1

Téma: začátečník s pásem

Ahoj, nedávno jsem si koupil CB6000, je to můj první PC a nemám s nimi žádné zkušenost a potřeboval bych poradit. Jednak jaký kroužek vybrat, neboť i s největším mě po nějáké době (necelý den) a především v noci začnou hodně bolet varlata, jakoby u kroužku ze spodu a po sundání jsem je měl poměrně hodně odřené, tak jak tomu zabránit nebo jestli si časem zvyknu a prostě to přetrpět. A také jsem měl po té době dost nateklou předkožku, pás jsem si nasazoval se staženou předkožkou a nevím jestli teda nosit pás s předkožkou dole nebo jestli zvětšit ten distanční spojovací dílek, nebo zda je to neškodné a ničemu to nevadí a časem se to také prostě otlačí a přejde to. Ještě by mě zajímalo jestli se dá postupem času chodit do menších kroužků a menších klícek nebo zda rozměry vybíráte i časem pořád stejné. Obecně bych vás zde chtěl poprosit o jakékoliv další rady pro začátečníka, jak si na to zvyknout, jak často nosit jestli nejdříve pár hodin denně a postupně prodlužovat, nebo cokoliv dalšího co by jste mi poradili.
díky moc

2

Re: začátečník s pásem

Ahoj, vítej mezi námi. Nic ve zlým, ale už jsme tu radili mnoha začátečníkům, přečetl sis něco z toho? Hlavně bych ti chtěl ze zkušenosti říct, že jestli teprve začínáš, tak první dojmy se rychle mění a vyvíjejí, tak na nějaké závěry to chce trošku trpělivosti.

A jedna konkrétní rada, která už tu byla taky vícekrát - kolem toho kroužku si to něčím maž. Nivea, indulona, lékařská vazelína, olejíček, cokoliv. Nebo si doobjednej kovový kroužek, najdeš ho v eshopu v kategorii jednotlivé díly.

Tak hodně zdaru a ať ti klícka časem tvá očekávání splní nebo ještě předčí :-)

3

Naprosto rozumím že tu tento dotaz už určitě padl mnohokrát, pouze se mi nedařilo najít odpovědi na tyto konkrétní otázky a zajímali mě další rady co by mi tu kdo mohl poskytnout. Tak doufám že tímto dotazem moc neotravuji. A za radu s krémem děkuji

4

Ahoj. Přidám pár svých postřehů.
1- určitě holit. Časem (otázka několika let) to možná nebudeš muset dělat. Hlavně holit.
2- cb6000 s plastovým kroužkem - tu drážku v kroužku něčím zadělat. Lepidlem, silikonem. Ta způsobuje ty odřeniny. Nebo si pořídit kovový kroužek.
3- otok předložky. Občas jsem že začátku menší otoky měl, postupně si tělo zvyklo, stejně jako na noční erekce, kdy dnes už spím v klidu celou noc, na nepotřebu mazání.
4- menší kroužky a klícky.To je hodně individuální, někdo časem možná menší bude zvládat někdo třeba ne, chce to zkoušet.

5

Ahoj, vítej smile
Začal bych asi tím, že CB už je dneska dávno překonaná klícka, určitě bych se do budoucna porozhlédl po něčem "novějším" - Holytrainer, Aircage, Captor atd.. Koukni na cudnost.cz a určitě si vybereš smile

Do začátku bych ti doporučil alespoň ten kovový kroužek, hodně to zpříjemní nošení, ty plastové bohužel nejsou dle mého názoru úplně štastně řešené. Hlavní je - kdo maže ten jede, dětský olejíček stačí.

S nošením to chce ze začátku trošku trpělivost, hlavně u CB zkoušet co ti nejvíc sedí a vyhovuje, zkoušet přes den a pak i v noci a po chvilce si tělo zvykne.
Tak hodně zdaru smile

6

Potvrzuji, že plastový kroužek s drážkou je zlo. Tlačí a když ti jako mi, někde venku praskne (stalo se mi dvakrát), je to zároveň mučící nástroj. Taky doporučím minimálně kovový kroužek, stojí to za to.

