Téma: Vynucena cudnost
Chci se Vas zeptat, zda li jste nekdy zkouseli "vynucenou cudnost" po sve polovicce.
Treba vetu typu "jestli me nezamknes, tak se spustim s cizi" nebo "ta po me jede uz dlouho, ona me nakonec na firemnim vecirku udoula"
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Vynucena cudnost
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chci se Vas zeptat, zda li jste nekdy zkouseli "vynucenou cudnost" po sve polovicce.
Treba vetu typu "jestli me nezamknes, tak se spustim s cizi" nebo "ta po me jede uz dlouho, ona me nakonec na firemnim vecirku udoula"
Dávat ve vztahu jakákoliv ultimáta je dle mého začátek konce. Použil jsem ho několikrát na bejvalku když už jsem nevěděl kudy kam a nikdy to neskončilo dobře.
Ultimata nikdy nedopadnou dobře a zamykání nikoho nedonutíš,pokud druhý nechce .Musejí chtít oba u nás to byla 50 procent zvedavost a 50 procent stereotyp sexu.Ale někdo musí být první a udělat pomyslný první krok.U mě to byla žena ,která mě letního odpolede stáhla trenky a nasadila mě můj první Alcatraz na penis od cvaknutí zámečku erekce a chut na sex a jak jsem rád že to udělala první ,protože já se styděl dnes otevřeně přiznám že jsem ten kdo čeká a miluje svoji ženu a čeká a těší se z sexu .Dřív jsem ženu zanedbával
Víš ještě jsem zapoměl dodat ,že i když jsem byl odemčeny a klícku jsme používaly jen na hrátky tak se vše vrátilo do stereotypu a nezajmu o sex a chut na sex musíš ve své ženě vnuknout ,že ona je ta bohyně a že ona rozhoduje o tvém vyvrcholení moje žena zjistila po měsíci jakou má moc když mě může zamčít a co se mnou může dělat po 2 dnech zamčení a v samotné ní se projevila dominace a kouzlo potrápit mě v sexu.Některé sexualní praktiky byly tabu a až s klecí vyplavaly na povrch
Hele zkus to. Řekni jí ať tě zamkne nebo jí zahneš a pak nám dej vědět jak rychle jsi měl sbalené kufry :-D
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Vynucena cudnost
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB