76

Re: Dotaz na kvalitni klec od Madam Vamp

Ahoj, moc sem nepíšu, ale musím reagovat na Madam Vamp. Mám totiž podobné pocity. Zatím jsem se z většiny pásů nějak dostal. A ačkoli nejde o to, jestli to udělám, jestli to chci udělat nebo jestli jde a nebo nejde vrátit pak zpět. Ono jde o ten pocit, o to, že když vím, že to jde, absolutně mě to pak nevzrušuje. Nosil jsem holy trainer a bylo to super. Než mi jednou sám od sebe vypadl ven. Byla zima a mám extrémní rozdíly mezi ztoporeným penisem nebo zcvrklim. A od té doby jsem pás nenosí, protože jsem měl pocit, že to nemá cenu, když jde ven. I když jsem to nikdy nezneužil. Jde o ten pocit.

77

Perverzikk: Tomu naprosto rozumim, pokud jsi skutecny subik a nikoli divadelni herec, tak to pro tebe musi byt podobne zklamani.

78

Musím se zdejší komunity důrazně zastat, rozhodně většinu místních přispěvatelů nepovažuji za komedianty. Pokud jsou pásy konstrukčně nedostatečné, není to jejich chyba a nepochybuji o tom, že spousta z nich přistupuje k celé problematice poctivě, jak často uvádějí, mají to v hlavě a jsou vnitřně disciplinovaní, na rozdíl třeba ode mne, který má tendenci občas podvádět, proto potřebuji důslednou Paní, která má nade mnou naprostou kontrolu

79

Dlouho jsem tu nebyla a vypadá , že jsem tady chyběla. A hodně jsem toho zameškala. No to teda koukám, jak se to tu rozproudilo:). Jsem z toho trošku dost "vytrolená". No modří už vědí!  Madam - Vamp  přijeďte na sraz a  real se ukáže.

80

Tak ja uznavam, ze kazdy to ma v hlave hozene jinak a zcela to respektuji. Ja mam co povidat, sama jsem studnici jsech moznych uchylaren. Ja jsem nesnasim, kdych chlap hraje divadlo, a ze ti chlapi tedy umeji byt super herci kdyz jde i sex. Nesnesla bych kdyby mi chlap narikal jak desne trpi a prosil me snazne at ho odemknu v pasu cudnosti ze ktereho si penis muze sam kdykoli vyndat a vyhonit se. Moje odpoved by byla "chlapce tak si ho vyndej a vyhon se treba trikrat hned, sam vis ze to jde". Pro me je to o nicem. Takovahle duvadylka proste nemam rada. Ale na druhou stranu je fakt, ze jak ja jsem sama v sexu hodne naruziva tak si podvedomne vybiram naruzive partnery. A bych si nedovedu predstavit, ze by se sami od sebe dobrovolne sexu vzdali. To i u toho meho otroka je to otaznik, i kdyz ten je cely blazeny kdyz mi to muze delat jazykem.

81

Nečetl jsem všechny příspěvky , ale jestli Madam chce nejakou klicku z které není úniku na 1000% tak jedině udělat Prince Alberta a pak klicku s PA lockem. Já sám o ní uvažuji.

82

madam.vamp: i D/s vztah je postaven na vzájemné důvěře a komunikaci. Bez toho jde o zneužívání. Napsala jste tu, co nesnášíte, ale vlastně vás nezajímá, co vám píšou ostatní. Tak co vlastně od téhle diskuse čekáte? Zkuste trochu ubrat na aroganci a přidat v naslouchání. Třeba se pak dozvíte něco zajímavého.

83

Ale ja jsem se dozvedela vse co jsem potrebovala. Nicmene probehlo to prostrednictvim soukromych zprav.

