1

Téma: Subka

Martin byl v jednom kole. Dnes ráno ho Paní upozornila, že večer čeká návštěvu nejlepších kamarádek, tedy si přeje, aby vše bylo ve stoprocentním stavu a ona se tak nemusela před holkami za nic stydět. Bylo již pozdě odpoledne a ještě neměl připravené občerstvení, s nímž navečer počítala a které měl samozřejmě za úkol nachystat. Také zbývalo vyleštit parapety v obýváku a pak se teprve mohl odebrat k přípravě pohoštění do kuchyně. Když začal s jejich otíráním, všiml si oknem přes záclonu, že kolem jejich domu prochází Fanda s Jirkou - jeho někdejší kamarádi, kteří již roky chodili vždy touto dobou v pátek do nedalekého hostince Na Růžku ještě s dalšími kluky z jeho bývalé party hrát mariáš. Martin se na chvíli zasnil a v duchu se ocitl v období před deseti lety, kdy byl také jedním z nich a zavzpomínal na báječnou partu, s níž se znal již od studií a s kterou zažil spoustu legrace, ať už na společných vandrech nebo při nejrůznějších pijatykách vždy o víkendu v místních hospodách a nebo ještě dříve, kdy v čase dospívání společně dobývali nejhezčí místní holky a soutěžili mezi sebou, kdo bude nejúspěšnější, v čemž zrovna Martin obvykle zažíval nejvíce zdaru. Při té vzpomínce mu jaksi zvlhly oči a rozostřil se zrak, to již však procházejí kluci zmizeli za blízkým blokem domů. Cítil, jak se mu samovolně skoulelo několik slz dolů po tváři, ihned si však uvědomil, že jeho pro dnešní den den tak pečlivě zhotovený makeup je v ohrožení a spěšně se odebral do koupelny, kde dal vše během pár okamžiků do pořádku. Nesnesl ani náznak představy, jak by reagovala Paní, pokud by Ji i její přítelkyně nepřivítal dnes stoprocentně upraven. 

