1

Téma: Silikonová klícka s ostny

Ahoj, chci přidat svoji zkušenost se silikovovým pásem cudnosti. Objednal jsem si silikonový pás cudnosti s vnitřními ostny v místě pro žalud, který má působit proti nedovolené erekci. Nasazeno v pátek 6.12., s hroty jsem vydržel 2 dny, poté hrozná bolest žaluda a musel jsem hrotům odstříhnout špičky. Ponechal jsem pouze 4 hroty ve špičce pásu, které se zapichují při erekci do spodní čási žaluda. Ostatní zakrácené hroty působí jako stimulátor žaluda a vedou k dráždění a náslené erekci, která je potlačena 4 hroty na spodní části žaluda. Po téhle úpravě je to snesitelné a účinné. Mán nasazený kromě úpravu nepřetržitě od pátku. Jinak pevný plastový kroužek je velice pěkně tvarovaný v kombinaci se silikonovou klecí spojenou silikonovou tyčinkou s kroužkem, který prochází mezi varlaty spolehlivě sedí a znepřístupňuje penis k jakému koliv pohybu a hlavně doteku. Klec sedí bez jakého koliv pohybu a tím nedochází k oděru kůže. Anatomicky a bezpečnostně suprová věc.

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1pb2qn8DH8KJjy1zeq6xjepXab/HT-v3-Cock-Cage-Penis-ring-Male-Small-Standard-barbed-Silicone-Cage-With-fixed-Resin-Ring.jpg_200x200.jpg

2

Re: Silikonová klícka s ostny

Ahoj, připomíná mi tento pás https://www.cudnost.cz/silikonove-pasy- … cked-pico/, také s hroty uvnitř a na nošení byl super.

3

Ahoj,
tak mám první týden za sebou po delší době bez pásu cca 5 měsíců. Po odstřižení několika špiček hrotů a ponechání ostrých hrotů pouze v oblasti na špičce žaludu je nošení celkem v pohodě. Tělo už si zvyká. Erekce už přicházejí tak 3x za den, hlavně v ranních hodinách. Klícka je úžasná v tom, že má pevný plastový kroužek na varlata a silikonová klec sahá až ke kořenu penisu. Má výztuhu v podobě plastového kroužku ve vstupním otvoru do klece, takže drží tvar a je pevná. Spojení klece s kroužkem pomocí šňůrky je taky super, navíc odděluje varlata od sebe a tím pádem působí jako když máš varlata podvázaná. To je zatím jediná věc na kterou si musím zvyknout. Po týdnu se začali varlata plnit semenem a tím jsou trochu v tísni a docela dost tlačí a svědí. Ale už si zvykají, poslední 2 dny je to už lepší, tak uvidím. Zatím mám v plánu vydržet alespoň 2 měsíce.

4

Tak ten Pico mám a měl jssm ho tyden v kuse - a i ten měkký silikon udělal krvavý modřiny. Paní to moc baví.