1

Téma: Dá sa naučiť ovládať svoje orgazmy?

Myslím to v tom zmysle či sa dá naučiť natoľko ovládať svoje telo že v prípade ak dochádza k stimulácii penisu, blíži sa vyvrcholenie a stimulácia pokračuje je vôbec možné silou vôle orgazmus nejaký čas zadržovať. Či sa to dá naučiť alebo je to možné len v fantázii a poviedkach. Prípadne existujú nejaké triky či pomôcky ako čo najdlhšie udržať ten moment keď už to prichádza ale nepokaziť ten moment samotným orgazmom? Milujem ten pocit keď je to už na krajíčku no málokedy sa podarí ten pocit prežívať dlhšiu dobu. Buď v tom momente treba ukončiť stimuláciu alebo dôjde k orgazmu a všetko sa tým zničí.

2

Re: Dá sa naučiť ovládať svoje orgazmy?

Podle mě se to nedá naučit, ani neexistuje nic, žádná pomůcka. Ale mě nejde se ovládat, nic na mě nefunguje. Ale naštěstí můj miláček má cit a pozná kdy to na mě jde a vždy včas přestane, po chvíli začne znovu a zase přestane. Také totiž miluji ten pocit, když je to už už na krajíčku, ale orgasmus nepřijde. Takže ano, jediné co funguje je přerušit stimulaci a když už je to moc, tak zamknout. A to mě hrozně baví, tak zase čekat, týden, měsíc než si se mnou miláček zase bude chvíli hrát. A za mě osobně, takto si hrát, pak bez uspokojení znovu pod zámek a dostat výprask je daleko intenzivnější než orgasmus, mě takový výprask uspokojí vlastně mnohem víc.

3

Na 100% se to naučit nedá, pořád se občas může stát "nehoda". Ale tréninkem se můžeš v té výdrži a vůli hodně zlepšit. Stojí to za to.

4

Bohužel se to moc naučit nedá. Nebo alespoň mě to nejde. Už po dvou třech týdnech je to docela problém. Po měsíci nebo dvou už do přítelkyně ani nevstupuji, protože bych okamžitě byl. Naštěstí jí stačí a vlastně i preferuje uspokojování ústy. Ale i tam je občas potřeba změna. Občas mě potřebuje cítit v sobě. Řešíme přerušeným orgasmem. Když se to dobře udělá, necítím nic a úleva od nadrženosti je prakticky nulová. Po delší době mi dokonce stačilo když mě přítelkyně trochu načala a já pak vytlačil semeno kontrakcemi. Ale kupodivu z toho určitý pocit orgasmu a úlevy byl, takže už jsem neopakoval.Pokud se tu objeví rady,jak běžně souložit a neudělat se, budu jedině rád. Ale pochybuji. Toto v zájmu přírody není. :-)

5

Toto keby bolo možné. Škoda že je to len fantázia...

https://66.media.tumblr.com/1fc3be136a449dcbfc894aac40eb8831/9925b78ec52112ed-f1/s640x960/7ee713b01dc9bb2fa2e158c89c8c607af0f129ef.jpg