Nečekaně si vybavil, jak poprvé potkal Markétu, lépe řečeno ona jeho. Jel tehdy tramvají domů a na jedné ze zastávek nastoupila hezká ,urostlá, směle vypadající mladá žena v jeho věku. Od okamžiku, kdy se jejich zraky střetly, bylo zřejmé, že ji zaujal. Postupně se přesunula v davu cestujících až k němu. Když před ním stanula, zjistil, že je téměř o půl hlavy vyšší než on, přestože byla obuta jen v lehkých balerínkách bez podpatku. Bez ostychu se mu představila jako Markéta a zapředla s ním rozhovor, jako by byli staří známí. Martin nebyl zvyklý na to, aby ho nějaká žena takto sebevědomě balila, nicméně ho natolik upoutala, že přistoupil na její hru. Byla úplně jiná než holky, s nimiž měl dosud nějakou zkušenost. Nakonec se ukázalo, že mají z části společnou cestu a když vystoupili na následující zastávce, nesměle ji pozval na kafe v nedaleké vinárně. Bez zavání nabídku přijala a nezůstalo pouze u kávy, ale popili spolu také pár decek bílého vína a navzájem se trochu poznali. Markéta byla sice jeho ročník, ale stále ještě studovala. Navštěvovala nedalekou fakultu. Bylo zřejmé, že ji škola baví a ve svém oboru hodlá jednou něco dokázat. Martin ji prý zaujal na první pohled, rysy své tváře odpovídá modelu ideálního partnera, tak jak ona to vnímá, což mu zalichotilo. On sice mnoha věcem, které tehdy pronesla nerozuměl, ale byl rád, že mu vůbec věnuje pozornost a občas také něco prohodil, aby nevypadal zcela hloupě. Tehdy si vydrželi vyprávět téměř do večera a než se každý odebral svojí cestou, stačili si ještě předat telefonní čísla s tím, že si co nejdříve zavolají. Jen co dorazil domů, zjistil, že je zamilovaný až po uši, což se mu již dlouho nestalo. Hned druhý den po poledni napsal Markétě SMSku, že by se s hrozně rád sešel, tedy jestli si na něj najde trochu svého času. Odpověď dorazila téměř obratem, "Kde a v kolik ?" Nakonec se osmělil a zavolal ji a dokonce si troufl pozvat ji téhož dne večer k sobě domů. Až ho zarazilo s jakou samozřejmostí nabídku přijala.  Ještě si nechala nadiktovat adresu a pak zavěsila s tím, že má zrovna plno práce, ale na společný večer se prý těší. Toho dne nemohl Martin dočkat večera, vždy tak sebevědomý svůdce místních holek si najednou připadal jako zamilovaný puberťák. Cestou z práce nezapomněl koupit láhev kvalitního vína a něco malého k občerstvení, doma se pak pustil do úklidu, ale všechno mu samou nervozitou padalo z rukou, nakonec se ještě v rychlosti osprchoval a hodil na sebe čisté prádlo, to však již zadrnčel zvonek a při pohledu z okna zjistil, že Markéta přišla s půlhodinovým předstihem. Jak ji stačil předešlého dne poznat, pochopil, že tento typ ženy si na přesnost a dohody příliš nepotrpí a vždy se zařídí spíš jen podle svých zájmů. Nezaváhal však a tlačítkem ji otevřel vchodové dveře z ulice. Než vyšla k němu do druhého patra, pokorně čekal u otevřených dveří svého bytu. Když ji spatřil téměř oněměl. Byla mnohem krásnější a přitažlivější než včera, bylo zjevné že je pečlivě nalíčená a zřejmě  navštívila i kadeřníka, než ze sebe stačil vykoktat pozdrav se smíchem se ho ptala, co se mu přihodilo, že na ni tak civí. Když přistoupila až k němu, se zahanbením zjistil, že je ve svých lodičkách na vysokém podpatku dokonce o hlavu vyšší než on. V odpověď na jeho zpožděný pozdrav ho jen dlouze políbila na čelo. Druhý den známosti přece jen takovou důvěrnost neočekával a zrudl jako malý školák. "Co je, to budeme stát na chodbě?" Zeptala se opět se smíchem Markéta. Teprve nyní se Martin probral a pokynutím ruky ji zavedl do bytu. Když za ní zavřel dveře a pomohl ji svléci kabát, nastavila před něj pravou nohu a pokynutím brady dala najevo, že by se ráda přezula. Martin promptně poklekl, vyjmul z vedle stojícího botníku téměř nové dámské pantofle po své nedávné přítelkyni a opatrně sejmul lodičku z předsunuté nohy a přezul ji, stejně tak učinil i s druhou nohou, ale než ji nazul do pantoflí, při pohledu na krásné, pravidelně tvarované prsty oděné jen do tenkých silonek tělové barvy, se neudržel a nárt dlouze políbil. Když ucítil její čistou a přesto omamnou žensky smyslnou vůni, došlo u něj k bleskové erekci, která byla na volných domácích kalhotách víc než patrná, to si však uvědomil, až když se postavil, aby zavedl Markétu do pokoje. Ta si toho pochopitelně ihned všimla a záhy své zjištění vtipně okomentovala. Martin opět zrudl a se zahanbením sklonil hlavu. "Nemáš se za co stydět, přesně takové uvítání jsem si představovala, je vidět, že víš, jak se máš chovat k Ženě. Pokud bys to nevěděl, musela bych tě tomu stejně naučit. A neboj se, s tou erekcí také časem něco uděláme." Dodala se smíchem. Martina zarazilo s jakou samozřejmostí hovořila o jejich společné budoucnosti, jakoby stačilo, že ona se k tomu rozhodla a jeho postoj pak již není důležitý, nicméně dobře věděl, že ji rozhodně nechce ztratit, proto raději jen souhlasně přikyvoval a bázlivě se usmíval. Když se posadili do křesel proti sobě, nalil oběma nachystané víno, které ve spěchu nestačil ani nechat zchladit. Až když něco vypil, dokázal se trochu uvolnit a začal s Markétou živěji konverzovat. Pochlubil se jí, že očekává v zaměstnání v dohledné době povýšení a tím i zvýšení platu, což ji nijak zvlášť nezaujalo. Následně se mu svěřila, že je finančně zcela zajištěná, protože otec úspěšně podniká ve stavebnictví. Po druhé sklence se přesunula na gauč a udělala si pohodlí, pak dlaní dvakrát pleskla na černou koženku těsně vedle sebe v náznaku, aby Martin zaujal místo vedle ní. Trochu ho to gesto, obvykle používané směrem ke psům překvapilo, ale neodvážil se neuposlechnout a ihned usedl poblíž ní. " Ty se mě bojíš, nebo co?" Spustila Markéta napůl v žertu a napůl podrážděně a s těmi slovy ho oběma rukama uchopila v pase a přitáhla až k sobě. Martin se nestačil divit, s jakou lehkostí si ho přisunula, přesto si opět nedovolil zaprotestovat, navíc opět ucítil nastupující erekci, které nebylo v jeho silách jakkoliv zabránit. Rozhodl se alespoň, že si přehodí nohu přes nohu, aby zakryl narůstající ztopoření. Markéta si toho samozřejmě všimla, ale protentokrát své zjištění ponechala bez komentáře. Martin se jí líbil jednak jako potenciální partner, ale stejnou měrou i jako studijní objekt, na jehož základě by ráda vypracovala svoji disertační práci s názvem "Meze mužské submisivity v dominanci ženy" a i