Re: Dotaz na kvalitni klec od Madam Vamp
madam.vamp už bych mlčel, kdyby jste mě neoznačila ( vykám vám neee z úcty, ale chci si udržet odstup).
Proč píšete, že by jste mě zamkla.....myslíte, že to neznám? Víte jak to máme nastavené? A co víte o šnekovi? A jak to máte vy? Kromě "já jsem dominantní a já to kontroluji, vy si hrajete, já jsem nekompromisní" jste nic neřekla. Zato několikrát.
Pokusím se Vás vyvést z omylů, co tu kážete.
- takže váš otrok je 50kilový tintítko a vy zápasnice řeckořímská? On se vás bojí a vy ho silou přemůžete? Asi né.On se nechá svázat a bičovat. A proč? No protože chce!!! CHCE TO!!! Kdyby mu hráblo, zvedne se a odejde. Ale věří vám, tak zůstává. Takže BDSM je hlavně v hlavě, v emocích, v psychice a Důvěře. A ve fantazii. Takže taky hraje svou roli.Má to v hlavě.
- BDSM není o tom , někoho zmlátit hlava nehlava, to udělá psychopat
BDSM je o napojení mysli těch dvou, neskonalé důvěře a VZÁJEMNÉ úctě
- a teď k důvěře, jste zatrpklá, poznala jste asi jen lháře, ale jsou i normální, a je smutné , že jste nepoznala důvěru - jak psal ABELIN
- a poslední věc - vy žijete trvale se svým subem, máte rodinu, děti, přátele? Něco jiného je mít suba na víkend v prázdném domě, a nebo žít v manželství s dětmi a civilním životem !!!!!
Asi by jste měla hlouběji zahloubat nad podstatou BDSM, tou opravdu není arogance a násilí.