26

Re: The Iron Maiden Spiked Chastity device - zkušenosti?

Takže pokud dobře chápu ,tak to první pole je na klasicky krouzek a to druhé co se tam vyplňuje na takzvaný přídavný krouzek s hroty uvnitř po obvodu?

27

Nevim proc ale mne se ten druhej jrouzek nezobrazuje, takze pokud je tam na fotce druhej ozubenej tak ano. A nebo je to jen moznost si objednat dva ruzne prumery krouzku..

28

Už přišla. Upřímně. Bojim se to nasadit. Vypadá fakt děsivě.

29

No tak dej schválně vědět, jak s ní jsi "spokojený"

30

Tak co jake jsou zkusenosti?

31

Zatím ji moc nenosím,tak zkušeností zatím moc nemám. Teď jsem ji měl nasezenou dvacet hodin. V noci jsem moc nespal. Moc se mi na tom líbí,že to zastaví každou špatnou myšlenku. Když se nesnaží o erekci tak o ni téměř nevím. Když se snaží o erekci je to peklo. Hlavně na žaludu. Jsem obrezany.  Ještě musím vyzkoušet tu trubicku do močové trubice. Na tu jsem ještě nesebral odvahu. Jediné co je takové nepříjemné je nasazováni. Po tydenim zamceni se mi penis těžko přesvědčuje aby neměl erekci.

32

No ta trubicka tomu dava ten finalni efekt. Ja jsem ho mel nekolikrat behem vycviku. Stavil se mi porad a to je pak fakt neco...

33

Budu to muset nějak srovnat. Ta trubicka je trochu vyosena. Pravý efekt?

34

To by nemelo byt...napis vyrobci...za ty prachy by  to melo byt jak svycarske hodinky