dále na něm plánovala vědecky pracovat. Proto se rozhodla "nenastoupit" na něj zpočátku příliš tvrdě. Cítila sice, že je do ní zjevně zamilovaný, ale riskovat, že ho nějakou neuváženou poznámkou ztratí, rozhodně nechtěla. Martin nyní seděl prakticky namáčklý na její tělo a zřetelně vnímal svůj zrychlující se dech, přitom pochopil, že ji není lhostejný. Oběma nalil další sklenku a společně si přiťukli. Během přípitku se jí však nebyl schopen déle dívat do očí a vždy sklopil zrak. Uchopila ho jemně za bradu a mírně mu pozvedla hlavu. " Ze mě strach mít nemusíš, mám s tebou jen ty nejlepší úmysly." Pronesla shovívavě. Martin se opět začervenal a snažil se sklonit hlavu, nicméně Markéta ho již držela pevně, tak alespoň sklopil zrak. Náhle mu nečekaně druhou rukou shodila přehozenou nohu a v tu chvíli se ztopoření, které již dávno dosáhlo maxima, projevilo v plné míře. V místě jeho rozkroku se zřetelně rýsovala veliká boule. Martin nyní zcela zbrunátněl a na svojí obhajobu se pokusil něco vykoktat, znělo to však naprosto nesrozumitelně, proto mu Markéta raději položila prst na ústa. "Nebraň se tomu, to je přece přirozený, pokud se ti žena líbí. Ještě včera jsem z tvého vyprávění měla dojem, že platíš za místního kance a teď se mi tu chováš jako nějaký panic." Zajela mu rukou do rozkroku a penis přes kalhoty několikrát silně stiskla. Martin náhle zahýkal vzrušením. Markéta se na něj usmála. "Ukaž mi ho!" Podíval se na ní s rozpaky, zda si z něj nedělá srandu. "Vstaň, myslím to vážně, nechceš přece, abych odešla!" Teprve poté se nesměle vztyčil. Nyní bylo ztopoření ještě výraznější. "Chlapák!" prohodila s úsměvem Markéta. " A teď kalhoty dolů!" Martin měl sice upito, ale jasně si uvědomil, že zde jde především o jeho důstojnost, takto s ním dosud žádná žena nejednala, bylo to pro něj něco naprosto nového a nebývale ponižujícího, přesto však právě toto její chování u něj gradovalo nastoupivší erekci a stále se stupňující vzrušení. S vypětím všech sil se rozhodl nepodvolit a zachovat si tak určitou, byť již značně pošramocenou hrdost. " No tak, bude to?!" Značně zvýšila hlas Markéta. " A teď vážně Radku. Záleží ti na našem vztahu ? " Plaše přikývl. "Pak přece nechceš, abych kupovala zajíce v pytli. Promiň, ale potom nemám zájem" A s těmi slovy se pomalu začala zvedat z pohovky. Jeho se při pomyšlení, že by o ní mohl přijít, náhle zmocnila panika. Bleskově přehodnotil své vzepření a začal si křečovitě rozepínat a následně stahovat kalhoty jako malý kluk, který na poslední chvíli doběhl na záchod. Markéta se při pohledu na něj rozesmála na celé kolo. " To jsou mi najednou kvalty. Ráda vidím, že ti na mně také záleží a především, že mě bereš vážně!" Zdůraznila hlasitě v závěru. Během několika vteřin před ní stál zcela obnažený s dopředu trčícím penisem jen v komicky barevných ponožkách a bílém tričku. Markéta hbitě vstala a pomalu obcházeje jeho postavu  detailně zkoumala svlečené tělo. "Není to nejhorší, ale pár kilo dolů by ti jistě prospělo". Pak ho nečekaně uchopila silně rukou za penis a odtáhla ke kožené pohovce, na níž ho vzápětí obratně povalila zády dolů. Když se pokoušel zvednout, udělala jen výhružné gesto prstem, ať se ani nehne. Raději uposlechl. Mezitím si spěšně svlékla tenké kožené kalhoty zároveň i s kalhotkami a pružně se vyhoupla na Radkovo stehna. Následně si rychlým pohybem stáhla samodržící punčochu z levé nohy, kterou k jeho zděšení dvakrát pevně obtočila kolem kořene jeho vztyčeného penisu a pak ještě stačila dvěma smyčkami důkladně podvázat níže položená varlata, následně své dílo zajistila malým, ale pevným uzlem. Evidentně na něco podobného nebyl zvyklý a již se nadechoval k hlasitému protestu, to však Markéta včas zaregistrovala a hbitě mu položila prsty pravého chodidla na ústa, čímž ho spolehlivě umlčela. Martin už nějakou dobu nechápal spoustu věcí, která se za krátkou dobu během jejich schůzky odehrála a už vůbec nerozuměl svým reakcím. Jak to, že on, který měl milostný scénář během svých dosavadních avantýr vždy pevně v rukou, se nyní ocitá v roli oběti a není schopen se jakkoliv vzepřít. Až když mu na obličej dosedla její noha, právě v okamžiku, kdy se odhodlal, že s tímto prostopášným ponižujícím divadlem skoncuje, opět ucítil tu podmanivou a eroticky vyzývavou vůni, která pronikla z jejího chodidla přes jemné silonky až do jeho chřípí. Teprve nyní si s konečnou platností uvědomil, že ji vášnivě miluje a předsevzal si, že nepodnikne nic, co by jakkoliv ohrozilo jejich rozvíjející se vztah, zároveň se zcela uvolnil a definitivně poddal jejímu vedení. Markéta si s uspokojením všimla náhlé změny a bez váhání přistoupila k dalšímu kroku. Lehce se nadzvedla a pravou rukou zavedla spoutaný penis do své pochvy, vzhledem k jejímu vzrušení pronikl dovnitř velice snadno. " A nechci vidět, že se uděláš! Pochopil jsi mě? " Vzhledem  k tomu, že přes stále ještě nohou zacpaná ústa nemohl mluvit, jen neznatelně pokýval hlavou, co mu silný tlak jejího chodidla umožnil. Teprve poté ji stáhla a pokrčenou ve spolupráci s druhou nohou pevně stiskla jeho boky. " Tak se mi líbíš a nezapomeň, co jsem ti řekla! "  Následovala divoká jízda, jakou dosud nezažil. Pamětliv jejích slov se ze všech sil snažil zabránit několikrát nastupující ejakulaci a jen díky velmi pevnému až bolestivému podvázání svých genitálií a stále rostoucímu respektu, který si u něj rychle získala,  situaci nakonec zvládl. Během asi dvacetiminutové soulože prožila Markéta čtyři bouřlivé orgasmy, které si uměla hlasitě vychutnat. Nebylo v tom nic hraného, ani předstíraného, ale zcela spontánní až živočišný sex pod přísnou taktovkou Ženy. Takový, jaký dosud ani vzdáleně nezažil a snad si ani neuměl představit. Nakonec se Markéta zvedla z pohovky a znavená usedla do vedle stojícího křesla. Teprve, když se vydýchala, nalila si téměř plnou sklenku, kterou do sebe vzápětí obrátila., až poté obrátila svou pozornost k Martinovi. " Byl jsi celkem dobrej, upřímně řečeno jsem moc nevěřila tomu, že to vydržíš." A s těmi slovy přešla k němu, aby osvobodila jeho svázaný penis i s fialovějícími varlaty. Martin nečekaně zakusil obrovskou úlevu a zřetelně vnímal, jak se mu do zmučeného údu vlévá čerstvá krev, i koule přestaly vzápětí pálit a příjemně se uvolnily. Pocítil k ní nevýslovný vděk a ani nezalitoval, že nesměl dosáhnout orgasmu.

