Téma: Rozkvět ne-očekávaného
Už je to celých 21 dní, co jsem neměl sex….je to vlastně 21 dní, co jsem neměl vyvrcholení. A posledních 10 dní jsem „pod zámkem“.
Co Vám budu povídat, je to extrém. Před deseti dny, mi žena poručila nasadit – prý překonám svůj rekord.
Už v první povídce jsem popisoval, co to s mužem udělá…
Ale ještě jednou: nepopsatelný popis… najednou je všechno jinak… v normálním životě to jede – srdce – mozek- penis….
Teď je to penis – mozek – srdce. Teď toužím být neustále se ženou, pohled na ni, je jako pejsek čekající na pánička co se vrátil z dovolené. ANO, v srdci „bože jak já ji miluji“ je dosti výstižný…
Takže jakýkoliv dotek je mysteriózní. V této fázi mě vzrušuje už jen samá podstata ženy. Pohled na ni mě nenechává chladným. Moje drahá polovička... tvl sexy ženská to je…
Dneska vyrážíme ven – do klubu, do baru, na disko? Kdo ví, kam nás cesty zanesou… bere si na sebe svoje hezké prádlo, to že mi „hučí“ už dávno ví, takže vynechávám a beru jako samozřejmost.
Jdeme si užít večer, což pro mě to bude hodně zajímavé… ale o mě nejde, chci a přeju si, aby si ho užila žena.
Vyrážíme do města a hned vplouváme do prvního baru. Objednávám pro ženu víno a pro kolu… chci být dneska střízlivý…
Probíráme se ženou věci o životě a ona odchází na wc… cestou po ni hodí pár mužů oko… oni mi očumujou samici…moji samici, moji sexy manželku… a moje žena to ví… ta si to užívá… ví, že mě ty pohledy cizích na ni dráždí a úsměv opětuje.
V duchu si říkám, že toto bude hóóóódně zajímavý večer pro mě…
Mezitím co popíjím kolu přichází partička lidí na bar… neznám je… nesleduji, ..asi místní, co já vím… pro mě je božská jen jedna…
Jenže moje božská se vrací a s úsměvem zdraví tu partičku…chvilku mi trvá, než mi to docvakne… „no jasně, kolegyně z práce“
A netrvá dlouho, už má na baru panáka… hups, říkám si v duchu, ženy to asi dnes rozšoupnou a nemýlím se… už tam má žena druhého panáka… Nu což,.. hlavně ,ať se baví..
žena přichází zpět k našemu stolu a přicházejí i její kolegyně se svými partnery.
Seznamujeme se… vypadají všichni jako faine lidi… doufám, že tu prvotní komunikační bariéru překonám..
Daří se, bavíme se o práci, zatím co ženy odcházejí na parket…. Jak mám poslouchat o čem se hovoří a ještě sledovat každý křivky svoji ženy jak tančí? A zdá se mi to že po ni všichni pokukují? Asi ano, zdá.
Koukám po ni jak puberťák jenom já a snažím se to na sobě nenechat znát.
Dávám si panáka… vlastně se nechávám pozvat, ale hned na startu oznamuji, že musím ráno řídit a že to myslím naprosto vážně!
Na parketu mezi ženy přiběhli partneři jejích kolegyň a tančí společně….
Já pro dnešek vynechám… raději. Popisovat bouři v mém těle by zabralo delší děj a proto raději na chvíli odcházím ven na vzduch.
Mijím se kolem své ženy, která šibalským úsměvem a mrknutím oka přesně ví, co se ve mě děje a ví, že nemusí mít strach že bych někde dlouho byl bez její přítomnosti..
Jsem šťastný, protože má žena se baví, přeju ji to, zaslouží si to…
Když se vracím, hrají rockový ploužák…. Doufám, že žena nesedí sama a zbytek netancuje, to by hodně mrzelo.
Ne naštěstí šla asi na toaletu, takže nemám výčitky svědomí…
Dávám se do řeči s ostatníma a už zase letí panák, nenechám se zahanbit, ale nenechám se ani opít…
Myslím, že bude na čase zmizet…
Holky něco probírají na baru i se ženou, tak se zvedám, loučím se a jdu se rozloučit se ženou.. .Prosím ji na baru, ať si vezme taxi domu, že jdu napřed..
Cesta domů je pro mě super… je teprve 21:30 a já se můžu projít… Chladný vzduch mám v pohybu rád.
Přicházím, noční hygiena a v rámci možností všechno v normálu fakt pomalu usínám s myšlenkou na ženu.
Spím nevím jak dlouho, ale asi krátce a přichází žena…
Ponětí o čase nemám, ale přichází do postele a lehá si ke mně. S láskou jí objímám a dávám ji pusu na dobrou noc a všímám si, že je celá nahá….
V tom na mě vyšpulí její hebký zadeček a řekne dobrou a usíná….
Tak teď nevím… jestli chce aby mě dráždila, tak toto jí jde skvěle… nespím, hladím jí a … ( no to víte, nestojí…. nemůže) tak toto bude těžká noc… ještě že je zítra volno…
Ve mně se bouří pocity všeho… lásky, chuti bouřlivého milování, něžností. Tyhle večery jsou krutý…nemam v hlavě nic víc než ji a teď mi tu leží celá nahá a zlehka oddychuje.
Ráno se probouzí žena a já se ještě převaluji… nějak jsem usnul, ale asi to trochu déle trvalo.
Zvedá se a odchází do sprchy… nechává mi na posteli její kalhotky z večera…
Ví, že tohle vzruší každého chlapa…a ty sexy ze včera, ty které bych chtěl z ní nejraději strhat. ( teď vážně začínám mít pocit, že se dá s údem zvednout i bagr, jinak si to nedokážu vysvětlit)
Asi ví, jak mě probudit, protože toto mi nenechá dospat, natož usnout, protože
ty její kalhotky jsou ještě vlhké, ano vlhké… v duchu si říkám, že to musela být asi noc, to musela být jízda… Nohy se mi z toho klepou jak ratlíkovi..
Přichází ze sprchy s pozdravem hezkého rána s úsměvem mi dává pusu a odnáší si kalhotky… tomu fakt říkám dobré ráno… tohle mě dokáže fakt hned z rána rozhodit natolik, že nedokážu na nic víc celý den myslet…
Jdu dělat ranní kávu a snídani a tajně doufat, že dnes to bude, že dnes se mi konečně povede krásný den podle jejich snů se zakončením nejideálnějšího večera s masáží.
Miluju ji, k tomu není víc slov.