1

Téma: paja: začínám s klíckou

Před sedmy dny jsem si nasadil PC a zacvakl zámek. První tři noci byly opravdu krušné, ale jakš, takš jsem se vyspal. Každé ráno s pocitem kdy jsem si na něj nemohl sáhnout jsem byl víc nadržený než to předchozí. Každý den jsem vykonával hygienu pečlivě a vždy jsem byl vzrušený, tak že bych nejraději zámek odemknul a klicku sundal a udělat se. Pátý den jsem při pokušení u ranní hygieny zámek odemknul a PC sundal. Následně se dělo co jsem tak trochu očekával, ale snažil jsem se pokušení po hygieně odolat. Nic méně jsem se ho párkrát lehce dotknul a bylo to tu. Pokračovala masáž mého přítele a během pár chvil, co jsem ještě neviděl. Den jsem mu nechal oddych a zjistil jsem, že my být pod zámkem vlastně chybí. Dnes je to sedmý den, co jsem rozhodl pro používání PC, jelikož mne to vždy přitahovalo. Nyní mi zbývá připrvit na tuto skutečnost dlouholetou partnerku a oznámit Jí, mé choutky, touhy a přání.

2

Re: paja: začínám s klíckou

Jsem otevřený všem zkušenostem, radám. Děkuji

3

Klícku nosím již několik let, ze začátku jsem se zamykal sám a dobu uzamčení jsem si reguloval podle sebe, na svoje první odemčení si pamatuji jako dneska, sundal jsem po patnácti dnech pc, a semeno teklo proudem bez orgasmu a bez erekce stačilo jen párkrát stáhnout předkožku přes žalud, božský pocit. Moje nejdelší uzamčení, žádný rekord, jen 75 dní. Dnes mě zamyká přítelkyně a dobu uzamčení reguluje ona, a záleží na ní jak dlouho budu pod zámkem.

4

Lidi, jak to děláte? Když jsem já prvně nasadil PC, tak musel dolů prakticky okamžitě, jak jsem byl nadržený a všechno tlačilo. To seznamování chtělo fakt hodně dlouhodou dobu, nehledě na hledání správných velikostí úplně všechno.

5

Davidt mě třeba trvalo velmi dlouho než jsem mohl být v pásu přes noc s cb 6000s jsem to nikdy nedokázal až s HT sem to vydržel ale noční erekce mě budily a pamatuji si první normální noc jsem zažil s CAPTOREM ale zatím nexistuje klec kterou jsem zkusil ze které se nejde dostat a znovu nasadit ne zcela ale na udělání i z T - pásů, nakonec je pro mě pás něco jako spodní prádlo které se nesundává dokud není povolení....

6

Ahoj, nyní 6-tý zamčený den bez orgasmu od posledního.

7

Chvíli to trvá než si tělo zvykne. Žádný den není stejný a noc už vůbec ne. Přes den mám jiný hlavní kroužek než v noci. Někdy večer cítím, že noc v klidu dám i s denním. Přichází nové doposud nepoznané pocity ....

8

Určitě bych při získávání prvních zkušeností doporučil zejména postupovat pomalu. Z vlastní zkušenosti si neumím představit první uzamčení hned na několik dní. Pominu-li, nepohodlí a velký nezvyk, tak je vysoce pravděpodobné, že se nepodaří na první pokus vybrat typ klece, který sedne. Mohou tím pádem vzniknout odřeniny a z kouzla zamčeného světa je obratem nepříjemná zkušenost. Říká se, že zvyk je železná košile a při zamykání toto platí taktéž. Po delším čase není poroblém se vyspat, zvyknout si na každodenní používání atd.
O výběru správného typu se v mnohých vláknech dá přečíst hodně, a tak se nebudu opakovat. Snad jen dodám, že samozřejmě ono pravé kouzlo zamykání člověk pocítí až ve chvíli, kdy odevzdá klíče a délku nemůže nikterak ovlivnit.
Každopádně přeji mnoho příjemných zážitků při poznávání společného zamčeného světa smile

9

Je to pět týdnů, co jsem zamčený. 24h/den. Dnes už spím i bez výměny kroužku. Anděl měl pravdu nepovedlo se vybrat na poprvé ten správný. Drubné oděrky se vyskytli též, ale do dvou dnů byly pryč. Být zamčený je krása.

10

paja: Držím palce, ať se daří sbírat další pozitivní zkušenosti. Po pěti týdnech si dozajista tělo již zvyklo, ale co je důležitější - nepochybně si už zvykla i mysl a oba můžete čerpat ze společného zamčeného světa.

11

Několikátý měsíc bez soulože, blížící se druhý měsíc v pásu. Občas se vzbudím myšlenkou a touhou po orgasmu. Ranní pokusy o erekci mého penisu téměř každodenní. Za dobu v pásu nednou milking, čtyřikrát oddalovaný - zkažený orgasmus. Zamčený prožívám pocity po kterých jsem dlouho toužil. Nemoct ráno souložit ani masturbovat je krása. První zkušenosti s PC i když jsou třeba nepřínemné stojí za to překonat. Odměna se dostaví. Předpokládám, že její sladkost se bude zvyšovat s dny strvených se zamčeným  penisem.

12

V neděli 24. bylo ukončeno mé dvou tý denní uvolnění. Bylo nutné z ničeho nic se začaly objevovat celedenní bolesti šourku. Od 24. jsem opět 24/den zamčený s tím, že jsem s PC zžity, tak, že o něm téměř nevím. Jde cítit při pokusu o erekci, při močení a hygieně. Nyní je mojí součástí a jsem rád za to, že se zvykání si na PC obešlo bez větších komplikací. Jsem se svým PC zcela spokojený. Nyní mne čeká půst.24.11. byl započatý.