1

Téma: Dokážu být zamčený?

Tohle je věčné téma, jak naučit manželku být klíčnici. A co otázku otočit? No pánové?  Zda vy by jste dokázali se naučit být oddaní, zamčení, koukat na nás s jinýma, třeba jako cuckold atd.atd. Kdyby vaše žena došla s pásem a vy byli nepozkvrněný touto okrasou. Našla by se ve vás ta pokora, co se má najít u klíčnice dominantnost? Buďte k sobě upřímní a zkuste opovědět z té druhé strany.

Myslím, že to musí být přirozené v každém z nás, ať už jsme na jakékoliv straně.

2

Re: Dokážu být zamčený?

Za mě ano....pořád mi jde o to, aby si ti užívala žena....
Takže přijít s tím ona, možna bych dva-tři dny nad tím přemýšlel, ale šel bych do toho....ba i dokonce bych se těšil na její božský orgasmus, třeba po 3 týdnech v PC.

3

Těžko říct... Jestli dlouhodobě, ale na tu žádost o to vyzkoušet a že se o nějaké době uvidí, ano ✅

4

Myslím, že to je jiné. Po klíčnici se toho nechce tolik, jako po zamčeném. Tomu se změní dost věcí v životě. Myslím technicky, jako nechodit k pisoáru, řešit sauny, bazény, dovolenou s přáteli, rodinou, atd. Pokud chcete udržet tajemství, je to těžší. Anebo jít s kůží na trh.. Klíčnice je navenek pořád stejná. Jediný rozdíl je, že když není nakloněná těmto hrátkám, může se za přítele/manžela stydět, když se to prozradí. No nicméně v našich řadách asi každý napíše logicky, že ano. Že kdyby žena přišla s tímto návrhem, akceptuji ho.

5

Zdravím pro klíčnici se toho moc nezmění ,ale zamčený musí si dávat na venek pozor pokud nechce být prozraazen.Klíčnice je navenek stejná jen má klíček na krku.U mě je to jiné já jsem zamčený oddaný čekající na pobavení mé ženy.Ona je jediná která rozhodne o sexu a krásné noci,nebo usínat po 3 dnech s napumpovaným penisem a obrovskou chutí na sex.Má žena v tom našla zalíbení a jakýsi jak říká dálkový ovladač na mě.ám to zpesřilo manželskou postel .Zastává názor ,že chlapi by to měli dostávat úředně po složení manželského slibu a po výměně prstýnků by žena měla dostat klíče od mužova penisu.Nám to změnilo hodně život a snad nás to neomrzí.Moje paní mě už klícku nesundává vůbec kromě doktora a podobně.Na dovolené v plavkách po celou dobu zamčený.Chce to někdy přemýšlet aby nebylo nic poznat a hlavně před dětma.

6

Klíčnice je na pohodu, nic se po ní nechce???? Vždyť přece, když nedá to koření, vzrušení, provokace atd. Tak je zamykání úplně k prdu. Ona má klíček a ty klec a že ty musíš vlastně překopat život? Tak jste vlastně chudáčci??? Ooo. Tak proč to vlastně tak chcete, když vy se nakonec obětujete?

Změní to život přece oběma, tak krásně a společně, že jedno souvisí s druhým.

7

Myslim si, že se to nedá srovnávat. Obě strany se měni úplně v jiných věcech.
Jsou ženy, pro které je těžké bavit se s partnerem o spodnim prádle. Od takové může partner jen težko chtít aby s ním prováděla...
Na druhou stranu si myslím, že zrovna pas cudnosti je pro ženu vyhodnější. Je to takovy bič na muže a pokud si to žena zařídí dobře tak z toho může hodně vytěžit.

8

Bohužel pro nás chlapy má Xena pravdu.Bez klíčnic to opravdu nejde.Me to slovo klíčnice nejde vyslovit.Ano třeba má žena rozhoduje co bude a jak bude dává tomu ten šmrnc touhu a chtíč,prostě jiskru.Já byl jednu dobu bez klece po měsíci stereotyp nezájem o sex o ženu a přiznám to bohužel pro mě ,přistižen u onanie .Velká roztrška názorů a ráno když jsem se probudil ,že půjdu do práce jsem měl uzamklý penis.V poledne jsem měl takovou chut na sex a na ženu ,že jsem ji začal vypisovat esemesky.Když jsem zamčený jsem pozornější a mám pocit ,že i nadržený proč to tak je nevím.Ale klíčky v rukou ženy je opravdová zbran

