Téma: zamcenyocasek: Jak se vše vyvíjelo
Chtěl bych se s vámi podělit o můj, náš příběh.
Toto fórum jako čtenář sleduji již několik let a nyní nadešel čas také přispět. Se zamykáním máme už letité zkušenosti. Když jsme se s mojí láskou před léty seznámili, už jsem měl doma svůj první pás doma, který jsem si pořídil ze zvědavosti jen tak pro své intimní hrátky. Jeden večer pozorně naslouchala a vyzvídala vše o pásu a mých touhách. Moc jí to vše zaujalo a začala mě zamykat. Náš vztah se začal ubírat směrem k BDSM a cuckoldingu. Našel jsem ženu po které jsem vždy ve svých fantaziích toužil. Někdy mě zamkla na několik týdnů i měsíců, někdy jen na jeden nebo dva dny. Mě vždy přišlo, že to dělá jen kvůli tomu, že jsem už klícku měl, že to dělá jen pro mě. Nikdy se nijak moc nezajímala o mé pocity, zda jsem vytekl atp. a když přišla řeč na klícku, tak většinou v souvislosti s tím, že postupně ztratím zcela erekci, že kvůli ní nemám žádnou výdrž nebo že budu mít vytahané koule. Hrátky byly velmi sporadické. Já jsem nikdy na nic netlačil, nikdy jsem nenaléhal s tím, že chci tohle nebo tamto. Bral jsem to tak, že jsem zamčený a takhle to u nás je, nač by si se mnou také hrála, když měla své milence. Já byl šťastný za možnost líbat své lásce nožičky, pít její čůrání a lízat jí kundičku a zadeček, víc jsem ke štěstí nepotřeboval. Netvrdím, že jsem si zvlášť neobyčejně neužíval chvíle, kdy mě má milovaná žena odemkla a někdy si se mnou hrála, tak že mě několikrát za sebou přivedla téměř k vyvrcholení, ale nakonec mě neukojeného opět zamkla. Zcela výjimečně přišel na řadu i výprask, který jsem si vždy neskutečně užil, ačkoliv bych rád pro svou lásku snesl i mnohem tvrdší. Tyto vzácné chvilky byli pro mě vždy něčím výjimečným, i když zároveň přiznám, že jsem vždy toužil po nějakém posunutí našich hrátek jako například mučení koulí, naprosto zbožňuji když mi je svými krásnými nožičkami drtí a šlape mi po nich. Já se vždy tak nějak na oplátku snažil své lásce dopřávat potěšení jinak v podobě masáží, které tak miluje, či jinak projevované pozornosti. Z jejího pohledu to, ale pořád nebylo dostačující. Ale, aby to nevyznělo jako, že si nějak stěžuji, to určitě ne. Mě samotného plně uspokojovala má nadrženost a tak nějak vnitřně mi dělalo dobře, že svou lásku nesmím mít, zatím co ona si užívá s jinými. Vydržel bych takhle být pod zámkem snad i celoživotně i bez nějakých těch hrátek, protože jsem se se tak cítil dobře. Cuckold přeci má být zamčený bez nároku na sex, na orgasmus. Ač je pro mě jako pro celou cuckolda důležité být zamčený, protože odemčený jsem žárlivý a pak mi pozice cuckodla dá se říci i vadí, přestávalo mě zamykání časem bavit. Asi to bylo tím, že u nás bylo zamykání provozováno tak nějak "bez náboje" necítil jsem od své lásky žádnou aktivitu, žádná pozitiva z toho, že mě má zamčeného, vnímal jsem z její strany spíš negativní pocity a hlavně k tomu přišli i v celku velké starosti, když nás náš společný život přivedl na důležitou a vysněnou životní metu, přestali úplně se zamykáním. Klícku jsem odložil hluboko do skříně a už se k tomu nechtěl vracet, byť mě cuckolding vadil, protože s tím jsme nepřestali. Moje žena, láska, nechtěla s milenci přestat. Asi čtvrt roku jsem byl bez klícky. Moje neustálé selhávání coby milence, žárlivost, protože jsem nenesl dobře svou pozici cuckolda nedělalo našemu vztahu dobře. Nakonec moje láska přišla s tím, že chce, abych se znovu zamkl, což jsem odmítal, protože jsem v zamykání přestal vidět smysl. Několikrát jsme si o všem promluvili a po neustálém naléhání jsem nakonec skončil znovu zamčený, byť se dá říci proti své vůli. Dnes jsem zamčený již třetí den. Je pravda, že si uvědomuji, že mi klícka chyběla, že se cítím dobře, když mám ocas zamčený a je mi to víc pohodlné než chodit odemčený. Jen nevím kam to vše povede, zda opět začnu cítit smysl v tom být zamčený pro ženu, která je pro mě vším, je tím nejlepším co mě kdy v životě potkalo. Uvidíme. Na přání své lásky jsem nám založil zde na fóru nicky, začal vést zamčený deník a sepsal tento příběh.