1

Téma: Vynucena cudnost

Chci se Vas zeptat, zda li jste nekdy zkouseli "vynucenou cudnost" po sve polovicce.
Treba vetu typu "jestli me nezamknes, tak se spustim s cizi" nebo "ta po me jede uz dlouho, ona me nakonec na firemnim vecirku udoula"

2

Re: Vynucena cudnost

Dávat ve vztahu jakákoliv ultimáta je dle mého začátek konce. Použil jsem ho několikrát na bejvalku když už jsem nevěděl kudy kam a nikdy to neskončilo dobře.

3

Ultimata nikdy nedopadnou dobře a zamykání nikoho nedonutíš,pokud druhý nechce .Musejí chtít oba u nás to byla 50 procent zvedavost a 50 procent stereotyp sexu.Ale někdo musí být první a udělat pomyslný první krok.U mě to byla žena ,která mě letního odpolede stáhla trenky a nasadila mě můj první Alcatraz na penis od cvaknutí zámečku erekce a chut na sex a jak jsem rád že to udělala první ,protože já se styděl dnes otevřeně přiznám že jsem ten kdo čeká a miluje svoji ženu a čeká a těší se z sexu .Dřív jsem ženu zanedbával

4

Víš ještě jsem zapoměl dodat ,že i když jsem byl odemčeny a klícku jsme používaly jen na hrátky tak se vše vrátilo do stereotypu a nezajmu o sex a chut na sex musíš  ve své ženě vnuknout ,že ona je ta bohyně a že ona rozhoduje o tvém vyvrcholení moje žena zjistila po měsíci jakou má moc když mě může zamčít a co se mnou může dělat po 2 dnech zamčení a v samotné ní se projevila dominace a kouzlo potrápit mě v sexu.Některé sexualní praktiky byly tabu a až s klecí vyplavaly na povrch

5

Hele zkus to. Řekni jí ať tě zamkne nebo jí zahneš a pak nám dej vědět jak rychle jsi měl sbalené kufry :-D