se jestli ji někde neuvidím, a nic bohyně se mi ztratila. Večer na pokoji zase sex jak hrom, ráno překvapení, nejsem zamknutý, penis je volný prý za odměnu za krásný sex. Je konec dovolené, jede se domů.
V pondělí musím do práce, je konec září vzpomínky na dovolenou mizí, zase ten stereotyp, práce, oběd, nákupy s přítelkyní, už jsem měsíc uzavřený v klícce, a jen vzpomínám na dovolenou.
Je sobota odpoledne, zvonek, jednou dvakrát, třikrát, tak jdi už otevřít, kouknu u branky stojí ona, bohyně z Jadranu, blondýnka snů, jdu otevřít, slyším tak pojďte dál, teď mi to dochází to nebyl sen, byla to skutečnost tam na pláži, už to chápu, bylo to na mě nalíčeno a já se chytil, přítelkyně je v župánku, najednou jsme v ložnici a já jsem jediný oblečený, přítelkyně s bohyní si dělají dobře, jenom koukám, chtěl bych se přidat, ale ptáčka mám v kleci. Nejednou ležím na posteli, klec nikde, pták mi stojí až ke stropu teču stříkám jako tenkrát na pláži, bohyně všechno sperma jazýčkem uklízí, a nastavuje svoji růžovou lasturku, přítelkyně se usmívá, a já zasouvám bijce do bohyně, tvrdě přirážím, cítím stahy její kundičky, její orgasmus je bouřlivý, ještě dva pohyby, nenechá mi ho vytáhnout a já stříkám do ní, plním kundičku semeno teče ven. Teď to musím ještě stejným způsobem udělat přítelkyni, jsem nadržený, byl jsem přes měsíc zamknutý, tak se mi to daří, vystříkám i přítelkyni, tím to nekončí, holky střídavě rukou a pusou ze mně dolují semeno, už nemůžu, poslední kapka na špičce žaludu, jdu se osprchovat, a najednou jsem v ložnici sám, usínám, probírám se vedle přítelkyně, ptáček je zase v kleci a já se v duchu těším že někdy bude pokračování.