1

Téma: Klícka na vozíku

Na toto fórum chodím už nějakou dobu, včera jsem se odhodlal a založil si profil. Chci se podělit o mou zkušenost s klíckou na vozíku. Jsem dost submisivní v rovině sexuální a dlouhou dobu jsem nějak zkoumal své možnosti, z důvodu svého handicapu mě limituje fyzično. Nic tragického, zkrátka vše mi trvá big_smile Před půl rokem jsem si objednal bazarovou klícku (plast CB-6000). Zkoušel jsem ji, ale blbě se nandávala a byla mi velká. V listopadu jsem pres cudnost.cz - objednal svou první klícku (železnou CB-6000s) a jsem spokojený. Nosím ji skoro každý den - na noc sundávám. Po dvou měsících objevuji plusy...lepší soustředěnost na práci a orgasmus po delší době lépe chutná.

Říkal jsem si, že pohled vozíčkáře tady chybí. Ono totiž klícka na vozíku přináší mnoho specifik, začíná to tím, že to nejde úplně utajit. Zajímal by mě váš názor, zda by jste si přečetli povídku z této optiky - člověka s postižením. Budu rád i za dotazy - od toho fórum je smile 

Přeji pěkné zamčené dny wink

2

Re: Klícka na vozíku

Určite áno, rád si vypočujem skúsenosti z tejto perspektívy. Všetky inšpiratívne poviedky sú veľmi prospešné pre každý vzťah )))

3

Ahoj, určitě napiš  své zkušenosti i povídky.  Máš prqvdu, že  tady tenhle pohled chybí a určitě  nas to zajímá.  A ty máš  klíčnici?

4

Jelikož "být na vozíku" je široký pojem - píši něco bližšího o mě. Mám progresivní onemocnění - SMA. Zkrátka se vše pomalu zhoršuje. Vše cítím a vzrušivost je úplně normální. Ruce zatím fungují v rámci možností. Jelikož nebydlím sám, tak nošení klícky je hodně omezené.
Nicméně dnes mám 20 den bez vystřiku, v průměru 10hodin/denně v klícce. Večer si občas pohraji a rozdráždím. Dnešek je krizový a mám chuť se odemknout - no nechce se mi začít od znova.
Děkuji za zpětnou vazbu - večer zde napíšu něco o tom jak to řeším s asistenty...

5

Klícka, vozík a asistence...
První specifikum, které každého napadne je - co na to ti, co mi pomáhají? Ano, asi největší krok mé cudnosti. Tak něco málo o tom.
Dlouho mi trvalo, než jsem se odhodlal, a byl si jistý, že chci nosit klícku přes celý den. K tomu však bylo třeba odhalit své tajemství asistentům (mám tři, pomáhají mi prakticky se vším - hygiena, toaleta, přesuny a doprovody). Trvalo to než jsem se rozhoupal. Nakonec jsem se rozhodl jít na přímo a ono to vyšlo, zjistil jsem, že mám tolerantní a respektující asistenty. Samozřejmě jsem byl připraven na to, že mě řeknou, že je to moc a není jim to příjemné. Probíhalo to, že jsem si ho jednou oblékl a při svlékaní se zeptal, zda nevadí, že to mám. Překvapila mě reakce - jeden asistent to přešel, že v pořádku. Druhý se ještě ptal. ČR je asi v tomhle liberální. Každopádně jsem rád, že jsem to udělal. Jinak bych se dál neposunul. 
Zajímal by mě váš názor - nejsem nějaký exibicionista. Upřímně závidím, že vám nikdo nezkoumá co máte v trenkách. Na druhou stranu si říkám, že holt to mám jinak a je třeba to tak přijmout.

Krásné zamčené dny přeji...

6

Joj  nejsem takto omezen a ani nechci někoho ohromovat s tím že mám ptáka v kleci ale asi už jsme se dostali do oblasti tolerance:

7

Myslím si, že klietka je osobná vec, ale načo by nám bola, keby sme sa s ňou nepodelili s inými. Načo sú nám peniaze, keď si ich neužijeme s nejakým spoločne. Načo nám je štastie, keď sa s nim nemôžeme pochváliť. Ako môže existovať láska bez toho druhého. Ja sa s klietkou tiež nevystatujem verejne, ale vždy je tam také vzrušenie, keď môže byť nechtiac odhalená. My sme s Lady zamknutí, vieme o sebe a podporujeme sa. Určite si urobil dobre, pretože pocity podľa mňa netreba dusiť. Každý sme nejakí, každý mame svoje potreby, nemáme jeden druhého odsudzovať ale milovať sa navzájom. To je predsa zmyslom života, či????

8

K dotazu od Tlapíka - klíčnici nemám, zamykám se sám. Hledám tu pravou v současnosti jsem sám. Rád bych našel třeba jen klíčnici nebo paní, ale značka ideál někoho fajn prostě partnera. Uvidím co osud přichystá big_smile

9

Ahoj netuším jak příjemné nebo naopak nepříjemné být pod zámkem ale držím palce vozík jsem zkusil a se sexem jsem se docela pral tak ať ti to dopadne.