9

Za mne určitě mohu a dokážu být jak zamknutý, tak i někoho držet v pásu a provokovat ho. Jsem na kluky, tudíž to mám možná jednodušší, neboť kluci jsou (dle mého názoru) hravější. Co jsem však slyšel (nemohu osobně potvrdit), tak zase ženy, pokud je to chytne a baví, či v tom najdou nějakou "pomstu", tak jsou důslednější.
Jinak plně souhlasím s Xenou, že zamykání není záležitostí jen jedné strany a dívat se sobecky na protějšek, že to má jednodušší, neboť si mne přece jen zamkne a já budu přece muset být věrný a cudný... Ono to přece není jen o tom skutku a teď to vydržíš nějaký čas. Já v roli zamknutého suba očekávám nějaké vyzývavé podněty ze strany svého věznitele. Provokace, dělání chutí, aby se mi stavěl a já to měl trochu těžší, ale také si uvědomoval svou roli... Stejné avšak opačné "povinnosti" provádím jako dom se zamknutým subem. Otázka proč tedy nechce není o tom, že by člověk musel být vadn-ý/-á... Já bych to přirovnal třeba k jídlu. Jsem velký žrout a mohu sníst pomalu kdykoliv a pomalu cokoliv. Ale plesnivý sýr a rajskou polévku si prostě nedám, ani když budu hladový... A necítím se zrovna nějak vadně. Člověk tu chuť na cokoliv v sobě buď najde, nebo smůla. A stejné je to i s našimi protějšky. Rozhodně nepodceňovat žádnou roli. Nikdy to není "jen" majitel klíče a "jen" sub. Zájmy se musí vzájemně prolínat a sobectví tu opravdu není na místě.

10

Po klíčnici se toho chce taktéž hodně. Zamčený svět je něčím, co musí bavit a naplňovat oba a taky to vyžaduje hodně moc práce, a to z obou stran.
Být zamčený bez těch správným podmětů a hlavně přístupu ze strany klíčnice zcela ztrácí kouzlo a za mě i smysl zamykání.

Jinako být zamčený a oddaný je krásnou věcí, ale určitě to není pro každého muže, stejně jako každá žena nemůže být klíčnicí a Paní. Toto v člověku musí vnitřně být, resp. v případě muže zde musí být vnitřní submisivita vůči partnerce a to poměrně hluboká.

Většina iniciativy se zamykáním na začátku vztahu šla z mojí strany, dnes je to naopak smile V zamčeném světě spojeném s D/s vztahem jsme našli krásu a naplnění, jiskru do vztahu a velmi nás to baví. Nicméně taktéž jsme se k tomu dopracovali za mnoho a mnoho let a i tak jsou věci, do kterých bychom nešli třeba zmiňované cuckold scénáře. Ale být vydaný na milost Paní a klíčnici a čekat co dopřeje, kdy a jestli..naučit se vnímat její orgasmy při uzamčení jako vlastní?.. nádherné to pocity smile

11

Pročítám si odpovědi a s hodně věcmi souhlasím. Ale......nepadlo tu jedno....a to, že klíčnice nemůže jenom zamčít. Tím to začíná. "Musí" dráždit, provokovat, vzrušovat  -  jinak se tu strhne diskuze typu, žena si mě nevšímá, mě by se líbilo, já chci aby.......To by bylo keců, že?
A tohle právě zvládne žena, která si na to hraje , která taková je. Hravá, aby to z ní čišelo. A to se pozná.Aby věděla, kdy dráždit, kdy zakázat, kdy dovolit.... A to je nápor na psychiku a soustředěnost. Musí být ve střehu a vést nás.
Upřímně si myslím, že se pro nás tak moc nezmění. Na záchodě sedíme a převlékáme se v soukromý.
Ale ONA nás vede , jak my potřebujeme a ONA to musí vycítit.
ONA má tu ZODPOVĚDNOST !!!!!

12

Nemůžu nereagovat. Pro koho to všechno děláme? Pro Paní nebo pro sebe. Každý odpoví, že pro Paní, ale musí toto a toto, musí si mě všímat, musí mě zaměstnavat, musí, musí, musí... Vydržet být zamčený i když na to Paní nemá naladu a pošle Vás s klecí někam. Být jí oddaný a věrný i kdyż z toho nic nemate, NEPROSAZOVAT SEBE, ale opravdu nechat svůj život řídit jiným, to je podle mě teprve pravá úcta k Paním. Alepoň my to tak doma máme.