2

Re: Subka

Líbil se mi začátek povídky.Jako služka své Paní často zažívám podobné pocity jako Martin.
Bude pokračování?

3

To rad0369
No, pokud občas také musíš zamáčknout slzu jako Martin, pak tvá podřízenost a pocity s ní spojené musí být neskutečně silné, z toho vyplývá i určitá bezvýchodnost, kdy člověk ví, že jinak než jako subka své Paní nedokáže existovat, i když  se mu to jako celek nemusí vždy líbit, pak mi to ale připadá teprve opravdové. Často se takový vztah vyvíjí a stupňuje nezávisle na vůli podřízeného jedince - totální podrobení

4

Parádní povídka. Těším se na pokračování.

5

Tak na slzy ještě nedošlo,ale ty pocity co zažívám se těžko popisují.Je to taková směs vzrušení,ponížení a zamilovanosti do mé Paní.A nejsilněji to vnímám např.když jde má Paní s kamarádkama na kafe a já doma zamčený v klícce oblečený jako služka musím uklízet,prát,žehlit ap.
Prostě momentálně se mi díky klícce a díky mé skvělé Paní plní mé tajné sny a za to svou Paní moc miluju.

6

Hezké. Bude pokračování?

7

SUBKA II.
Toho dne od něj odcházela Markéta se slovy, že by nebylo špatné si to zase brzy zopakovat. Potěšený Martin ochotně přikývl a servilně dodal, že je pro ni kdykoliv k dispozici. " Já vím." Pronesla. "Ale pokud ti na mně skutečně záleží, očekávám, že pro náš vztah uděláš a obětuješ i něco víc" Zamilovaný Martin, aniž by tušil, co tím myslí, jen ochotně přikývl. "Jsem připraven Markét." "Dobrá, pro dnešek začněme s tím, že mě v soukromí budeš oslovovat zásadně Paní a stejně tak mi budeš vykat. Pochop, chci předejít  tomu, že ke mně časem ztratíš respekt. " Byl sice jejím požadavkem zaskočen, přesto z něj k jeho vlastnímu překvapení vypadlo pohotové "Ano Paní." "Tak se mi líbíš." Ještě naposledy k němu přistoupila a na rozloučenou ho přátelsky poplácala po tváři a políbila na čelo. A na samotném odchodu  ještě pronesla něco o tom, že mu příště přinese malý dárek. Po zbytek dne Martin přemýšlel, co se mu to vlastně přihodilo, jak to, že se nechá takto ovládat a ponižovat a není schopen tomu jakkoliv čelit, ale vždy došel ke stejné odpovědi. Miluje ji, přestože ji znal teprve druhým dnem a ona se k němu nechovala zrovna s respektem, i tak je do ní beznadějně zamilovaný a ona to ví, proto si je tak jistá svým chováním. Při další schůzce, která následovala za dva dny, mu přinesla malou krabičku a vyzvala ho, ať ji hned rozbalí, což ochotně učinil, jaké bylo jeho překvapení, když uvnitř nalezl sadu kovových prstenců s perforovaným tubusem a zámkem. Nechápavě na ni pohlédl. " To budeš ode dneška nosit, hlupáčku." Teprve poté mu začalo docházet, jaké zařízení má vlastně před sebou. Markéta ho však nenechal dlouho tápat a na rovinu mu vysvětlila, jak si jejich vztah představuje. Koukal na ni s otevřenou pusou, až po chvíli mu došlo, že to tak prostě bude. A vyslovil obligátní krátkou větu, kterou pak od té doby pronesl snad milionkrát. "Ano, Paní." Markéta se na něj usmála a poslala ho do koupelny kompletně vyholit oblast přirození. Když se vrátil, jala se do nasazení pásu, chvíli experimentovala s různými kroužky a nakonec došla k závěru, že ideální bude pro něj druhý nejmenší. "Stejně nejsi žádný velký chlapák, vsadím se, že i věci nosíš v chlapecké velikosti." A skutečně, kroužek seděl perfektně, aniž by škrtil, přitom vysmeknout se z něj pokud byl zamčený, se zdálo zhola nemožné. 
Od tohoto okamžiku se ocitl v permanentním uzamčení, z něhož byl jen párkrát do měsíce krátce vysvobozen aby se mohl důkladně umýt  a to vždy pod přísným dohledem jeho nové Paní. Již nikdy se nezopakovalo krásné milování, které s ní zažil při jejich první schůzce. Naučil se to však chápat, Markéta mu hned na začátku jejich vztahu vysvětlila, že muž může být uspokojen i jinak, než souloží završenou ejakulací a naučila ho vážit si milování formou milkingu, kdy do něj vstupovala ze zadu a umělým penisem přes konečník zručně stimulovala jeho prostatu, což postupem času téměř vždy vedlo k jeho důkladnému "odsemenění", aniž by zažil požitek z orgasmu. Každopádně se mu po každém takovém milování mírně ulevilo a jeho respekt k nové Paní soustavně stoupal. Nakonec nejkrásnější odměnou během jejich milostných hrátek pro něj byly orgasmy Paní, které zajišťoval vždy jazykem během orálního sexu, k němuž ho od počátku jejich vztahu důkladně vedla.

