Téma: AUKCE č. 4 - kovová klícka na penis s uretrální trubičkou
Po novém roce bych chtěl navázat na tradici zdejších aukcí a nabídnout vám klícku na penis, kterou nemám ve stálé nabídce na cudnost.cz. Jedná se o kovovou klícku na penis, jejíž délka je 6 cm a průměr 3,5 cm. Kroužek je o průměru 5 cm, trubička určená k zasunutí do močové trubice je odšroubovatelná, dlouhá 4 cm a široká 4 mm. Po přišroubování ke klícce je trubíčka otáčecí, není úplně napevno.
Fotky jsou pouze nenošené klícky, je úplně nová a nepoužitá.
Pravidla aukce jsou opět stejná jako vždy:
- vyvolávací cena 0 Kč
- minimální příhoz 50 Kč
- aukce skončí, až 3 dny nikdo další nepřihodí
- příhozy jsou závazné - přihazující je povinen vydraženou cenu uhradit po skončení aukce na můj účet a já jako prodávající se zavazuji mu jej za tuto cenu prodat
- poštovné hradím já
- vyhrazuji právo průběh aukce upravit nebo ji zrušit v případě, že zjistím podvodné jednání
Kromě příhozů pište do diskuse i případné dotazy, všechny rád zodpovím.
Ještě bych rád znovu připomněl, že kdokoliv z vás si tu může vyhlásit vlastní aukci. Máte-li co nabídnout, pravidla aukce můžete opsat ode mně.
Využijte funkci "sledovat téma" - pokud jste na fóru zaregistrováni, po kliknutí na odkaz "Sledovat téma" vpravo nahoře vám informace o každém dalším příhozu přijde emailem.
Sledujte fórum i nadále, můžete se těšit na další aukce, ve kterých vám nabídnu klícky na penis, které nenajdete v mé stálé nabídce. Brzy po skončení této aukce vyhlásím aukci další.
Děkuji vám za vaši přízeň.
Vojta
admin