1

Téma: Klícka z aliexpressu

V Aliepressu se mi pro manžela líbila tahle kovová klícka:
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1mKRjXirx … QCVXas.jpg
Líbí se mi hlavně ty trny proti vytáhnutí a také se mi nezdá moc těžká. Manželovi se do ní moc nechce.
Máte někdo s touto klíckou zkušenosti?
https://www.aliexpress.com/item/32798932988.html

2

Re: Klícka z aliexpressu

Přesně tuhle klícku i s těmi trny a dvěma kroužky mám a používal jsem jí týden. Není špatná, ale na mě moc malá. Klidně prodám. Cena 250Kc. Jen ten pant dole na kroužku se musí něčím zalepit, jinak skřípe kůži do krve. Ty trny se dají používat jen krátkodobě ne několik dní. Dají se používat jako trest.

3

Nebo pokud se chcete ještě na něco zeptat, tak se ptejte.

4

Ahoj,
ten problem s timhle "Jen ten pant dole na kroužku se musí něčím zalepit, jinak skřípe kůži do krve" jsme vyresil tak, ze jsem to dvakrat oblepil platenou pskou a pak na to nasdil smrstovaci elektro buzirku a zahral pistoli, ta paska pod se neznicila a krasne tlumila a ta buzirka se prichytila ke kovu a vydrzelo to tak s dennim nosenim cca 3 mesice, pak jen sundat, ocistit a znova, bylo tak docela dlouho a nikdy se mi kuze neskripla.

5

Klícky s tímhle typem kroužku nedoporučuju, kvůli tomu pantu. Ten je fakt špatnej. Klícky to jsou vesměs dobrý, tak je to škoda, ale je to tak. A další nevýhoda je šišatost kroužku, dole je hodně malá mezera mezi klíckou a kroužkem.

6

Jestli jo ještě prodáváte měl bych zájem, napište zprávu. Menší klička mi vyhovuje, ale je jich málo.

7

Zatím stále ještě prodávám. Po Plzni osobní odběr, jinak poštou. Tzn. + Peníze za poštovné.

8

A je pravda, že pro šourek je málo místa. Pro mě je zatím nejpohodlnější captor.

9

Ahoj, možná bych měl zájem (tuhle mučící klícku nosit), jaká je velikost kroužku ?
Slávek

10

Dnes jsem tuto klicku pocítil. Abych si zvykl. Opravdu chce trošku trpělivosti ji nasadit. 4 hodiny jsem ji měl bez hrotu, a svým tvarem i velikosti doopravdy zamezí erekci téměř dokonale. Poté jsem zkusil přidat hroty... A zjistil jsem že bez nich je zamezení erekce hodně nedokonalé, tohle to teprve dokáže. Po 30ti minutách a dvou snahách o erekci jsem se nemohl ani pohnout jak pekelné hroty tlačili. Po 3studenych sprchách a 2hodinach v kleci s hroty musela dolů. Na hroty si budu zvykat déle. Dnešním dnem začíná nasazení bez hrotu. Pokud bude mít někdo zájem, budu dále informovat co a jak smile

11

Ještě dodám pár poznámek, jelikož jsem dosud nosil pouze plastové a silikonové pásy, tento pás je pro mě něčím úplně novým. Třeba tím jak je otevřený. Na žaludu jde cítit úplně jakýkoliv dotek. Jinak na hygienu asi úžasné. A na WC doopravdy na dámu a pouze s papírem, protože vše teče po koulích.