7

a ještě jak doporučujete vybrat a zkoušet ty spojovací dílky, ty distanční kolíčky, moc nevím jak poznat který už je špatný a jak poznám že tenhle padne správně

8

Pokus omyl, ale nebál bych se toho nejkratšího. Mě do té mezery lezla kůže a nepříjemně to skřípalo, kratší ti nedovolí moc erekci, ale jak píšu, je to spíš pokus omyl, je na tobě co ti bude vyhovovat.
A jinak, jak už zde bylo zmíněno, CB je už dávno překonaný, přesto si myslím, že jako první klícka je to správná volba, zjistíš co ti vyhovuje, naučíš se a pak si kup něco lepšího.

9

Som tu nový a neviem kde to napísať, zaujíma ma ako sa sprchujete s pásom cudnosti nezačne zámok hrdzavieť?

10

Ahojte, pridam aj ja zopar svojich rad:

Holenie: tiez odporucam nosit cage bez ochlpenia, avsak osobna skusenost je, ze holenie je peklo (na cerstvo oholenej pokozke sa mi osobne robia pri noseni pasu vyrazky, a uz po dvoch dnoch, kedy zacnu vyliezat prve chlpky, tak to neprijemne boli, picha, pod tlakom klietky chlpky vrastaju co robi dalsie vyazky ...). Vyriesil som to tak, ze som sa uplne depiloval (pinzetova masinka Philips). Prve depilacie samozrejme bolia a nezvladol som to vsetko naraz, ale kazdy den som depiloval kusok, cim menej chlpkov ostava, tym to menej boli. Po niekolkych dnoch som bol uplne nahladko, neporovnatelne lepsie ako pri holeni. O niekolko dni zacnu vyrastat dalsie chlpky, tie treba depilovat opat. Po case (1-2 tyzdne) uz nevyrasta nic a niekolko tyzdnov je pokoj, ak sa objavia chlpky, prebehnem masinkou a je po nich. Ked postupne vytrhate vsetky korienky, prestanu rast uplne a trva niekolko mesiacov, kym zacnu znovu vyrastat, no su uz maksie a depilacia uz takmer neboli.

Tahanie odspodu varlat: mne pomaha vazenina, konkrete pouzivam Angry Beards Antistick (je to vazelina s prijemnou citronovou vonou).

Predkozka: nemam sice vlastnu skusenost, lebo predkozku do kliekty nevytahujem, ale z roznych zdrojov (aj tu na fore, aj na reddite) som sa docital, ze vyhrnat predkozku a vkladat penis do klietky s vyhrnutou predkozkou nie je dobre, pretoze koza zaluda nie je usposobena na trenie a moze dojst k prilepeniu predkozky nad zaludom. Tak to neriskujem.

Sprchovanie: zamok je mosadzny a nemal by teda zhrdzaviet. Treba vsak priebezne kontrolovat, ci funguje. S predkozkou je hygiena komplikovanejsia, pre dokladne ocistenie ma Pani odomyka minimalne kazdy druhy den, pripadne kazdy den, podla toho, ci sa chce hrat. V dni kedy ma neodomkne som sa naucil ako tak vycistit si pod predkozkou pomocou vatovej tycinky v sprche, ale nie je to ideal a minimalne u mna musim spravit poriadnu ocistu aspon kazdy druhy den.

Bolest pri erekcii: odpozoroval som, ze ak je klietka volnejsia, bolesti pri erekcii su vacsie, pretoze krv sa napumpuje aj do penisu v klietke. S mensou klietkou sa erekcia udrzi mimo klietku (stvrdne ta cast penisu ktora je mimo klietku, resp. v perineu), pretoze nedovoli krvi navalit sa do penisu. Tym padom aj erekcia je menej bolestiva. Zaroven som si vsimol, ze pri prilis volnom/vacsom krusku je bolestivejsia, lebo viac taha za gule. Osobne som teda relativne rychlo preskakal k mensim kruzkom a som spokojny. Treba skusat a sledovat, co Ti vyhovuje.

Drzim palce!