Vývoj jejich vztahu nabral od počátku rychlý spád, Markéta ho pravidelně navštěvovala a vždy se v nechávala orálně uspokojit, také  nikdy nezapomněla zkontrolovat jeho uzamčení, případně ho krátce odemknout za účelem hygieny, on však do ní již nevstoupil, přestože zpočátku o tuto možnost často škemral, definitivně mu ji odepřela. Zároveň mu dlouhosáhle vysvětlovala, co od něj do budoucna očekává. Byl z toho konsternovaný a jen proto, že ho tak fascinovala a pro svoji zamilovanost ji vše odkýval.
Asi po půl roce výcviku Markét usoudila, že učinil velký pokrok směrem k její představě ideálního partnera a navrhla, aby prodal svůj byt a nastěhoval se k ní do jejího nového 3+1, který dostala darem od svého otce ihned po promoci a kde budou mít víc prostoru, než v jeho malém bytě. On samozřejmě s nadšením souhlasil a přistoupil i na na její požadavek, aby částku za prodej bytu převedl na její účet, Ona přece bude mít v jejich vztahu na starost finance, nedovedl si ani představit, že by to mohlo být jinak. Od toho okamžiku nabral jejich vztah nový a pro Martina podstatně náročnější směr, nicméně vzhledem k předchozí přípravě byl již na podobný vývoj do značné míry připraven.
Teprve nyní začínal být pevně v její moci a Markét toho uměla náležitě využít. Od prvních dní společného soužití byl doslova zavalen novými pravidly a povinnostmi, které musel dodržovat a jež se postupně rozšiřovala i zpřísňovala, také podle jeho aktuálního pokroku. Od začátku bylo samozřejmostí, že převzal veškeré domácí práce a svou mzdu nechal pravidelně převádět na její účet, když pak s jeho službou byla Paní spokojena dostával i malé kapesné. Markét si své nové postavení náležitě vychutnávala a Martina při každé příležitosti patřičně cepovala. Asi po měsíci společného života zavedla přísný bodový systém, kterým hodnotila jeho službu a od něhož se odvíjela kromě kapesného i míra intimní pozornosti, kterou mu věnovala, to však nesouviselo s jeho orální službou, kterou jí byl povinen téměř denně a někdy i dvakrát za den poskytovat, stejně tak to nemělo vliv na četnost milkingu, který mu nyní dopřávala jednou týdně. Pro ni byl jeho zdravotní stav na jednom z předních míst a stejně tak si uvědomovala, že pravidelnou souloží do jeho análu upevňuje své nadřazené postavení. Kromě kladného hodnocení však zavedla také trestné body, za něž nejčastěji následoval odpovídající výprask. Když ho poprvé seznámila se skutečností, že u něj hodlá zavést fyzické tresty, tak si v první chvíli myslel, že se jedná o nějaký žert, Ona ho však rychle vyvedla z omylu a následně mu šikovně vysvětlila, že pro jeho další pokrok je to ten nejlepší výchovný prostředek, který v této fázi jejich vztahu může uvést do praxe. Nakonec s navrženým opatřením souhlasil.

8

Parádny príbeh, teším sa na pokračovanie! :-)

9

SUBKA III.
Vztah Martina a jeho Paní od chvíle, kdy byly do praxe zavedeny fyzické tresty, dostal nový progres. Přestože již před tímto výchovným prvkem byl víceméně zpracován do formy téměř ideální subky, teprve nyní se ukázalo, že je schopen dalšího nečekaně efektivního pokroku. Jeho služba ať už na poli domácích prací, v péči o tělo Paní, i jeho orální servis se ve velice krátké době až neuvěřitelně zlepšily. To Markétu jen utvrdilo v přesvědčení, že nově zavedená výchovná metoda byla trefou do černého a nadále s nadšením sobě vlastním pracovala na jejím zdokonalování. Vždy si zřetelně uvědomovala svoji výrazně dominantní povahu, nicméně až nyní si také musela přiznat zřetelné sadistické tendence, kterých si u sebe v poslední době povšimla a které každým dnem sílily. Ačkoliv dle původní dohody výprask následoval až po dosažení určitého počtu trestných bodů, přistoupila po krátké době i na tzv. disciplínu, kdy Martina vyplácela z preventivních důvodů každý večer. Za tímto účelem také postupně rozšiřovala sbírku nejrůznějších výchovných nástrojů od malých jezdeckých bičíků, přes plácačky až po ručně pletený kožený bič, který však používala výhradně v případě nastřádání trestných bodů a jehož se Martin až neskutečně děsil. Také proto se snažil být pro svoji Paní co nejdokonalejší, aby se jeho použití co nejvíce vyvaroval. Nicméně i on brzy pochopil, že fyzické tresty mají v jeho výchově své místo, protože jen tak je schopen být permanentně zaměřený na potřeby své Paní, pro niž chtěl být naprosto dokonalý a kterou navzdory přísnému zacházení čím dál více miloval. Během každého výprasku mu trpělivě vysvětlovala, proč tak činí a jakého ho chce jednou mít, což on vzhledem k její autoritativní povaze zcela chápal a bití trpělivě snášel. Markét si svoji nadřízenou pozici náramně užívala a pravidelně Martinovi zpřísňovala již tak striktní pravidla, vždy ji pak bavilo sledovat, jak se snaží se svými novými povinnostmi popasovat a poté mu s chutí udělovala trestné body. Když však byla s něčím obzvlášť nespokojená, neváhala svého partnera na místě jaksepatří insultovat, za což ji musel řádně poděkovat, za výprasky však vždy děkoval pokleknutím a dlouhým políbením její nastavené nožky, což jí způsobovalo nebývalou slast a často ji pak musel v klíně ústně "obsloužit". Orgasmu v takových chvílích dosahovala velice rychle, nejvíce ji však dokázalo vzrušit, když jednou za čas po sečtení trestných bodů došlo na použití trýznivého biče, kterého se její nyní již otrok tolik obával. Za tímto účelem však musel být Martin pevně spoutaný, jinak by jistě exekuci nevydržel a přinejmenším se zhroutil k jejím nohám. Pro tento druh surových výprasků Markét pořídila dřevěný kříž s pevnými kurty ve tvaru X ze světlého dřeva a nechala jej instalovat přímo ve své ložnici, kde také svého "miláčka" nejraději vyplácela. Následný orálek si pak mohla plně vychutnat ve své oblíbené posteli s hlavou otroka ve svém vždy po bičování tak roztouženém klíně. V takových chvílích na sebe orgasmus nenechal nikdy dlouho čekat a někdy prožila vyvrcholení i vícekrát po sobě. Pokud byla unavená, nechala si následně jeho již zkušeným jazykem polaskat také svůj citlivý konečník a v takových okamžicích pak slastně usínala. Velmi ráda nabízela Martinovi svůj zadeček, aby ji tímto způsobem rozmazloval, často, i když netoužila po sexu, jen pro zpestření například při sledování filmu nebo četbě oblíbené knihy se nechávala dlouhé desítky minut jen tak laskat. Když toho měla dost, lehce patou odstrčila otrokovu hlavu a stáhla stehna k sobě, pro něj to byl jasný signál, že si má jít po svých dalších povinnostech, kterých měl v jejím rozlehlém bytě až nad hlavu. Dobře věděl, že by si jejich zanedbáním vysloužil trestné body, kterých se tolik obával.

