1

Téma: Nesplnené očakávanie

Sme manželia aktivne žijúci swingers life. Máme bohaté skúsenosti z klubov aj súkromných párty. Žiarlivosť u nás nemá miesto. Za normálnych okolností je u nás žena submisívna a muž skôr dominantný.

Klietku na penis som našiel na nete ako prostriedok ,ktorým sa dajú umocniť medzi partnermi zážitky a vymeniť si role. Manželka súhlasila. Celý experiment bol čisto zo zvedavosti. Skúsil som hollytrainer dlhší.

Nasadenie bolo velmi problematické. Klietka bola úzka a krátka. Nebolo možné aby mi ju nasadila žena. Ľad a trpezlivosť plus lubrikačný zaznamenali úspech. Zamknutý som bol celý deň aj noc. Erekcie boli zozačiatku zaujímavé. Tlak na penis spôsoboval že som bol stále trochu vzrušený. Nad ránom prišli erekcie ktoré neskutočne boleli. Klietka sa posunula nižšie, vajcia boleli až modrali. Bolesti dokonca aj v podbrušku. Pokožka okolo krúžku bola ubolená a podráždená.
Po cca 24 hodinách ma vyslobodila a chcela ma rozdráždiť. Penis nereagoval podľa očakávaní. Na jednej strane bola pokožka ako keby trochu prištipnutá a otlačená. Honenie mi nebolo moc príjemné ani ma extra nevzrušovalo. Rozhodli sme sa že to odložíme ale neviem či sa má význam k tomu vracať.
Je to nesprávnou veľkosťou, modelom alebo proste len zvykom?
Ďakujem za reakcie

2

Re: Nesplnené očakávanie

Na to všechno, co zde píšeš, je mnoho odpovězí zde ve foru, nicméně většinou plat pořekadlo že každé začátky jsou těžké. A protože nevíme, jakou klec máš, nejde ani poradit.

3

Skúsil som hollytrainer dlhší. wink

4

A kterou verzi? S integrovaným zámkem?

5

S integrovanym zamkom.

6

Řešil jsem podobný problém.
A spíš než velikost klece, je problém v malém kroužku.

Nejdřív sem měl china průhledný HT3 (small) a i když jsem v něm neustále nacpaný na doraz, jen v absolutním klidu se žalud o pár mm stáhne. Tak s 45mm kroužkem žádný problém nebyl. Bohužel se celý zkroutil. Zkusil jsem evotion (small) 48mm kroužek mě byl strašně velký, tak jsem se nacpal do 43mm kroužku, Pocit při nošení parádní. Akorát, mě v něm otékala předkožka. Nešlo to vydržet déle než dva dny. Přisuzoval jsem to malé klícce.
Proto jsem se vrátil k HT, tentokrát V2 delší. Protože se mě líbil pocit těsnějšího sevření, začal jsem ho nosit s 40mm kroužkem. Penis neustále vyplňoval větší klícku, což bylo divný, když se předtím vešel do krátké. Navíc se po dvou dnech objevily znovu otlaky a otok předkožky. Nasadil jsem 45mm kroužek a od té chvíle naprostá pohoda.

Menší kroužek, dle mého názoru, působí částečně jako škrtící. Krev nemůže volně odtékat a proto se po delší době vytvoří otoky. Větší kroužek je sice volnější víc než bych chtěl. Penis neotéká, v klidu se o dost stáhne.
Tlak klece na penis je pořád, ten už nevnímám. Jen když mě láska dráždí, nebo noční erekce, způsobí natažení kroužku k varlatům a bolest. Celkem jsem si zvyknul a užívám si jí wink
Je pravda, že modrý vejce jsem nepoznal. Ale i to svědčí o malém kroužku, určitě bych zkusil větší.

Začátky jsem měl taky hodně krušný, teď po 50 dnech můžu říct, že pohoda a z klece se mě vůbec nechce. big_smile

7

Mal som kruzok 40 mm. Dnes to este raz skusim s 45 mm.

8

Podobné skúsenosti, minuly rok som začínal s obrovskou klietkou a 50mm krúžkom, dnes mám Prisonbird2 s 40mm krúžkom. Cesta bola ťažká, teraz ale som už mesiac pod zámkom, chodím do práce, cestujem, športujem v pohode. Akurát včera som s Lady rozprával, že mi objedná kratšiu kliektu a tým by naša cesta cudnosti mala byť dokonaná)))

9

Co se s tím dá dělat za sport? Já si to moc nedokážu představit sad

10

Ahoj, no ja som si vyskúšal Captor dlhší, a naozaj mi nesedí, je to veľmi náročné. potom som kupil uplne iný druh BON4 , ten má iné zapínanie. ten mi sedí. teraz som si ešte pre istotu kupil Prisonbird, krúžok je super, no nevopchám tam úd. mám ho uplne nový, keď chceš tak Ti ho dám, je nepoužitý. jednoducho si musíš asi vybrať dobré zapínanie, BON4 alebo napr z plastových Colorbird 2. Tie by Ti mohli sedieť. ale závidím Ti, že si o tom tak pohovoríte a že to môžeš nosiť. Ja mám skôr opačný problém, lebo to manželka nevie.

