1

Téma: Tak jsem zamkla svého miláčka...

Ahoj,

no, musím se podělit. :-D Tak jsem dnes ráno uzamkla svého přítele. Jsme spolu rok a kousek a poslední dobou jsme se dost často hádali kvůli žárlivosti... řekněme oboustranné. Holt jsme oba začali trošku víc chodit mezi lidi a častěji se k nám donáší historky o tom, co to tam ten druhý vyváděl. A ten můj zlobil trochu víc. Ale v pohodě, vyříkali jsme si to, stejnak nic víc jak pár pus nebylo... Zkusila jsem spíš jen tak ze srandy navrhnout, že ho zamknu... pozlobit ho. A kupodivu nebyl proti. Tak jsme to vzali spíš jako hru.

Tak má od rána nasazený Spiderwire 2. Je mi ho popravdě trošku líto, jsme oba pořád ve věku (já 22, on 21), kdy chceme sex víceméně denně, ob den maximálně... Zatím jsme si neurčili žádná pravidla, záleží na mě, kdy budu mít na sex chuť já... Hodily by se mi nějaké nápady, tipy, jak dlouho je tak optimálně držet ho zamčeného, pro začátek. Zvlášť když je zvyklý mít orgasmus denně, třeba i dvakrát.

Kdybyste chtěli poslat fotky, klidně můžu... ale co já vím ;-)

Ellie

2

Re: Tak jsem zamkla svého miláčka...

Na to není žádný metr, optimální délku si určíte sami, nebo spíš ty smile. Pás cudnosti má nejlepší dopad když si oba hrajete ale on nebude mít možnost orgasmu. Toto se může lišit třeba v tom, jestli je mezitím uzamčený, nebo bude zamčený až potom. Vážně možností je mnoho a je jen na vás do čeho se pustíte. Takové minimum osobně bych viděl asi 48 hodin, maximum je jen na tvé fantazii.

Všiml jsem si v jiném tématu že bys chtěla tu knížku. Tady jsem ti ji uploadnul i s ještě jednou zajímavou, obě jsou ale bohužel v angličtině, tak snad to nebude problém : http://leteckaposta.cz/780963463

Přeji hodně štěstí

3

já jsem masturboval 8 krát denně podle nálady jsem se udělal víckrát nebo méně krát a ted už napoprvé jsem uzamčen a dnes je to již 94 dní a dále musím vydržet dokud moje majitelka klíčků nepolevý a klíčky nevydá smile takže hranice je jen v tobě smile vydržet se dá všechno smile)

4

Guzzi děkuji moc ^_^ Angličtina neni problém.
A... 94 dní je pro mě dost nepředstavitelných. A to ani nevim jak moc pro něj. :-D Já mám prostě ráda penetrativní sex a být bez něj třeba měsíc, to by mě mrzelo. Ale týden, dva, to kvůli trápení přítele ráda (moc ráda :-D) vydržím.

5

A kdo říká že by ses měla obejít bez penetrativního sexu?

Pro spoustu chlapů, které baví věci jako cudnost a odepírání orgasmu, je představa, že se se svou partnerkou sice mohou milovat, ale nesmí vyvrcholit, a po skončení sexu se neukojení musí vrátit zpátky do pásu, v podstatě splněná fantazie. Když muž ví, že vyvrcholit stejně nesmí, takže nemá cenu se upínat k vlastnímu orgasmu a místo toho se může plně soustředit na radost ze sexu a potěšení partnerky, ten sex může být fantastický.

Nemluvě o tom, že kromě vlastního těla může přítel použít i nějakou hračku.

6

Myslim, že by se udělal po pár sekundách, kdyby byl delší dobu bez... nicméně, časem vyzkoušíme.

7

To máš asi pravdu, ale není problém nejdřív udělat pár pokažených oragasmů a už pak vydrží dost dlouhou dobu wink

8

Ahoj, zde máš odkaz: http://forum.cudnost.cz/topic/183/nova- … ude-libit/
místo toho kola, můžeš ty úkoly napsat na papírek ať losuje.Doporučuju to hrát třeba týden v kuse, jednou denně k večeru.Můžeš si zvolit třeba, že některý ůkol bude na více papírků.

9

Zajímavé. Otestujem. ;-)

10

Určitě to zkuste a pak poreferujte, budu se těšit.Přítel má také Spiderwire2 od září 2013, nejdéle vydržel zatím 19 dní bez orgazmu.

11

Trošku jsem si to upravila, snad se nebudeš zlobit. Zatim je tam docela dost jeho uvolnění (3/8), až sjedeme těhle osm, vytvořím další, kde toho bude mít méně orgasmů. wink

http://filebeam.com/75ec96482afa6324fff52d62ca1931c1.jpg

12

A sex můžeš vyřešit připínacim penisem a nemusíš mu to sundavat smile

13

To je skvělé, ať se vám to oběma líbí smile

14

Tak dneska bylo taženo Mazlení, líbání, svíčky, víno a uspokojení jazykem a rukou on mě, on celou dobu zamčený. Už dloooouho jsem nezažila tak krásný večer. ^_^

15

To zní fakt pěkně. Teď už jen zbývá vymyslet další tresty a odměny. Třeba losování kuliček wink

Že bych té svojí taky poslal odkaz na tyhle stránky, když se to tu začíná rozjíždět..?

16

Tak hlavně, že se dílo povedlo.Ten můj si poprvé vylosoval - sám sobě 10 minut a bez orgazmu, myslím, že to bylo po 3-4 dnech po uzavření.Hodně jsem ho litovala,byl z toho hodně smutnej:)

17

Krásně se to čte. Úplná červená knihovna. Jen jestli i on z toho byl tak nadčený

18

Ale jo, byl... on je kupodivu docela romantik, takže to má taky rád. Jen to zakončení chtěl asi jiné, no. :-D