V tomto období učinil Martin zatím rozhodně největší pokrok, i Paní s ním byl spokojená, byť ve své přísnosti ani na okamžik nepolevila a za každý byť sebemenší nedostatek následovaly trestné body. Martin se od té doby změnil k nepoznání a ze společenského extroverta se stal tichý a oddaný partner celou svojí pozorností zaměřený na potřeby své Paní. Za necelý rok společného života to Markét považovala za jednoznačný úspěch, nicméně nechtěla ustrnout na dosažené úrovni a přemýšlela, jak dál vystupňovat jeho oddanost. Měla jen neurčitou představu, kam by ho chtěla ještě posunout, ale spíše by uvítala, kdyby se zlepšením své "služby" přišel sám, nyní zbývalo zavést do výchovy další silný podnět, kterým by ho stimulovala k novému pokroku. Po nějaké době přemítání se rozhodla k progresivnějšímu přístupu než dosud, jednak uznala za vhodné, každé drobné zlepšení stávajícího servisu ohodnotit  odměnou, nejčastěji ve formě pozornosti, kterou mu věnuje, i kdyby to mělo být jen pohlazení nebo vlídné slovo a v případě, že by ji obzvlášť příjemně překvapil, byla připravena poskytnou mu i pomazlení se svými nožkami, které tolik miloval a mimořádně mu dopřát i masáž varlat a ve zcela výjimečných případech i lehkou stimulaci odemčeného penisu, za žádných okolností však u subky nesmělo dojít k vyvrcholení, proto s touto metodou byla ochotna přijít jen v krátkém období po milkingu, který u něj důsledně uplatňovala jednou týdně. Dalším velmi výrazným prvkem v nově nastoleném přístupu, bylo uplatnění tzv. crossdressingu v jehož rámci měl nově za úkol nosit vždy spodní dámské prádlo, tedy i do zaměstnání a případně do společnosti, doma však rozšířila tuto povinnost i o několik kostýmů služky, které teď byly jeho trvalým oděvem. Tímto opatřením zamýšlela ve své subce zcela potlačit zbytky mužské ješitnosti a případné pozůstatky jakéhokoliv vzdoru. Již krátce po zavedení obou výše uvedených metod bylo zřejmé, že se jednalo o velmi chytrý tah a již tak vzorně vycepovaná subka vykazovala další až nečekaný růst, kdy Markét mnohdy stačilo jen naznačit své přání nebo pokyn a Martin již věděl, co se od něj v daném okamžiku očekává, nehledě na to, že u něj s potěšením zaregistrovala i rozvíjející se intuici orientovanou výhradně na její potřeby, v jejímž rámci ji často udivil nejrůznějšími drobnostmi, které ji právě přišly vhod. Navzdory k jeho vzornému počínání neustoupila ani o píď v pravidelné disciplíně, v níž ještě přitvrdila a ke stále ještě občasně udělovaným trestným bodům, k nimž si vždy našla nějaký důvod, sama si však dobře uvědomovala, že jak disciplínu, tak trýznivé výprasky její subky potřebuje spíš sama pro své odreagování a sexuální stimulaci, kterou čím dál častěji vyžadovala. Znatelně vnímala výrazný nárůst dominantních sklonů a sadistických tendencí, které před jejich seznámením byly spíše latentní podoby, nyní si však téměř neuměla představit sexuální vyvrcholení bez odpovídající předehry a jen zcela mimořádně pocítila touhu po klasické souloži s opravdovým samcem, kdy se nechala tvrdě osouložit svým milencem, kterého čas od času navštívila, aby vyšla z nového stereotypu, který ji sice naprosto vyhovoval, nicméně dostala občas chuť na zásadní změnu. Před Martinem ostatně v tomto směru nikdy nic netajila a vždy se mu zmínila, že si byla užít se skutečným mužem, kterého občas potřebuje. On se však nikdy neosmělil k jakémukoliv protestu a to ani na počátku převýchovy natož později. Po každém takovém dobrodružství, když se vrátila nad ránem znavená domů, ji musel dole jazykem dlouho a jemně laskat, dokud neusnula, teprve poté se mohl odebrat zpět do svého malého pokoje dospat.

Martin vnímal jejich vztah zejména na počátku značně kontroverzně, nicméně mu bylo již v prvních dnech Paní jasně sděleno, že od něj očekává naprosté podřízení a jen proto, že si neuměl představit život bez ní, raději ochotně přistoupil na všechna pravidla, která Markét postupně do vztahu zaváděla. Časem však své deklasované postavení pokorně přijal, zejména po určité době svého uzamčení mu jeho situace k jeho vlastnímu údivu připadala téměř přirozená, přesto se v některých zlomových okamžicích cítil hluboce pokořený, například, když Paní zavedla výprasky a po čase i úbor služky, ale vždy se s tím po pár dnech praxe dokázal vyrovnat a byl pevně rozhodnut své Paní dokázat, že si ji zaslouží. Navzdory tomu ho výjimečně přepadl určitý splín a na okamžik zavzpomínal na staré časy, kdy byl svým vlastním pánem a obklopen kamarády si užíval svobodného života, tomu však byl nyní konec, i kdyby se dokázal od své Lásky citově odpoutat, což si neuměl a ani nechtěl představit, zůstal by bez zcela prostředků a bez bytu, protože vše nyní formálně náleželo výhradně Markétě a ta mu uvolňovala pouze symbolické kapesné, aby se nerozptyloval nepodstatnými věcmi a orientoval celou svou pozornost výhradně na ni, což se jí dařilo přímo skvěle, navíc, jak říkala, chlap se nemá rozmazlovat, ale naopak má být přísně veden k naprosté disciplíně a oddanosti, což byl její hlavní cíl.

