1

Téma: Problém - neustále odřený penis

Ahoj, máte také problém s kůží na penisu pod klíckou? Vždy po zahojení, když nasadím klícku - jakoukoliv, do dvou dnů mám řez do krve, tam kde končí klícka, spodní strana penisu, obřízku již mám sice částečnou,ale znova o ní neuvažuji. Jakoby mi praskala kůže stále na stejném místě, neumím to jinak popsat a i po mazání se mi to tvoří a bolí i bez nošení klícky.
Máte stejný problém? Co Vám pomáhá.
Díky.

2

Re: Problém - neustále odřený penis

Ja som to mal rovnaké asi prvých 8 mesiacov. Stále sa mi klietka vrezavala pod penis. Nakoniec sa tam vyhĺbila dierka, ktorá sa zahojila a teraz tam klietka pasuje ako riť na šerbel smile)). Takže moja skúsenosť vydržať a telo sa prispôsobí novým možnostiam

3

Děkuji za odpověď.

4

Telo sa prispôsobí podľa mojich skúsenosti . Zo začiatku som aj ja mal také problémy s cb6000s a aj s holytnerom tak som od holytneru upustil a postupne nasadzoval cb6000s zo začiatku na pár hodín a potom na dlhé týždne a bez problému. Teraz už aj po dlhej absencii pasu nemám žiadny problém pas mi sedí ako na mieru robeni.

5

Děkuji za zkušenost, budu se snažit vydržet i přes tekoucí ranku a ošetřovat při nasazení.

6

ahoj jen pro info jaké klícky jsi používal, otlaky a odřeniny jsou z počátku normální ale to co popisuješ u různých klícek 
se mi nezdá normální - měl jsem podobný problém u klece která se pohybovala proti kroužku. Pokud máš různé klece ale je stejný problém konstrukce tak je jedno jestli vypadají jinak...

7

Ahoj vyzkoušel jsem během cca 5 let, různé klícky, Colorbid 3,Evotion - zde jsem se skřípával, kovové CB 6000s, CB 300, Holytrainer, Prisontrainer ta byla lepší,ale zalomil se mi zámek uvnitř a nejde vyndat, nejraději mám klícku Slave, zahnutou dolů - zde se penis nemůže postavit. Nyní používám klícku Mystim kovovou i plastovou https://f.aukro.cz/images/sk6945333272/ … f78d3ed8b9   https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vsena … g?5c6edcc0
a u všech do 2.až 3.dne mám krev a rozřízlou kůži.
Dokonce i u pásu CB 100 to bylo stejné,vždy řez na stejném místě. CB 100 byl fajn, ale chtělo to mít neuzavřenou klec.

8

Měl jsem stejný problém a vyzkoušel taky množství pásů.

Problém je podle mě v tom, že když se mi snaží postavit tak v tomhle místě u konce klícky se natahuje kůže na penisu až praskne. Řešení je vybrat širší klícku, mít hranu u konce opravdu hladkou a denně mazat. Kůže se pak dokáže trochu posunout a neroztrhne se. Stejný problém mám navíc u jakéhokoli otvoru v klícce.

Nakonec jsem skončil u čínské verze HolyTrainer MAX. Otvory na mytí jsou až v místech kde předkožku běžně nemám. U konce je klícka o něco širší než ostatní. Hranu jsem obrousil jemným smirkem pod vodou. Hranu klícky mažu vždy před spaním běžnou indulonou. Ke klícce jsem ještě dokoupil originální kroužek a zámek. Původní čínský kroužek byl z měkkého materiálu a měl takovou vůli, že se dal sundat i zamčený.

9

Děkuji za odpověď, aspoň vidím, že v tom nejsem sám, už mi bylo divný, že při různých klíckách mám stále stený problém a na fóru se nikdo nikdy nezmínil o problému. Budu se snažit také hledat.
Ještě jednou děkuji. Ahoj