Téma: zamcenyvpasucudnosti: kovový BON4

Zdravím všechny klíčnice a všechny zamčené. Od sobotního odpoledne jsem zamčený v originálním BON4 a je to super, velmi mi vyhovuje, můj pohyb omezuje jen minimálně a je to opravdu "pevná hráz proti masturbaci a orgasmu"

Re: zamcenyvpasucudnosti: kovový BON4

Tak je úterní ráno. Stále jsem zamčený, zatím žádná ranní erekce. Tak tu klec v pohodě dávám.

3

Zatiaľ to skúšaš len sám koľko vydržiš?je to tvoj prví pás?

Je to můj již x-tý pás. A minule jsem byl zamčený 90 dní non-stop.

Tak je středa ráno a dnes mne poprvé vzbudila ranni erekce, ve 2:15 minut

A v 6:30 jsem byn nucen porušit plombu a pas si sundat. Jelikož mám odřeniny od kroužku.

7

Musíš mazat okolo krouzku.

Já mažu, mažu

9

Ahoj, i já mám v muzeu tuto klícku, ze začátku jsem vydržel jen dva dny, ale pomalu jsem přidával, a hlavně mazal, klícka je skvělá ale krátká, noční erekce byly až bolestivé, prostě jsem se nevešel, ale občas mi ji přítelkyně nasadí, to když zlobím, jinak je ve vitríně.

BON 4 mexistuje ve ctyřech déelkách. Ale jen v jednom vnitřním průměru.

11

Ktorý kovový pas odporúčaš pre začiatočníka ja som premýšľal o spiderwar

Já, jelikož jsem jich vyzkoušel hodně a jistě ještě nějaké vyzkouším, tak si troufam říct, že si musí každý sám vyzkoušet, který mu nejlépe sedí a vyhovuje. Jinak přeji mnoho krásných zamčených chvil, ale bude i mnoho bolavých chvil, tak na to buď připravený.

13

Dik za radu no skúsim najpr spiderware a uvidím chcem to skúsiť a prekvapiť svoju polovičku (pani) som zvedavý ako to bude prebiehať a aké to bude

Držím palce ať ti brzy jeden pas padne jako ulitý a ž budeš moct být krásně zamčený.

15

Zisťujem ktorý by mi mohol najviac vyhovovať chcem kovový a môj má v klude 7.5-8 tak aby sa tam zmestil neviem čo je dobre a čo zle preto sa pýtam a som vďačný za každú radu

16

Ahoj, jsem měsíc zamčený v https://www.bdsm-sexshop.cz/cz-detail-3 … -long.html
Permanentní zamčení.
V minulosti jsem vybral špatně víckrát. Nyní jsem spokojený. Svůj účel plní 100%. Přeji mnoho spokojených zamčených chvil a prožitků.

17

Jestli jsi ho koupil za tuhle cenu.. na Ebay ho maj za necelých 700 https://www.ebay.com/itm/Men-Long-Chast … zTI-may-Tg