10

Úžasná povídka.

11

SUBKA IV.

Dnes měl Martin napilno. Bylo pozdě odpoledne a on dosud neměl setřenou podlahu v kuchyni a to ho Markét upozornila, že ji večer přijdou její nejoblíbenější přítelkyně. Pro samý spěch si ani nevšiml, že mu na mobilu přistála SMSka s upozorněním, že bude během cca pěti minut doma, to byl pro něj vždy signál, aby se přesunul ke vchodovým dveřím a tam v pokleku čelem do kouta pokorně vyčkal jejího návratu, teprve pak dostal pokyn, že ji může přezout. Na tomto rituálu si Paní obzvláště zakládala a běda mu, když zpočátku tuto službu zanedbal ! Když v kleče stíral poslední metry podlahy, pro samotné soustředění na práci ani nezaregistroval, že v chodbě klaply zavírající se dveře. Najednou mu nečekaně kdosi stoupl na pravou ruku a přimáčkl ji i s mokrým hadrem k podlaze. Pronikavá bolest vytrhla Martin s pracovního nadšení. Viděl božskou lodičku své Paní, jak opakovaně přenáší váhu svého těla na jeho upracovanou ruku a pohupuje se na ní. V mžiku pochopil, že je zle a obzvláště v dnešní pro Paní tolik významný den. Toto mu jen tak neprojde. Zcela vyděšen z nadcházejících okamžiků neudržel moč a pustil si do kalhotek, ještě že na jeho výbavě Paní nešetří a dopřává mu kvalitní slipové vložky schopné bezpečně zadržet občasný únik, proud vytékající uriny si dokázal včas uvědomit a s vypětím všech sil ji zastavil. Snad Paní nic nezjistí. Součástí služčina kostýmku byla i krátká sukýnka a přes ni měl tentokrát pro jistotu ještě uvázanou pracovní zástěru, aby byl na večer jako ze škatulky. Tlak její botky mírně polevil, ale to již cítil, že je mu z hora nasazován masivní kožený obojek, který mu byl nyní obzvlášť pevně utažen. S prudkým trhnutím směrem vzhůru zaslechl jen ostré " Vstaň ! " Nezmohl se ani na náznak odporu a pružně se vyhoupl do podřepu, aby poté vstal. Paní ho však v téhle poloze zastavila a trhnutím vpřed ho pobídla aby ji následoval jako pes. Šňůru držela hodně nakrátko omotanou kolem zápěstí a subku vedla v polodřepu těsně u své pravé nohy. Jakmile dorazili do její ložnice, uvázala obojek vodítkem k noze postele tak těsně, že znemožnila Martinovi jakýkoliv volnější pohyb. Pro jistotu mu však ještě opačným koncem vodítka spoutala ruce za zády s takovou silou, až cítil, jak mu zařezává bolestivě do zápěstí. To však nebylo nic proti tomu, co mělo následovat. Nyní konečně usedla na pelest postele a obě její nohy i v lodičkách spočinuly těsně u Martinových úst. On samozřejmě pochopil, že má svojí Paní konečně pozdravit a začal je bez meškání oddaně líbat. Po chvilce ho uchopila drsně za vlasy a pozvedla jeho hlavu vzhůru, aby si mohli promluvit, samou hanbou za své selhání však raději chvatně sklopil zrak a v očekávání nadcházejícího trestu tupě zíral na její božsky tvarované nohy oděné do jemně vzorovaných černých silonek, v ten moment však Paní trhla silně jeho hlavou za vlasy směrem do zadu a pravou dlaní mu uštědřila pár facek přes obě tváře. " Podívej se mi do očí, srabe ! " Křikla na něj stroze. Jen nesměle pozvedl zrak a ihned ho zase sklopil, nedokázal jí po dnešním pochybení pohlédnout do tváře, uchopila ho tedy druhou rukou pevně za bradu a zvrátila mu hlavu co nejvíce dozadu. " No tak, bude to?" Teprve poté pozvedl zrak a bázlivě na ni pohlédl. " Jak si mohl opomenout mé přivítání a zrovna dnes? " Martin stále mlčel a jen bázlivě těkal očima ze strany na stranu, jelikož upřený pohled své Paní nebyl schopen ustát. Vzápětí opět utržil pár facek, tentokrát s ještě větší razancí. Nyní však ze samého strachu i studu zcela ztratil kontrolu nad svým tělem a jeho močový svěrač se zcela uvolnil, zřetelně vnímal silný proud teplé moči, která se drala ven z klícky a přes nasáklou vložku skrz krajkové kalhotky stékala po silonkách obou stehen dolů na parkety, kde se se slabým pleskáním počala rychle tvořit velká louže. Markét to samozřejmě neuniklo, tohle již na ni bylo příliš. Bleskově odepla vodítko od obojku a povstala s doširoka rozkročenýma nohama, následně uchopila subku zezadu za obojek a pohotově si vsunula jeho krk mezi stehna, která okamžitě pevně stáhla k sobě, čímž Martinovi zcela znemožnila vyklouznout, pak sáhla na polici u kříže, kde byly vzorně vyrovnány výchovné pomůcky, z nichž si vybrala krátký, ale pevný jezdecký bičík. Nato levou rukou zručně vyhrnula jeho sukni a bez meškání ho začala i přes mokré kalhotky razantně vyplácet. Bičík dopadal střídavě na levou i pravou půlku jeho zadku a na obnažených částech jeho hýždí se počaly rýsovat výrazně rudé pruhy, když už byla bolest pro Martina nesnesitelná a on hlasitě naříkal, ještě silněji sevřela stehny jeho krk, čímž mu zcela znemožnila vydat jakoukoliv hlásku, teprve pak přešla k jeho zádům, která zpracovávala s nezmenšeným elánem, až po chvíli si všimla, že se její stres postupně rozptyluje a odplouvá kamsi do ztracena vystřídán úchvatným a mocným vzrušením, které vnímala vždy, když si potvrdila svoji převahu nad mužem a zároveň pociťovala, že dole intenzívně vlhne. Nyní uvolnila obě nohy, čímž osvobodila subku dočasně ze zajetí a znaveně dosedla na postel. Martin byl sice bezprostředně po krutém výprasku dezorientovaný, nicméně instinktivně dobře věděl, že musí Paní za výchovnou lekci patřičně poděkovat a jal se ihned líbat její boty, vyčerpaná Markét si mezitím položila záda na ustlanou postel a tiše oddychovala, její vzrušení však dále narůstalo, když po chvíli usoudila, že již subka patřičně vyjádřila svůj vděk za láskyplnou výchovu, vyzula si pravou lodičku a chodidlem přimáčkla její obličej do ještě teplé botky. Jakmile Martin ucítil intenzivní vlahou vůni jejího střevíčku, který měla po celý den na sobě, veškeré nepříjemné pocity a strach, které dosud pociťoval včetně bolesti z rozbitého těla, náhle ustoupily do pozadí, bylo mu jakoby se vrátil do klidu a bezpečí mateřského lůna a zhluboka nasával fascinující a magické aroma své přísné vládkyně. 

