26

Re: zamcenyocasek: Jak se vše vyvíjelo

Díky. Užíváme si to oba. Miláček, má sex moc ráda, takže jí to opravdu baví. Já mám sex také moc rád, a i když je to vlastně postavený na hlavu, tak jsem miláčkovi strašně vděčný, že jsem zamčený a můžu si svou touhu vychutnávat v každé vteřině.  Dospěl jsem do stádia, že nejkrásnější pocity prožívám při výprasku, když mě trestá a bolí to, když pak můžu líbat její krásné nožky. Když můžu být u jejích nohou a poděkovat za výprask, cítím k ní mnohem silnější lásku a vděk. Je to pro mě silnější než vyvrcholit, protože takto to můžu prožívat mnohem déle. Vlastně je to začarovaný kruh, čím víc "to" chci, tím víc mě uspokojí výprask a o to víc jsem šťastnější za klícku, že mě miláček nedovolí si ulevit, zatímco ona si uleví s někým jiným. Je to pro mě dokonalá žena, nikdy už nechci jinou a hrozně moc jí musím děkovat, za to jaká je.

27

Zni to idealne, otazkou vsak je jak dlouho Vam to obema takto vydrzi... Jak se rika vse se jednou přejí i chleba, tak jsem na Vas dva zvedav. Ja to mam malinko ruznorodeji podle obdobi tzn. vetsinou kdyz vydrzim u neceho déle, tak pak zacnu zas posilhavat po necem novem - jinem. smile)
Stejne tak se zamykanim k tomu se s manzelkou vracime uz po ctvrte... smile))

28

Tak my už nějaké zkušenosti máme, psal jsem, že klícka je u nás již dlouho a zkoušeli jsme najít ... jak to nazvat ... ten správný rytmus. A teď jsme ho našli. Na miláčkovi je vidět, že jí to baví, baví jí o to víc když vidí jak si to užívám a prosím o výprask. Myslím, že teď jsme se v tom našli.

29

Souhlasím s tebou "uzposlusny" ,taky mám ráda změny, takže teď mě tohle baví místo sexu dávat zamcenymu ocasku výprasky a vidět jak je poslušný a nadržený, když nedostane skoro nic víc smile ,ale zatím je na to čas tak jednou za týden, někdy za 14 dní, takže jen tak rychle to neomrzí, ale jak píšeš ty, určitě přijde i změna zase v něčem jiném a toho je ještě hodně a nebo zase nějaký čas bude odemčení,změny musí být ,jsme jen lidi

30

Dekuji za odpoved od krasnejsi polovicky, nekdy mi prijde jak tady nekteri opevuji sve panicky ze je to az prehnane a ze to pisi jen z momentalniho vzruseni... V kazdem pripade mate Vy dva velice dobre naslapnuto tak preji spoust skvelych vzrusujich zazitku se kteryma se s nami jiste zde podelite wink

31

Tak se mi dnes přihodila jedna věc. Teda ono to není nic nového a mnozí z vás to jistě znáte, ale dnes jsem se nad tím tak nějak zamyslel a uvědomil si to nějak víc. O co jde?
Snažím se doma miláčkovi hodně pomáhat, zastanu dost domácích prací, takže jsou to pro mě běžné věci. Jen dnes jsem to nějak víc cítil. Takže: celý týden, svátky nesvátky vstávám ve tři ráno do práce. I dnes. Odpoledne, když jsem přišel z práce, bylo potřeba něco udělat okolo domu, tak jsme se na to společně vrhli. Pak jsem si chtěl ještě udělat pořádek v dílně a to už nebylo pro miláčka. Tak navrhla, že si zajede do sauny, kterou já moc nemusím s tím ať mám pak také chvíli pro sebe. Dodělal jsem tedy do jsem chtěl, dal vanu a úplně vyřízenej se chystal válet k televizi. Jenže jsem si vzpomněl co miláček chtěla dělat k večeři. Šel jsem tedy do kuchyně a vše připravil. Nemusel jsem, ale chtěl jsem. Chtěl jsem pro ní udělat něco víc. A i když unavenej, dělal jsem to rád a s láskou a hlavně jsem si u toho uvědomoval, že mě to vzrušuje, dělat to pro miláčka, pro ženu, která je pro mě vším. Byl jsem šťastný a vzrušený, natěšený až se vrátí odpočinutá a dovolí mi za to jí políbit, pohladit a pomazlit se s nožičkami.
To se mnou dokáže udělat klícka, to, že jsem zamčený od tak skvělé ženy a smím s ní být.

