1

Téma: Roubík s oboustranným dildem

Ahoj,
měl bych otázku na ty, kteří používají roubík s oboustranným dildem. Máme ten, který se zde prodává a při použití, pokud přítelkyně nasedne vyšší váhou, mám problém s nýty. Nepříjemně tlačí (pocitově by se dalo říci až "škrábou") přední zuby. Nemáte zkušenost s jinými typy, co se dají kde koupit, popř. máte někdo podobný problém (a řešení smile)?
Díky, M.

2

Re: Roubík s oboustranným dildem

Zkuste koupit tenhle, skvela zabava s tou nafukovaci casti, nic netlaci, nejsou tam nyty...
https://www.passionelite.co.uk/product/ … ith-dildo/

3

Nafukovací taktéž mohu doporučit, máme doma podobný. Kromě pohodlí a žádných otlaků díky chybějícím nýtkům navíc poskytuje dokonalé umlčení smile Tedy slyšet jsou jen slastné vzdechy Dominantní polovičky:))

4

Díky za odpověďi. Zvažoval jsem, jestli ještě nedat šanci tomuhle, nýty tam jsou "jen" 4 a (snad) lépe umístěné neutral
Co se nafukovacích týká - máme jeden takový (klasický) roubík. Z "nafukovaní" se dá sundat balónek, ale je tam tlačítko pro vypuštění, které se nám daří vždy nějakým pohybem/omylem zmáčknout ... a to situace dost kazí.
Z fotky se jedná o jiný vypouštěcí systém - víte, jestli tam je podobné tlačítko/problém, popř víte o systému kde tento problém není?

@maleslave1: Tenhle obchod neznám. Nakupoval jsi tam někdy popř jak to je s poštovným? Podrobnější informace jsem tam nenašel, jen poznámku že nad £50 to je zadarmo (ale nevím, jestli i pro mezinárodní zásilky)