1

Téma: Doživotí

Když přítelkyně přišla s nápadem že bychom si ve sklepě našeho domu mohli udělat mučírnu, ani ve snu mně nenapadlo co mně čeká. Po pár úpravách jsme vymalovali, na stěny natáhli temně červenou sametovou látku, do jednoho rohu jsme umístili kříž, vedle je koza s ostrou hranou, v druhém rohu je gynekologické křeslo, hned vedle je poutací stolice na bondage, ze stropu visí řetězy na zavěšení, a uprostřed místnosti právě firma montuje nerezovou klec, na zdech police s výbavou a různými nástroji a pomůckami. Je hotovo, přítelkyně je spokojená, tak hned mučírnu vyzkoušíme. Připoutává mně na kříž, ruce i nohy roztažené, sundavá mi pás Latowski a ukládá , s tím že ho nebudu potřebovat, bičíkem mi jezdí po těle, dráždí bradavky sjíždí bičíkem na varlata, lehký úder, další a další, stupňuje razanci, bolestí kvílím ale nepřestává, bere do ruky důtky a masíruje mi celé tělo, při úderech přes bradavky šílím, ale jsem pevně uvázaný, přestává mně bít, a na bradavky mi dává skřipce, kolem penisu a varlat mi nasazuje kroužek, do močové trubice dostávám osmi milimetrový dilatátor dvacet centimetrů dlouhý, teď všechno propojuje s generátorem, a dostávám první elektro šoky, záškuby bradavek mně vzrušují penis mi stojí a cuká sebou jak dostává šoky, moje bohyně přidává na síle a frekvenci impulsů, semeno mi teče proudem na zem, dostávám bičem přes koule a penis, jsem odpoután kovový obojek jde na krk, klečím na zemi a jazykem uklízím sperma. Jdu do klece a jsem připoután pouty za ruce i nohy čelem k mříži klece, penis musím prostrčit z klece ven, a je mi nasazen pás cudnosti, navíc kroužek je ještě zamčen ke kleci. Jsem absolutně znehybněn, přichází bohyně celá v kůži, sluší jí to, v ruce má dlouhý kožený bič, jen mě šimrá bičem na zádech, spodní úder na varlata, a silnější rány přes zadek a záda, bohyně se dostává do varu, rána za ranou dopadá na moje tělo, po zádech a stehnech stéká krev na zem, řvu bolestí, odchází nechává mě v kleci. Po dvou hodinách se vrací sundavá mi pás, odpoutá ruce a nohy, můžu si sednout na studenou dlažbu, ale jenom na chvíli, poutá mě na kozu ostrá hrana se mi zařezává mezi koule, zadek mám vyšpulený, vím co bude dál, bohyně chce šukat, připíná si postroj s dildem v nadživotní velikosti. Nejdřív mi anál masíruje, zasouvá menší dildo, roztahuje mi zadek rukou, už tam má prsty, šimrá mě na prostatě uvolňuji se jsem otevřený, vklouzává do mě rukou a masíruje mi anál, najednou cítím jak se do mě cpe obří připínák, šuká mně přiráží jak divoch, řvu slastí ale i bolestí, bohyně tvrdě přiráží, teču stříkám, semeno jde proudem, vytahuje ze mě toho obra, a já dostávám bičem za to semeno, všechno musím slízat ze země. Dostávám klícku na ptáka, a jsem zamčen do klece, se slovy dneska spíš tady, odchází.
Dny plynou, a já jsem již dva měsíce uzamčený ve sklepě, celý den celou noc, mám jenom dvacet minut denně na hygienu,  a potřebu, to jsem na obojku, a pohybuji se jako pes po čtyřech, po hygieně jsem zase v kleci. Dnes po dvou měsících jsem odemčen z velké i malé klece, umyji se, můžu si vzít tanga, na krk dostávám motýlka, a dozvídám se že přijdou kamarádky Jana, a Mirka, tak abych nedělal ostudu, do klece dostávám kožešinu, a jsem zamčen. Ruce mám připoutané ke kleci abych si nemohl honit ptáka, a vím že za semeno následuje výprask.
Je poledne otvírají se dveře mučírny, v nich moje bohyně v kůži, a její kamarádky v latexu, každá s bičíkem nebo důtkami, jsem vypuštěn z klece, ale hned zamknut k řetězu na kladce, nohy rozkročené v okovech na zemi, a už cítím důtky na zádech, bičík na zadku, bič bohyně se omotává kolem těla, jeho konečky cítím na koulích, syčím slastí, péro mi stojí, a hned přes něj dostávám bičíkem. Jsem odemknut, lehám si na gynekologické křeslo, mučitelky mi dráždí anál vibrátorem, zasouvají prsty pomalu mi roztahují zadek, dráždí mi prostatu, bohyně mi připomíná ať zapomenu na ejakulaci, v tom cítím celou ruku v zadku mizí tam po loket, hned to zkouší druhá dívka a na závěr mi dělá průzkum análu bohyně, cítím šimrání na prostatě, a ruka je venku. Přichází na řadu podvazování koulí a ptáka, holky trénují různé způsoby, když jsou spokojené mám koule tvrdě svázané, bere bohyně do rukou jehly, do každé koule píchá jednu slabou, potom bere jehlu 1.5 mm silnou a hodně dlouhou zapichuje ji do varlete a pomalu ji zasouvá až jehla vyjede na druhé straně, to samé provádí na druhém varleti, stejnou jehlou mi propichuje penis, to už bolí ale nedávám to znát, další jehlou mi propichuje žalud, to už bolestí řvu, za trest dostávám přes bradavky bičem, jen oddechuji. Když jsem zbaven jehel jsem připoután na kříž čelem ke zdi. Na záda mi dopadají rány bičů, dostávám rány i do rozkroku, po stehnech mi stékají pramínky krve, je konec světlo zhasíná v místnosti zůstává jen jedna dívka, odvazuje mě z kříže, cítím že je nahá, rukou mi masíruje ptáka, stojí mi jako sloup, bere ho do pusy a hluboce mi ho kouří, po tý bolesti slast, slyším chci šukat, říkám že všechno semeno je mojí bohyně. Odpoví, vyhrála jsem tě, a chci to od tebe udělat, a snaž se. Nejdřív jí vylížu mušličku, mačkám bradavky, cítím jak je vzrušená, zasouvám bijce,  zlehka šukám, přirážím, cítím jak ještě v kundičce rostu, šukám, cítím že je hotová, její šťáva mi zkrápí ptáka, nepřestávám šukám dál, řve slastí, jde to na mě stříkám do ní plnou dávku spermatu, nevyndám ho a pokračuji, ještě dvakrát ji vykropím kundičku, rozsvicí se světlo, koukám že jsem šukal Janu. Přichází bohyně, doufám že jsi mi neudělal ostudu, jdi se vykoupat. Vracím se do mučírny, tam jenom bohyně, ve stoje mě poutá v kleci, nasazuje mi pás cudnosti. Jsem už zase zamknutý půl roku v kleci s klíckou na penisu občas dostanu výprask, bohyně mě šuká připínákem, mučení jehlami je pravidelné, a o víkendech dostávám elektrošoky, nevím kdy budu odemčen, ale s určitostí vím že to mám na doživotí.