84

Nechci si hrát na chytrého, ale určitě nemám dobrý pocit z těchto příspěvků... Dostává to "nezdravý" nádech a obávám se pokračování. Je jisté, že každý očekává od určité "hračky" nějaké uplatnění a využití pro sebe či pro blízkou osobu. A měla by splňovat jeho kriteria. A ta každý vyžaduje určitě jiná. Co stačí jednomu, nemusí zákonitě stačit druhému a třetí se tím ani nezabývá, neboť se pohybuje o tři levele výše... Chci tím napsat, že chápu madam.vamp, která chce mít jistotu v tom, že ji nebude moci sub nijak podvádět a i kdyby chtěl, nemá jinou možnost, než zůstat cudný. To co má tady většina v hlavě, to musí být na druhé straně nekompromisně zabezpečeno. A na to se také používají adekvátní a samozřejmě dražší "hračky". Jejich cena se pohybuje od 1200 euro výše. Já sám vlastním pás Latowski a osobně jsem v něm vydržel 30 dní. Hygiena se provádí "sprchou" pomocí vstřiku vody z velké injekční stříkačky.

85

Tak ja uz vim o reseni ktere eliminuje podvadeni a je za zlomek castky ktera se tady uvadi. Co se tyce hygieny, tak samozrejne domina zajisti odemknuti a cisteni otroka cca jednou tydne, i to vim ze v realu probiha a je to vyzkousene a funkcni. A dale k tomu dodavam, ze s ohledem na beznou silu chlapskeho libida ja neduveruji tomu "co ma chlap v hlave", protoze prumerny chlap tam ma jak si nekde zasoulozit. Pro me vyhovujici model je pouze 100% zabezpeceni zmetka pred moznosti se sam ukajet, vse ostatni je jen divadylko.

86

Souhlas s TAZ76, rovněž uvažuji o PA a zajištění přes klícku s PA Lockem. Uvažuje o ní zejména má Paní, protože ví, že mi, co se cudnosti týká, nemůže důvěřovat a dobře dělá :-)

87

Madam.vamp zed přišla s jednoduchým dotazem na 100% bezpečnost pásu.
Nechápu proč se do ní takto všici navážíté, když napsala jasně co chce.
Všici se tu hned urážíte a vztahujete to na sebe. Každý ať to má tak jak mu to vyhovuje.
Já madam.vamp zcela chápu a není nic vzrušujícího než být pod 100% kontrolou!
Když vím, že mohu podvádět, tak to není ono, když bezmoc, tak opravdovou a ne hranou!
Moje paní je lehce dominantnější, často si hrajeme, ale je tu její povaha a přísnost, která se dá velmi rychle rozvinout ve velmi přísnou paní jako je madam.vamp.
Už teď mi stále něco poroučí a musí být vše podle ní a já miluji jí sloužit a patřit jenom jí jsem hodně submisivní.
Sám jsem jí navrhl a koupil GPS lokátor, který musím nosit stále u sebe, aby mě mohla neustále kontrolovat. Mě to ohromně vzrušuje, když vím, že si nemohu ani jít kam chci bez toho, aby to ona nevěděla.
Máme milující vztah již 4 rok, v běžném životě nikdo nepozná, že něco takového provozujeme. Dokonce když jdeme do společnosti apod, tak ten vůdčí typ jsem já, ovšem když se jí něco nelíbilo, dá mi v soukromí co proto.

Ale k čemu jsem se chtěl dopracovat.
Moje orgasmy řídí především má paní, ale je to pouze, že mám zákaz na sebe šahat. Jen ten rozkaz od paní, že nesmím mě neskutečně vzrušuje. Co si budeme nalhávat! Snažím se to dodržet a neudělat si to přes den. Ovšem často se to tak stane, že si ho udělám klidně dvakrát, protože jsem na paní tak nadržený, že mám v hlavě tolik fantazíí, že je musím vypustit formou orgasmu. A když si sám sobě zakážu jako faktu už ne! že jsem snad závislák, tak to vydržím pouze tak, že si na něj stejně musím šahat a vzrušovat se.
O pásu jsme již několikrát hovořili a ona by mě chtěla držet v kleci, protože má ráda kontrolu nademnou.
Potají jsem nakoupil za cca 1,5 roku nespočet pásů, které jsem sám na sobě během dne testoval a než jsem šel domů tak sundal a ráno si ho zase v práci nasadil. Super věc! byl jsem nadržený 100x víc, ta fantazie, že by mě měla má paní pod kontrolou. Ale samozřejmě velké zklamání je v tom, že z každého pásu jsem mohl penis vyndat. Proto jsem s tím ani do vztahu ještě nepřišel, protože jen hra a vědět, že si ho vždy mohu vytahnout je k ničemu, to už raději budu bez pásu a bude to na stejno. Výhoda normálních klícek je ta, že jsou pohodlné a také, že klícky nejdou zcela sundat. Z varlat při zamčeném pásu kroužek prostě nesundáte. A kdyby jste chtěl zahýbat, tak nevěřím, že nějaká slečna by s vámi chtěla mít sex, kde vám dole visí pás cudnosti za koule. To co jde vyndat jde i zandat a opačně!

