Téma: Vánoce
Co by pro vás byl nejkrásnější vánoční dárek? Uskutečnitelnou realitu prosím spíš než nereálné fantazie...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Vánoce
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Co by pro vás byl nejkrásnější vánoční dárek? Uskutečnitelnou realitu prosím spíš než nereálné fantazie...
Posloužit více ženám,lízat jim boty dostat od nich výprask atd.
to je dost suběktivní otázka za mě propuštění vzrušující sex a opětovné uzamčení.....
Tak za mě, vzhledem k tomu, že mě opravdu dělá výprask víc dobře než uspokojení samotné, tak bych si přál výprask, například páskem, takový aby zůstali několik dní pořádná jelita.
Já mám na vánoce slíbený pás cudnosti typu T, elektrický kroužek na varlata na dálkové ovládání a uzamykatelný kovový obojek.
Ja by som chcel mojej Lady vylízať kundičku a potom výprask a že by ma Lady poriadne pretiahla, až do orgazmu. Keďže nesmiem Lady lízať kundičku, tak to by bol veľmi pekný darček
.
Dárek už je nepřímo slíbený
Vášnivý sex a po něm uzamčení, samozřejmě bez orgasmu. Kromě toho také orální uspokojení mé Paní kdy budu odemčený, ale s nasazeným a zamčeným CBT kroužkem
)
A jaká přání mají klíčnice?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Vánoce
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB