Vzhledem k tomu, že se zatím nikdo nevyjádřil musela jsem si nějak poradit sama a takhle to dopadlo:
Na základě diskuzí z jiných příspěvků jsem svého miláčka nejprve připoutala k posteli a z počátku ho dráždila přes zavřený PC. Poté jsem ho otevřela a dráždila střídavě rukou a ústy. Vždy, když jsem cítila, že už by se mohl udělat, přestala jsem nebo jsem ho plácla přes varlátka. Nakonec jsem na něho nasedla a nechala ho aby do mě pronikl a lehce přirážel. Abych ho ještě víc vyprovokovala, dráždila jsem si přitom klitoris vibrátorem, uspokojila jsem se a hned ho zavřela zpátky do klícky (celé to trvalo hodinu až dvě).
V pátek, jak jsem mu slíbila, nastal den D. Opět jsem ho jen tak dráždila a teprve poté, když se mi ho opravdu zželelo, jak krásně škemral, jsem mu dala příležitost se konečně udělat. Musím říct, že snad nikdy v životě po mě nikdo netoužil tak, jako on v ten okamžik! Samozřejmě jsem si pás oblíbila ještě víc. Nyní je už druhý den opět zavřený a plánujeme vyzkoušet hod kostkou, přičemž každý den si může hodit pouze jednou. Inspirovali jsme se zde, jen jsme si pravidla trošku upravili:
1. Nic, jít spát
2. Dráždění uzavřeného PC (jazýček, ruce, prsíčka)
3. Odemknutí PC a honit, ale před koncem přestat (pandička sám sobě)
4. Odemknutí Pc a honit, ale před koncem přestat(mýválek pandičku)
5. Odemknutí PC a honit pandičce do konce
6. Sex!!!