Ahojte, pridam aj ja zopar svojich rad:
Holenie: tiez odporucam nosit cage bez ochlpenia, avsak osobna skusenost je, ze holenie je peklo (na cerstvo oholenej pokozke sa mi osobne robia pri noseni pasu vyrazky, a uz po dvoch dnoch, kedy zacnu vyliezat prve chlpky, tak to neprijemne boli, picha, pod tlakom klietky chlpky vrastaju co robi dalsie vyazky ...). Vyriesil som to tak, ze som sa uplne depiloval (pinzetova masinka Philips). Prve depilacie samozrejme bolia a nezvladol som to vsetko naraz, ale kazdy den som depiloval kusok, cim menej chlpkov ostava, tym to menej boli. Po niekolkych dnoch som bol uplne nahladko, neporovnatelne lepsie ako pri holeni. O niekolko dni zacnu vyrastat dalsie chlpky, tie treba depilovat opat. Po case (1-2 tyzdne) uz nevyrasta nic a niekolko tyzdnov je pokoj, ak sa objavia chlpky, prebehnem masinkou a je po nich. Ked postupne vytrhate vsetky korienky, prestanu rast uplne a trva niekolko mesiacov, kym zacnu znovu vyrastat, no su uz maksie a depilacia uz takmer neboli.
Tahanie odspodu varlat: mne pomaha vazenina, konkrete pouzivam Angry Beards Antistick (je to vazelina s prijemnou citronovou vonou).
Predkozka: nemam sice vlastnu skusenost, lebo predkozku do kliekty nevytahujem, ale z roznych zdrojov (aj tu na fore, aj na reddite) som sa docital, ze vyhrnat predkozku a vkladat penis do klietky s vyhrnutou predkozkou nie je dobre, pretoze koza zaluda nie je usposobena na trenie a moze dojst k prilepeniu predkozky nad zaludom. Tak to neriskujem.
Sprchovanie: zamok je mosadzny a nemal by teda zhrdzaviet. Treba vsak priebezne kontrolovat, ci funguje. S predkozkou je hygiena komplikovanejsia, pre dokladne ocistenie ma Pani odomyka minimalne kazdy druhy den, pripadne kazdy den, podla toho, ci sa chce hrat. V dni kedy ma neodomkne som sa naucil ako tak vycistit si pod predkozkou pomocou vatovej tycinky v sprche, ale nie je to ideal a minimalne u mna musim spravit poriadnu ocistu aspon kazdy druhy den.
Bolest pri erekcii: odpozoroval som, ze ak je klietka volnejsia, bolesti pri erekcii su vacsie, pretoze krv sa napumpuje aj do penisu v klietke. S mensou klietkou sa erekcia udrzi mimo klietku (stvrdne ta cast penisu ktora je mimo klietku, resp. v perineu), pretoze nedovoli krvi navalit sa do penisu. Tym padom aj erekcia je menej bolestiva. Zaroven som si vsimol, ze pri prilis volnom/vacsom krusku je bolestivejsia, lebo viac taha za gule. Osobne som teda relativne rychlo preskakal k mensim kruzkom a som spokojny. Treba skusat a sledovat, co Ti vyhovuje.
Drzim palce!