1

Téma: Bolest po krátké době

Zdravím,
už po 1-2 dnech nošení mi začne bolet na levé straně vedle penisu a levé varle je hodně citlivý. Mám CB6000 a CB6000s u obou 49mm kroužek, děje se mi to u obou. Nevím, jestli je to může být častým vzrušením, nebo jestli něco nosím špatně. Zase po dni volnosti to zmizí.
Chtěl bych ho nosit delší dobu, ale přes tu bolest to nejde a musím se nechat uvolnit.
Předem děkuji za rady a postřehy jak se bolesti zbavit.

2

Re: Bolest po krátké době

Ahoj. Podle mého se bolesti nezbavíš,ale musíš ji přetrpět. Já to mám taky tak. Když mám orgasmus a pak jsem zamčeny tak první týden jsou občas muka. Záleží na vzrušení. Ikdyz první týden mi taky pořad stojí. Tedy stojí,spis snaží se stát. Moje rada je. Zkus tu bolest vydržet.

3

Ahoj, Chce to opravdu překonat bolest a vydržet alespoň týden. Jde o to že varlata jsou například při chladu přitahována více k tělu a tím dochází k stlačení varlat mezi klíckou a kroužkem, proto potom jsou citlivé. Je potřeba vytrvat, oni se postupem času vytáhnout, a zesílí i kůže na pytlíku. Tělo si postupně přivykne na vše. Tento problém jsem měl také, nebo při delší přestávce v nošení a opětovném uzamčený se tento stav dostaví také, ale za pár dnů je vše v pořádku. Chce to vytrvat a moc nesundávat.

4

Děkuju za rady, trochu jsem se obával, že nebudu moci dlouhodobě nosit.
Zkusím to nějak vydržet i když chození po schodech (hlavně dolu) je celkem bolestivé.

5

Mě pomáhá nějaká fixace klece,aby se to nehoupalo a zbytečně to všechno nedrzelo na koulich.

6

já cb 6000s zavrhnul nevydržel jsem noc zkus jinou klec HT, captor, Aircage jsou pohodlné
pokud jde o bolest tak u mě je problém jedině špatné nasazení kdy moc kůže zůstane mezi klecí a kroužkem
v tom případě doporučuji pořádně promazat před nasazením a nebránit předkožce aby zapadla do klece. Lepší je jí po nasazení stáhnout jakoby jsi chtěl penis vytáhnout z vrchu klece. Časem by jsi na to měl přijít

7

Viliem: samozřejmě nutné je zvolit správnou velikost kroužku tak, aby nedošlo k odkrvení, či zaškrcení, to může být opravdu nebezpečné. Jinak ale jak zde již padlo - pokud nedochází k výše uvedenému je třeba mírné nepohodlí/bolest překonat. Tělo si musí na uzamčení zvyknout, a to určitou dobu trvá (u mě osobně první a druhý den bývá v tomto směru nejhorší). Otázkou také je jestli jsi vybral vhodnou klec a pak samozřejmě jak moc je popisovaná bolest velká.
Mě osobně vadily jakékoliv kroužky, konec jsme i kuli tomu pořizovali T-typ (ale i na něj si tělo musí po uzamčení vždy zvyknout).