1

Téma: Jak myslite ze to dlouho vydrzim?

Dnes jsem dal zene klice od klicky. Mam ocelovou. S tim, ze me muze odemykat a zamykat dle libosti. A ja chci vydrzet, co nejdyl neudelany.

Tesim se na to, jak mi to zacne lezt na mozek a uspokoji me, ze ona bude uspokojena. Budu ji masirovat, uspokojovat, pomahat s domacimi pracemi a doufam, ze bude vyuzivat svoji moc, kterou t d dostala

2

Re: Jak myslite ze to dlouho vydrzim?

Těžko říct když o tobě nic nevíme, ale pokud je to 1. Pas a 1. Zkušenost tak bych to na dlouho neviděl. Myslím že nemluvím jen za sebe, když řeknu že začátky jsou krušné.

3

Muj rekord je vice jak 3 tydny bez udelani a skoro kazdodenim drazdenim manzelky na hranici ejakulace. A to bez pasu cudnosti a to jsem ji ssukal treba i pul hodiny.. Docela na zblazneni, ale zacatecnik nejsem. S pasem docela jo. Je to jine..

4

Z vlastní zkušenosti mohu říci, že ono o délku uzamčení ani tak moc nejde. Zejména v začátcích úplně nedoporučuji pokoušet se lámat rekordy (z krásy zamčeného světa může být snadno utrpení). Navíc každý prožívá dlouhé uzamčení jinak (pro někoho může být měsíc moc, pro jiného nic). Jde spíše o tu správnou jiskru ve vztahu a o to, kam se dá posunout. K té správné "výchově" může stačit pár dní, když s onou mocí umí klíčnice dobře zacházet. Konečně i poznávání té moci pro klíčnici je skvělé v začátcích smile

5

Úplně přesně vystiženo začátek jen zamčený víkend pak týden a odemčený víkend a nakonec člověk neví kdy bude odemčeno a to to krásné a vzrušující.