1

Téma: Úklid domácnosti.

Ahoj,rád bych se zeptal vás co máte ve svých povinnostech starost o domácnost,myslím tím úklid,praní,žehlení,vaření apod.
Máte od své Paní nějaký "rozvrh prací" co,kdy a jak často máte dělat?A kontroluje vás nebo trestá Paní za případné chyby?

2

Re: Úklid domácnosti.

Vařím, peru, luxuju, myju nádobí, zařizuju nákupy, třídím odpad... Nemám to doslova za povinnost, spíš to považuju za úctu k partnerce a gentlemanství. Když se mi do něčeho z toho hrne má Paní, tak jí s nadsázkou vynadám, ať si raději odpočine.

3

Mě paní každý den napíše do sešitu co mám udělat, večer to zkontroluje a oznámkuje jako ve škole. Za špatnou známku následuje trest.

4

Ono je to dost individuální a těžké určit nějaké univerzální pravidlo co by se mělo dělat.
Jak píše cudnost.cz je to především o úctě a gentlemanství nk partnerce k ženě kterou miluji. Upřímně pokud mohu, tak uklidím, nemám problém umýt nádobí, uvařit, dát prádlo do pračky, pověsit ho, vytřít, vysát, umýt okna atd. atd. Ale není to snadné, jsem z nás dvou doma podstatně kratší dobu a pokud jsem doma mám jiné povinnosti a těmi jsou různé práce na domě, starost o hospodářství atp. Takže pak jsem zase naopak rád, když se má domina stará o mě. Ale jak jsem zmínil, pokud můžu a stíhám, tak rád přiložím ruku k dílu i v chodu domácnosti. A musím přiznat, že je pro mě odměnou, když večer hotový už nezvládnu svému miláčkovi přinést toto či tamto a ona se na mě chápavě podívá, že rozumí tomu že jsem unavený, ale že stejně za svou neposlušnost dostanu výprask.
Prostě to nejde paušalizovat, každý to má jinak, jiné možnosti, ale vždy je to o tom podle svých sil a svědomí milované ženě co nejvíc ulehčit.

5

U nás je to uvedené v zmluve s presnými intervalmi, čo kedy mám robiť. Lady mi pri odchode sem-tam pripomenie čo treba urobiť a cez messenger kontroluje či všetko frčí. Výprask Lady zatiaľ veľmi nepoužíva ale ako trest veľmi rada používa dobu uzamknutia. Keď niečo nie je urobené, na odomknutie môžem další týždeň zabudnúť. Momentálne som zamknutý od 01.09.2019, takže moje upratovanie asi stojí za prd.

6

O domácnost se starám na denní bázi. Nemáme na to rozpis, ani přesně určená pravidla (až na několik konkrétních vyjímek). Nicméně má Paní miluje uklizený dům a umí i patřičně ohodnotit pokud je, či naopak není spokojená. Občas dostanu něco konkrétního v domácnosti za úkol a Paní na to osobně dohlédne, ale většina věcí v tomto směru funguje automaticky, beru je spíše jako součást vztahu a lásky, než-li že by jakkoliv byly spojené se zamykáním či D/s zaměřením.
Pokud už máme konkrétní nesplněné věci spojené s tresty tak tyto jsou v podobě výprasku, nikoliv posunutého odemčení.

7

Když jsem žil s Paní v D/s vztahu, tak jsem musel veškeré domácí práce zvládat já. Má Paní chodila po bytě většinou jen v bílých ponožkách a když nebyla čistá podlaha, tak si Paní sundala ponožky a řekla mi: "podívej se, jak mám špinavé ponožky" a narvala mi je do pusy...

8

My to take nemame nejak specifikovane. Nicmene, kdyz vidim, jak je ma pani spokojena, ze ji dobrovolne pomaham se spoustou veci, tak vim, ze si to moc dobre uvedomuje, cim to je zpusobene. Jsem si jisty, ze kdybych nebyl trvale pod zamkem, tak se proste pokazde neprinutim, vzepru se a nebude se mi do toho tolik chtit. Takhle jsem se naucil delat to pro radost me pani i svou spokojenost. Stal se z toho normal...