Když si Markét dostatečně oddychla z udělené lekce, její vzrušení dosáhlo naprostého maxima a žádalo si o bezodkladné uspokojení, ještě naposledy přitlačila chodidlem čumák své subky k lodičce a hned nato si vyzula i druhou botku, pak oběma nárty obemkla důkladně její hlavu a spěšně si ji přitáhla do svého vlhkého klína. Martin nezaváhal ani na okamžik a ihned ji počal obratně zpracovávat svým šikovným jazykem. Paní si ho přitom přidržovala oběma rukama za vlasy a zkušenými pohyby určovala tempo i oblast svého rozkroku, kterou chtěla právě stimulovat. Samozřejmě nejvíce pozornosti musela subka věnovat poštěváčku, nicméně měla za úkol střídavě třít levý i pravý pysk a občas nasměrovala její jazyk až do vagíny, z níž co chvíli vytekla poctivá dávka milostné šťávy, kteroužto vycvičená subka lačně hltala. Netrvalo dlouho a Markét prohnuvší své tělo do tvaru dokonalého luku vykřikla v bouřlivě nastupujícím orgasmu, tak hlasitě, až se subka přikrčila níže a pootevřenými ústy se ocitla přímo proti poševnímu otvoru, z něhož vytryskla poslední přesto však nejvydatnější  porce láskyplného sekretu, který se dral bezostyšně do jejích úst a téměř jí dusil, přitom Paní stáhla obě stehnaprudce k sobě, čímž spolehlivě uvěznila její hlavu, dokud se nepřelily další dvě vlny rozkošnického vyvrcholení. 

Zatímco dole subka pilně dočišťovala pozůstatky právě odeznělého milostného dobrodružství, Paní ještě tiše prožívala dozvuky naprosto strhujícího orgasmu, jaký dosud nezažila. Po delší chvíli však ještě zatoužila po jemném polaskání svého análku, který byl až dosud zanedbáván, což se rozhodla okamžitě napravit, proto se pomalu přetočila a na Martina vyšpulila svůj dokonalý zadeček, ten se neprodleně pustil do jeho opečovávání. Nejprve dlouhými tahy jazykem projížděl rýhu mezi oběma hýžděmi, aby pak zakotvil na jejím krásně souměrném a vždy čistém rektu, který nejprve několikrát obkroužil a pak jej počal hebce hýčkat uvnitř. Z jejího tichého vzdychání bylo zřejmé, že si jemnou masáž uvnitř citlivého konečníku náramně užívá a při tom lehce pohupovala boky ze strany na stranu. Nyní však přišla i Martinova chvíle, zatímco se jí rychlými a jemnými kmity dobře nasliněného jazyka věnoval, pocítil náhle nečekaně nastupující slabost v obou nohách, která přešla až do mírného chvění, v tom okamžiku mu mohutně zaškubalo v kovové klícce opancéřovaném penisu a do prochcaných kalhotek pustil vydatnou porci hustého ejakulátu, aby Paní nic nezpozorovala, zanořil celý obličej hluboko mezi její půlky a nezadržitelné sténání, tak spolehlivě utlumil. Markét byla zatím bezvadně zrelaxovaná a jen proto, že očekávala zanedlouho příchod kamarádek, se rozhodla akci ukončit. Patou ledabyle odstrčila jeho hlavu a následně se posadila na postel. Martin zatím v pokleku před pelestí očekával další pokyny. Opět ho uchopila pevně za bradu a dlouze se mu zahleděla do očí, tentokrát zrakem neuhnul ani o píď a oddaně, jako věrný pes, její pohled opětoval. Věděl, že za své dnešní selhání byl již spravedlivě potrestán a nyní si ho i patřičně odčinil, a přesně toto v jeho pohledu Paní jasně vyčetla. Na závěr ho ještě přátelsky poplácala po tváři a mile se na něj usmála. Návštěva se blížila a bylo třeba dokončit přípravy.