Takže pro mě zklamání není žádný pás použitelný! T-pas nechci, nechce, aby to o nás někdo někdy zjistil, je to moc nápadné a nepohodlné a samozřejmě drahé.
Jediná vyhovující varianta je pás PA s PA Lockem!!!!! I cenově dostupné a možnost variability pásů na PA způsob.
Uvažuji o tom, ale bohužel jsem nenašel dostatečné info ohledně PA piercingu. Pokud tu má někdo prosím zkušenosti a byl by ochoten se s nimi podělit tak pište pište pište!
Co bych rád věděl:
1.) chci si nechat předkožku, bude propíchnutý penis méně citlivý na uzdičce?
2.) hojení a násladné omezení třeba po roce? Neucítím pak žádnou bolest při masturbaci, sexu?
3.) močení, mohu močit normálně ze stoje nebo musím chodit na klozet?
4.) moč jde jen trubicí, tak jak má nebo teče i propíchnutým otvorem, kde je osazen piercing?
5.) když nebudu nosit po delší době a 100% uzdravenosti kroužek, zacelí se propíchnutí nebo je to už trvalé a bez piercingu mi moč poteče dvěma dírama?

Zde zasílám video na kterém jde vidět, že penis nelze vyndat.
https://www.xtube.com/video-watch/steel … ty-1243825
https://www.xtube.com/video-watch/steel … ty-1243825
https://xhamster.com/videos/putting-on- … ce-9488946

Prosím jen o smysluplné reakce!

88

Aj keď patrím medzi tých ktorí to berú ako "hru" musím dať za pravdu madam.vamp v tom že pás ktorý sa dá dať dole je "neuspokojivý". Keď už mám také zariadenie nasadené chcem mať skutočný pocit bezmocnosti. Darmo tu niekto povie že je to o oddanosti, síce to nikomu neberiem, ale ak je to o oddanosti tak v tom prípade je akýkoľvek pás zbytočný keď viete že hoci s následkami ale môžete ho dostať von. Ten pocit bezmocnosti, keď viete že aj keby ste sa "zbláznili" tak ho bez dovolenia madam von nedostanete je úplne iný level. Podobné je to aj s bondážou. Nechápem tie rôzne súpravy na bondáž ktoré keď vidím tak sa musím smiať že stačí trochu silnejšie trhnúť a som voľný. Aj keď to človek berie ako hru, chce aby pocit bol čo najrealistickejší a preto akákoľvek bondáž z ktorej sa dá uvoľniť je oničom. Keď už tak chcem cítiť absolútnu bezmocnosť inak to ani v rámci hry nestojí za nič.

89

Fmtight: Ono to je právě důležité rozlišovat. Její dotaz zněl jasně a jasně bylo dáno, že piercing nechce. Tím pádem se vyloučilo vše, kromě T pásů. Pak už začalo jen to napadání všech ostatních, že si tady všichni na dominanci jen hrajeme. Nakonec se nám pochlubí, že má super řešení za nízkou cenu, ale pro jistotu nenapíše jaké.. 

Já myslím, že to hovoří za vše.

90

IN: Nevím kde jsi nabral pocit že snad mám cosi jako povinnost tady psát co jsem se dozvěděla :-)

91

madam.vamp: Přesně tuhle odpověď jsem od tebe očekával. Děkuji, že jsem se nemýlil.

92

A môžem sa spýtať čo ste sa dozvedela? Celkom by ma to zaujímalo. Ak to nie je tajomstvo.

93

25bdsm25: https://www.ebay.com/itm/153782236277

94

IN: Poděkuj si že jsi se nemýlil v tom že nemám potřebu se bavit s kdejakým troubou.

