Ono je to dost individuální a těžké určit nějaké univerzální pravidlo co by se mělo dělat.
Jak píše cudnost.cz je to především o úctě a gentlemanství nk partnerce k ženě kterou miluji. Upřímně pokud mohu, tak uklidím, nemám problém umýt nádobí, uvařit, dát prádlo do pračky, pověsit ho, vytřít, vysát, umýt okna atd. atd. Ale není to snadné, jsem z nás dvou doma podstatně kratší dobu a pokud jsem doma mám jiné povinnosti a těmi jsou různé práce na domě, starost o hospodářství atp. Takže pak jsem zase naopak rád, když se má domina stará o mě. Ale jak jsem zmínil, pokud můžu a stíhám, tak rád přiložím ruku k dílu i v chodu domácnosti. A musím přiznat, že je pro mě odměnou, když večer hotový už nezvládnu svému miláčkovi přinést toto či tamto a ona se na mě chápavě podívá, že rozumí tomu že jsem unavený, ale že stejně za svou neposlušnost dostanu výprask.
Prostě to nejde paušalizovat, každý to má jinak, jiné možnosti, ale vždy je to o tom podle svých sil a svědomí milované ženě co nejvíc ulehčit.