1

Téma: Elektro hračka

Zdravím. Chcel by som si zadovážiť elektrostimuláciu https://www.cudnost.cz/sk/elektro/samol … elektrody/. Chcel by som sa spýtať tých čo to majú:
Koľko v tom vydržia baterky?
Je to len na bolesť alebo sa s tým dá chlapovi privodiť aj vzrušenie?
Aký konektor elektródy používajú?

2

Re: Elektro hračka

Ono to je vždy o tom, že všechno není pro všechny. A já znám osobně kluka, kterého těmito el. impulsy spolehlivě vystříkám a mně to "jen" trochu potrápí. Prostě je nutné vyzkoušet. Tedy na tvou otázku:  Ano. Je možné el. impulsy chlapovi přivodit vzrušení, tak jako ho i potrápit.

3

Ahoj, tak tuto hračku už mam několik let a musím říct že zaleží kdo ji má v ruce, když si sním hraju sám tak je to příjemné pozvolna zvedám intenzitu skoro vždy se s tím udělám, ale jak mile to má moje paní, tak už s tím jde i potrápit rychle skoky v intenzitě a časté přepínaní programu orgasmus aspoň u mě oddaluji.  Za mě doporučuji jiné elektrody já mam jen 2 elektrody ne 4 a jednu mam na koliku v análů a druhou takový vodivý kroužek hned pod žaludem poradně stáhnutý a na něm ještě železné kuličky, aby to poradně vodilo. Vyhrát se s tím určitě da a na ali a jiných portálech příslušenství pro toto hraní je nespočetně množství stačí jen vyzkoušet a už nebudeš chtít přestat.

Baterie vydrží dlouho asi podle toho, jak moc si s tím hraješ já je měním řekněme po 15-20 cyklech pak už to začíná byt slabší ale taky hodně zaleží jaké baterky použiješ. Další věc nvm, zda to je u všech modelu ale přistroj se po cca 14minutach vypne a musíš ho zase zapnout to je asi věc co mi nejvíce vadí a konektor je Jack 1,5cm (ten menši)

4

Mám tu hračku taky a konektor je Jack 2,5mm mono. Nespletl ses?

5

tak 2,5 smile jsem teď nevěděl ten rozměr ale menši než klasicky 3,5... sorry for mistake

6

V pohode ja som pochopil že je to ten menší smile

7

Zdrojů pro elektrostumulaci je celá řada a většinou se dají za rozumné ceny pořídit ze zahraničí (Ebay, Wish, ...). Stejně tak je mnoho elektrod o možnostech umístění nemluvě.
Pokud k tomu přidáte možnosti nastavení intenzit, frekvencí či zabudovaných programů masáží (

8

... tak je to nekonečný příběh - je tu někdo na písemnou výměnu zkušeností?
A orgasmus se s tím samozřejmě dosáhnout dá