95

K tomu co tady zaznělo co se toho 100% a ne-100% uzamykání týče, já třeba chápu a naprosto toleruji že někteří muži kteří nemají odpovídající partnerku se do pásu cudnosti uzamykají sami. To je totiž vyloženě jejich věc, je to jejich sexuální fantazie, pokud jim to samotným dělá dobře a mají takovou potřebu tak je to naprosto v pořádku. Ono jde i o to, že muži se samoukájejí opravdu roztodivnými způsoby, takže proč by měl vadit zrovna tento :-) Ale úplně jiný případ je, a to mi naopak vadí velmi, když muž hraje jakousi hru na cudnost před svojí partnerkou a přitom jen sám ví, že ta realita je jiná. Že si ho potají honí a navenek hraje před partnerkou hru na to jak je ovládaný a bezmocný, které ho zřejmě rajcuje i když sám ví že je to jen hra. To je ale pro mě jako pro dominu nepřijatelné. Já ve svém životě žádné divadýlko mít nechci. Samozřejmě, pokud se chlap rozhodne žít v celibátu a má to takhle nastavené v hlavě tak proč by ne, k tomu ale potom nepotřebuje nosit pás cudnosti.

96

Já si nechal udělat PA a je to vyřešené, když panička nechce, jsem pod zámkem a bez šance, leda bych si chtěl protrhnout kus péra. A když chce, nandá se piercing a ten jí dělá moc dobře. Poslední dobou chceme začít s kandaulismem popřípadě cuckoldingem, ale už narážíme na ten problem, že po roku a půl co mám piercing už nechce milence bez piercingu. Prý si natolik zvykla a dělá jí to tak dobře, že chce s piercingem. Jenže kde takového milence sehnat??

97

Lollapalooza: Vím, že s piercingem je to řešení také stoprocentní, nicméně už jsem tady psala, že já touto cestou co se mého osobního zmetka na hraní týče jít nechci.

98

https://www.ebay.com/itm/153782236277

Madam dejte vědět jak se osvědčí. Můžou to být vyhozené peníze. Pokud ten plech má ostré hrany. A také může černá kůže od toho kovu. 3_4 týden je v dlouhodobém nošení kriticky, nevím jestli v tom vydrží déle. Cenově bude dražší o celní služby, clo, DPH, atp,ale to už asi máte zjištěno.

99

Ano, ano, o tom vím. Na téhle variantě si chci vyzkoušet zda to vůbec bude fungovat a jak to zmetek bude zvládat. A pak se uvidí. Pokud by vše bylo ok, tak nemám problém sehnat pro něho třeba i pás cudnosti udělaný na zakázku. Ale byl byl až další krok. Teď bude zatím pod mým bedlivým dohledem v tomto abych se přesvědčila co to v vše obnáší v reálném životě mém i jeho. Už se nemohu dočkat, až si ho do toho uzamknu. Myslím si, že on ve skrytu své otrocké duše doufá, že tam najde nějakou únikovou možnost, ale v tom jsem zase já velmi důsledná abych si zajistila, že nakonec zjistí, že mu nezbývá než se zcela podřídit. A to je stav který se mi líbí.

100

Chci tady hromadne napsat, ze vsem damam ktere se mi ozvaly na mail nebo zprav jsem dnes opovedela. Omlouvam se za prodleni, nejak vse rychleji nestiham. Jinak k doplneni tady mych zazitku s ucastniky - to zajimave se objevilo v soukromych zpravach. Klasika. A zajimave je, ze se vesmes ozvaly dominantni damy, ktere chteji mit sve suby skutecne pod kontrolou. A je to z valne casti jejich rozhodnuti. To jsou pak vztahy, kde to skutecne ridi a vede dominantni zena. To je uplne jina liga nez ti divadelni ochotnici, kteri se objevili zkraje tohoto fora a ta jejich pohadka o "nastaveni mysli". Legracni. To je ta chlapska bida, jedinci kteri si hraji na subiky a pritom potrebuji mit vsude nejakou postranni ulicku. Ja tyhle typy vazne nemusim. Hruza. Ale abych nekrivdila, objevilo se tady par submisivu zajimavych a vcelku s jasnou predstavou jak se veci maji mit, to jsou ale skutecni povahovi otroci a taci jedinci me zajimaji. To je pak naprosto v poradku.