1

Téma: Fancy Steel

Zdravim,

mate nekdo zkusenosti s pasy cudnosti od Fancy Steel? Australska produkce, takze do ceny vstoupi doprava a clo, ale i tak mi to prijde super pomer cena/vykon.

Do oka mi padl tento kousek: https://fancysteel.com/products/mens-sl … stity-belt

Diky za nazory

2

Re: Fancy Steel

Možná je to super, ale opravdu bys za takovýhle pás dal v přepočtu 12500 Kč (s tím protivyndávacím štítem ještě +1600 Kč) + poštovné 400 Kč + clo 10% + DPH 21%? Abyste to nemuseli počítat všichni, výsledek je přibližně 19000 Kč.

3

Mně hlavně takhle podle obrázku přijde, že to vůbec nebude pohodlné. Navíc to vypadá jen jako hračka na chvíli, aspoň podle toho, co je vidět, tak se v tom nedá chodit na záchod.

4

Ahoj.. je to vždy individuální. Podle mě asi nejlepší variant pásu, a nejsem sám. Ale čínské kopie jsou levnější a viděl jsem recenzi, že dokonce i lepší.

5

stark: S tímto konkrétním výrobcem nikoliv, s T-typy ano, a to hned s několika. Toto vypadá jako hodně light verze, která nebude tolik těžká a možná i lépe nositelná, ale úzké pásky o pohodlí moc nesvědčí. Navíc cena z mého pohledu není odpovídající. Pokud chci dát 25K+ pak jsou ideální zakázkové práce z Německa, pokud chci utratit kolem 5K+ pak Čína, která umí zajímavé a velmi funkční kousky, které jsou i pohodlné a přitom velmi bezpečné. Recenzí je tu několik přímo na fóru.