1

Téma: Pás cudnosti jako bič nebo motivace

Ahoj, zkoušeli jste někdo pomoci pasu zbavit se zlozvyků ? Např. kouření nebo třeba zhubnout a vypracovat si postavu ? Neskoušela některá z přítomných Dám pomocí pasu zbavit zlozvyků svého přítele? Chtěl bych zavest oba příklady ale bojím se ze frustrace z nekouření a frustrace z pasu bude spíše na škodu.Máte někdo zkušenost nebo nápad jak to nastavit?
Myslite že je lepši to koordinovat s manželkou ktera o pasu ví, nebo to vzít do vlastní režie ?

2

Re: Pás cudnosti jako bič nebo motivace

Taky bych skusil prestat kourit,smrdim moji pani a nesem pak pro ni dost pritazlivi ...jsem par dni od orgasmu a nejake to vyuiziti k prestavani koureni je ted idealni zatim mam dovoleno 10 cigaret denne a za kazde navic cigaro 10 bicikem u zebrin

3

Ahoj, musím potvrdit, že to funguje, a navíc je to motivace, která mě baví.
Měl jsem nastavená pravidla - 2x denně cvičení, určený čas na studium a nějaké další úkoly, denně kontrola plnění, za poctivé plnění občas odměna, za flákání tresty :-)

Prostě spojit příjemné s užitečným. Akorát teď mi chybí vychovatelka nebo vychovatel... A přitom bych to tak potřeboval :-)

4

U mě je to obrovský bič na uvolnování bez mé manželky.Já byl několikrát přistižen u onanie a má žena mě nkkolikrát říkala ,proč se nejdu pomilovat a podobně nezájem o sex.

5

Uvažuji o variantě skřínky na visací zámek na kod.kod uložit do appky chastitykey na 24h. A kazdy den si v urcitou dobu vybrat mezi klíči od pasu nebo cigaretami.
Cvičení se asi neda vymyslet jinak než se spolehnout na svou ferovost.

6

Kdysi tady někdo hubnul, a protože tehdy jsme si ještě hráli, tak jsme se přidali, a fungovalo to naprosto skvěle.

7

Jj forum sleduju uz dlouho takze si taky pamatuju ze to nekdo pouzil k hubnuti. Ja bych potreboval vypracovat postavu, coz vyjde asi na stejno. Ty jsi to mel s klicnici ? Ja mam takovy problem ze kdyz dam kleci manzelce tak treba po tydnu delam vse pro to abych se z toho dostal. (Knouram a premlouvam) kdez to kdyz mam klice tak s pocitem ze se muzu kdykoliv odemknou vydrzim zamceny dele.
A proto se snazim vymyslet jak to vyuzit. Vy jste meli nejake pracidla nebo cil ?

8

Ano, s partnerkou. Proto jsem napsal "když jsme si (my) hráli" :-) Bez n9 by to nešlo, to už si i bez pásu můžeš sám hlídat jídlo, nebo v tvém případě denní dávky v posilovně.

9

Bezpochyby zamykání jako bič použít lze (pokud to tak někdo chce použít). Však primárně zamykání působí maximální soustředění na potřeby a přání klíčnice (a ta už mohou být jakákoliv). Klíčnice si přec nemusí přát jen orální uspokojování, perfektně uklizený dům atp. (tedy věci, které se tu povětšinou řeší). Může si přát mít doma nekuřáka cigaret, či partnera se sportovní postavou smile Motivace je pak bezpochyby nemalá smile (a pokud by nestačila dá se toto podmínit právě odemčením).
Ač sám jsem nikdy neměl přímo podobné věci za úkol i tak si třeba držím sportovní postavu, či nekonzumuji alkohol, když vím, že to Paní oboje ocení smile