32

Skvelé, presne sa viem vcítiť do tvojej kože. Milujem, keď je Lady spokojná a dokonca ma aj pochváli. Vtedy cítim lásku a to je to najviac čo chcem. Prajem krásne spoločné chvíle smile

33

"Víš o tom, že jsou to dneska tři měsíce?"
Na to se mě dnes ráno miláček ptala. Moje odpověď byla, že to vím. Čekal jsem něco ve smyslu, kdy budu odemčený nebo tak něco, ale další otázka byla, kdy prý jsem naposledy vytekl. Podívali jsme se společně do zamčeného deníku a zjistili jsme, že teď v pátek. Jen se na mě usmála. A mě zase došlo, že takhle jsem šťastný, jak krásně mi zní otázka kdy jsem vytekl, místo nějakého orgasmu. Jsem šťastný, protože mám dokolanou ženu a být pro ní zamčený je krásné.
Pak mi odpoledne přišla do práce SMS, že jsem pro ní ten nejlepší chlap. To zahřeje u srdce, to jo a tak jsem odpověděl, že se snažím, protože mám to nejlepší ženu, protože mám na ní pořád chuť. A čím víc se snažím být pro miláčka dokonalý, tím víc toužím o dalším a dalším výprasku a dalších zamčených dnech a otázkách kdy jsem jen vytekl.

34

Tak se nám toho doma zase hodně událo. O víkendu došlo na letošní první odemčení, vlastně první od doby někdy z před Vánoc. Miláček se rozhodla, že si ho zase jednou prohlédne, prý ho dlouho neviděla a při té příležitosti pořádně umeje a oholí. No co vám budu povídat m, užíval jsem si to i když se to záměrně snažila kazit povídáním si o chystané rekonstrukci koupelny. Stejně to na mě přišlo a já si tak prožil téměř po čtyřech měsících zkažený orgasmus. S úsměvem konstatovala, že toho moc nevydržím. Po koupely mi miláček  dovolila, abych se večer už nezamykal, že jednou můžu spát bez klícky. Přiznám se, že to pro mě bylo už nepřirozené. Ráno jsem se k miláčkovi tulil, mazlil. Pěkně mi ztvrdnul. A tak se mě zeptala jestli chci dovnitř. No jasně, že jsem chtěl. Ale při tom svolení mi samou nervozitou začal klesat a tak jsem šel na věc už s polotuhým. I přesto stačilo pár přírazů, opatrných, stejně to na mě přišlo. Miláček se vyškubla a já stříkal do prázdna při zkaženém orgasmu. Prý mi nedovolila se udělat, když ona sama z toho nic nemá a prý nemá smysl ani začínat. Pak dodala, že lepší to stejně nebude a je lepší když je zamčený a že dva zkažené orgasmy jsou až až. Na výprask se tentokrát  nedostalo. Ale já jsem šťastný za takovou ženu jako je můj miláček. Je to vlastně ponižující, ten výsměch, že nic nevydržím, ale být kvůli tomu zamčený vedle tak skvělé ženy je hrozně krásný.

35

Ležíme večer u televize, po masáži celého těla si miláček lehla vedle mě, držíme se za ruce a sledujeme program. Po chvíli její ruka spočinula v mém rozkroku a svými prstíky se věnuje mým kulkám. Mačká je, tiskne je. Tělem mi projíždí slastná bolest. Je to nádherné, bolí to, ale hrozně si to užívám. Líbí se mi to tak, že bych si přál, aby mi je mačkala mnohem silněji, aby přidala i pár silných ran. Já koule "nepoužívám" tak já se mají používat, ale cítit skrze ně sílu její lásky je to co mi dělá dobře. Vědět, že každý dotek jejích ručiček bude znamenat prožitek z bolesti, vědět, že jejich jemné a něžné laskání je mým kulkám zapovězeno, mi dělá dobře. Mé koule  mají bolet, ať cítím co nejsilněji lásku mého miláčka. Pak vypínáme televizi, miláček jde napřed do ložnice. Když přicházím já, čeká na mě, připoutává mě ke kovové pelesti a začíná s výpraskem. Je krátký a ne tak silný jako ten poslední, přesto se ošívám nějak víc než normálně. Po pár minutách výprask končí, miláček mě odpoutává a pak mi řekla, že mě sice původně chtěla odemknout a masírovat mi ho ohřátým olejíčkem, ale pak jí došlo, že bych stejně nic nevydržel a hned se udělal, že výprask je pro mě lepší. A já ucítil jak mi tahle slova udělala dobře, slyšet od miláčka, že místo něžného hraní, mi raději dopřeje výprask a bolest. Hned jsem začal litovat, že jsem dnes dával bolest najevo víc než normálně, protože mě opravdu výprask nebo mačkání koulí  uspokojí víc než nějaké něžné hraní si s " pindíkem" s výstřikem na konci. Cítím se líp a pohodlněji s klíckou mezi nohama, mou lásku k miláčkovi víc ukojí bolest procházející koulemi, pálení půlek a následná jelita. I když v momentě prožívané bolesti dávám na sobě znát nepříjemné pocity, je pro mě právě příjemné a uspokojující to, že na to miláček nebere ohledy a naopak ještě přitlačí. Paradox, nedělá mi bolest dobře a přesto toužím aby byla co největší. Dávám lásku a něhu a přitom toužím na oplátku dostávat bolest. Těším se už teď na další výprask, chci se třást bolestí a strachem z další rány, chci se třást strachem z toho, že její ruka se dotkne mých kulek a způsobí mi silnou, ale krásnou bolest. A já za to vše miláčka zase krásně něžně budu masírovat, hladit po celém těle,laskat, líbat její nožičky. Má to tak být, je to tak krásné.