Dnes jsem pod zámkem 25. dní a včera se mi podařilo dosáhnout stanovené hranice. Manželka mou radost zchladila tím,  že musím mít pod váhový limit tři dny po sobě. 
Ráno před odchodem do práce jsme vyzkoušeli provizorní postroj s dildem. Kolem pasu jsem si nasadil řemínek, který jsem upevnil ke kroužku klícky, přiložil jsem dildo a šňůrkou jej u kořene celkem pevně připevnil k pasu.
Byl to neuvěřitelný zážitek, je to skvěle použitelné pro běžné polohy (misionář, koníček, zezadu). 
Jak dildo naráželo na můj podbřišek, tak mě to neskutečně rozdráždilo. Manželka byla také "velmi spokojená" a když jsme skončili a popadla dech, tak mi zašeptala do ucha: "Tak teď toho tvýho už vlastně vůbec nepotřebuju..."
Z těch slov mi mráz přeběhl po těle a raději jsem to nijak nekomentoval, doufám, že mě jen tak provokuje. 
Dnes ráno jsem opět splnil váhový limit, ale manželka zas provokuje s tím, že mě sice MOŽNÁ pustí, ale že ještě neví, na jak dlouho a jestli mě vůbec nechá se udělat... Když jsem protestoval, tak mě uzemnila tím, že se jí to takhle líbí, že si to užívá, že jsem si to stejně takhle přál, tak ať nevzpouzím. Stejně s tím prý nic nenadělám, že všechny klíče má schované. A pak mi zopakovala známou větu, kterou jsem jí kdysi řekl: "Dávej si pozor na to co si přeješ, mohlo by se ti to splnit".
Když jsme s těmito hrátkami loni pomalu začínali, tak by mě z prvních reakcí nenapadlo, že se to jednou může manželce tak zalíbit.
Od 27.12. do dneška jsem byl bez klícky jen 10 dní a užil si během nich pouhé 4 orgasmy (a to ještě 3 během jednoho večera)... 
Zítra je to třetí den, dnes jsem jedl jak vrabec, abych náhodou něco nenabral. Už se nemůžu dočkat :-)