Re: Urethral Sound a problém s trubičkou
jj, sterilita se hodi.
Kazdopadne klicku s trubickou bych nedaval. mechanicky se dlouhodobe prece nesmi trubice namahat. Rekl bych ze max delka pouziti by bylo v radu hodin.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Urethral Sound a problém s trubičkou
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jj, sterilita se hodi.
Kazdopadne klicku s trubickou bych nedaval. mechanicky se dlouhodobe prece nesmi trubice namahat. Rekl bych ze max delka pouziti by bylo v radu hodin.
re: lilek
Já mám většinu dilatátorů dlouhých 25 cm kde je 5 cm mírně zahnutých na prostatu se krásně dostanu a je to skvělý pocit, mám i dilatátory 30 cm, a hlubší průnik je teprve pořádná jízda, a pro všechny nemusí mít dilatátor nutně takový průměr jak na videích, ale měl by se dostat na prostatu a dráždit ji až do výstřiku
Jde to az do vystriku bez dráždění penisu?
Jde to až do výstřiku, prostata je celkem citlivá a stimulací dilatátorem můžeš dosáhnout mohutného výstřiku
A nie je to nebezpečné? Nie je bezpečnejší spôsob stimulácie prostaty cez konečník? Som počul že cez penis hrozí poškodenie močovej trubice v mieste kde sa práve odkláňa smerom k prostate. Vraj to chce oveľa viac zručnosti aby nedošlo k poškodeniu zdravia. A hlavne cez konečník sa dá prostata stimulovať aj keď je penis zamknutý a vytiecť do pásu.
25bdsm25: nebezpečné je všechno, třeba i chodit po chodníku, ale jinak: někoho stimulace prostaty přes konečník vzrušuje, ale tady jde o stimulaci celé močové trubice a ve finále i prostaty, vždyť tam nemusíš cpát hned velký průměr začni na 4 mm nebo 6 mm, a ucítíš tu slast když se dotkneš prostaty, a pro úplný začátek můžeš použít třeba lékařský katetr Nelaton, tím si určitě neublížíš používají je urologové
Zkuste nafukovací, je to spica. Délka kolem 30 cm minimálně. Luxus zažitek
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Urethral Sound a problém s trubičkou
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB