1

Téma: Vojna

Píše se rok 1980, na nádraží se loučím se svou dívkou, nastupuji na vojnu, jedu do Olomouce do Dukly, ne jako sportovec ale jako kuchař. První měsíc je to záhul, večer jsem tak utahaný že padnu mrtvej do postele. Časem si zvykám na ten vojenský rytmus, a dovedu si i odpočinout. Jednou časně ráno mně probudí tlak v rozkroku, cítím jak mi v pyžamu roste penis, tvrdne a hlavička žaludu se dere přes pyžamo ven, cítím vlhko v rozkroku, ze štěrbinky na žaludu mi vytéká bílá lepkavá tekutina, stahuji předkožku přes žalud v domnění že to zastavím, sperma ale zvesela proudí dál ven. Rozhlídnu se kolem všichni spí, vstávám z postele beru ručník a honem letím do sprch, nic nedbám toho že se tam svítí, někdo se sprchuje, slyším slabé vzdechy, pouštím si sprchu myji se, najednou cítím v rozkroku cizí ruku, přede mnou stojí vysportované tělo samý sval, v rozkroku tvrdej kolík tak pětadvacet čísel, přejede mi po ptáku okamžitě tvrdnu, kleká si ke mně a bere mého bijce do pusy, stačí pár pohybů jazykem mi přejede po žaludu a už mu stříkám na obličej, olizuje mi zbytky semene, a najednou jsme v obrácené pozici já klečím a mám v puse jeho obrovské péro žužlám mu ho jemně, olizuji žalud, dráždím uzdičku, cítím jak ještě tvrdne, najednou příraz a já cítím jeho žalud hluboko v krku, šuká mně do pusy, rty svírám jeho kládu zapojuji i zuby, on řve slastí najednou výbuch a já mám plnou pusu semene, polykám, není to špatné, olížu zbytky spermatu z jeho žaludu, společně se sprchujeme, on s ručníkem kolem pasu odchází, jestli se ti to líbilo ráno přijď zase já jsem Martin. Ve dvě hodiny časně ráno se už sprchuji, čekám jestli přijde, otočený ke stěně si masíruji ptáka o kachlíčky sprchy když ucítím jeho ruku v rozkroku hned tvrdnu, stojí mi otáčím se dotýkáme se penisy, vzrušuje mně to že ještě víc tvrdnu, Martin si kleká bere mi ptáka do pusy, jazykem dráždí uzdičku, žalud, to nejde vydržet, šoustám ho do pusy, tvrdě přirážím cítím jak se mi zuby zakusuje do ptáka vtom výbuch semene, stříkám mu horkou lávu do krku, Martin jen vrní slastí. Najednou klečím na všech čtyřech, voda ze sprchy mi bubnuje na záda, u zadního otvůrku cítím Martinův jazyk jak mi líže a prstem mi masíruje vnitřek, jsem vzrušený že mi znova stojí, na to Martin ale nebere ohled, přejíždí mi ptákem po zadku, jen cítím jak se mi tlačí do otvůrku, žaludem mi masíruje prostatu, trochu to bolí ale cítím vzrušení, celý se klepu, to je slastný pocit. Martin mně nechá vybouřit a zklidnit, po chvilce proniká hlouběji do mně, cítím jeho bijce snad až ve střevech, slastně hekám a přirážím, za chvíli je Martin hotovej, kropí mi zadek semenem, teče mi sperma po stehnech, a už ležím na zádech roztažený nohy, a už do mně Martin zasouvá ptáka, začíná pomalu, lehce, jemně mně šoustá, jdu mu naproti, přirážím, jeho koule mi pleskají o zadek, už mi ho tam dává dobře čtvrt hodiny, jde hlouběji až na doraz, už to cítím celkem to bolí ale je to božské, cítím jak ještě roste, Martin zrychluje přiráží tvrdě, křičí slastí výbuch semeno je všude, vzrušením stříkám i já, Martin jazykem slízává všechno sperma. Sprchujeme se tělo na tělo, honíme si penisy, ale už jsme vyždímaní. Tak to jde celý rok třikrát, čtyřikrát týdně, a jednou to muselo přijít Martin jde do civilu, a já zůstávám. Poslední společné sprchování, scházíme se chvilku po půlnoci, sprchujeme svá těla, Martin se ke mně přitulí, mazlíme se, vzájemně si honíme ptáky pěkně do tvrda, za ten rok víme co nám vyhovuje. Kouřím Martina a když cítím cukání ptáka přestávám, Martin mi to oplácí až jsem úplně tvrdý, když najednou Martin klečí na kolenou s vystrčeným zadkem, klekám si za něj jazykem projíždím štěrbinku, prstem mu dráždím prostatu, klacek mi stojí a je tvrdý jako skála, pomalu jdu žaludem do Martina, jemně přirážím, je to poprvé za celý rok co Martina šukám. Martin syčí slastí přidávám na rytmu, tvrdě Martina šukám, přirážím na doraz, koulema pleskám o jeho koule, snažím se zadržet výstřik ale nejde to stříkám semeno do zadku, teče mu po stehnech ven, měníme polohu Martin do mně jde od začátku tvrdě, přiráží jako stroj, a zase ta jeho výdrž po dvaceti minutách stříká, semeno teče proudem, ještě si vzájemně pokouříme a pohoníme ptáky, loučíme se. Za pár hodin už Martin prochází bránou do civilu. Já každé ráno ve sprše pod tekoucí vodou si honím ptáka, stříkám si to do ruky a potom semeno polykám, jindy si ho zase rozpatlám po těle. Po měsíci přicházejí nováčci a já ve sprchách hledám spřízněnou duši, když jednou cítím na koulích tlak cizí ruky, ale to je už jiný příběh

2

Re: Vojna

Hezký příspěvek. :-)

3

Promiň, vím to, ale uvědomil jsem si to až když jsem to odkliknul.

4

Já jsem si to přečetl rád a líbilo se mi to, přestože nejsem ani trochu homo. Většina věcí, které se na tomto fóru probírají nejsou "úplně normální" a každý tedy dobrovolně riskuje, že narazí i na něco, co není úplně jeho šálek kávy ...