11

lilek, veľa lyžujem a aj s klietkou sa to dá. Tento rok bola pre mňa prvá sezóna s klietkou na svahu a bolo to bez problémov. Nasadanie na sedačku bolo niekedy s obavami, či si niečo nepricviknem, ale aj tento pocit je už preč.

12

lilek: Pokud myslíš sport v PC, tak já třeba dávám i florbal. Je to jen o dobře držícím prádle.

13

Ten prisonbird sa mi opticky moc nepaci. Sport je problem takmer kazdy okrem sachu aj to sa nesustredis na hru. Ked som vyskusal vacsi kruzok 45 mm tak sa to dalo vydrzat aj dlhsie na sebe ale opat bolest v semennikoch a nepekne nepretrzite tahanie az sa akoby trochu zvacsili dalo by sa povedat ze opuchli. Problemy s koncentraciou, nepretrzite siahanie do nohavic a napravanie do spravnej polohy. Dalsi pokus s kruzkom 50mm uz to bola pohoda aj prijemne nosenie len nevyhoda ze mi penis pri praci praci proste len tak vyklzol von a naspat bol problem ho dostat. Som trochu sklamany z vyuzitelnosti vyrobku. Dokonca aj pri kruzku 40 mm ktory mi bol vylozene maly sa dal penis v pokoji vytiahnut a v pripade nutnosti "pouzit".

14

Zacinam nadobudat presvedcenie, ze vyrobok je urceny muzom ktory maju maly sexualny apetit, problemy s potenciou alebo vylozene rozkoz z pocitov bolesti. Tym ze su v tom zamknuty maju sancu raz za cas na nejaky ten vykon a potom naspat sup do klietky akoze je to pre neho nutnost lebo si to zasluzi, lebo to potrebuje, lebo je kanec a inak by osukal pol mesta. Pritom vyjadrenia mnohych prispievatelov svedcia o tom ako sa im z klietky nechce von a viac menej schvalne si v nej predlzuju pobyt. Vysledny efekt su pokazene orgazmy, pravidelna kontraproduktivna nadrzanost, podriadovanie sa zene a pasivne prezivanie sexu. Na druhej strane co tie zeny, manzelky, "dominy " ? Nakoniec im aj tak zostane iba moznost najst si milenca lebo mat sex raz za 50 dni k tomu s tym ze vsetko musia rezirovat zakoncene pokazenym orgazmom nie je prave vizia kvalitneho sexualneho zivota. Tieto hry s pasom cudnosti su skor psychologicke nez by posobili na cloveka aspon trochu prinosne po fyzickej stranke a myslim ze dotlacia partnerov do bodu ktory je skor na skodu nez uzitok. Zena mi po tyzdni odopierania, pravidelneho lizania a strastiplneho nasuvania do klietky pricom sa snazila pravidelne ma drazdit nech to ma co najvacsi efekt, povedala ze je unavena, nema o to zaujem a viac sa jej nas sexualny zivot pacil predtym a mozme experiment odlozit kludne do skrine. Tot moja skusenost.

15

S tím si dovolím nesouhlasit.
Třeba já mám "apetit" takový, že bych mohl každý den. Láska to má zas nastavený jinak, takže ač jsme měli nadprůměrný počet s "styků" užíval jsem si většinou sobecky já a Láska to dělala často jen z povinosti.
PC nosím hlavně pro to abych nemoh masturbovat, to že díky tomu vnímám daleko líp potřeby a pocity Lásky beru jen jako veliký plus. Sex už není jen o tom zásunu. Láska si užívá když chce ona a daleko víc než dřív. Já jsem poznal, že jsou i mnohem příjemnější pocity než normální orgasmus. V tuto chvíli je vše v mojí režii. A Láska může kdykoliv říct dost, ale zatím tu potřebu neměla.

Sám si psal že jde čistě o zvědavost. Tak se jen stalo, že vám tyto praktiky nesedli. Navíc ono to, že vezmeš PC zacvakneš a hned budeš natvrdo pod zámkem na dýl, je možný jen v "Povídkách" realita je je krapet jinde. Mě to dalo 2 měsíce a 3 PC než jsem se dostal do stavu kdy ho nosím už relativně bez problémů. A začátky byly chvílema hodně krušný.

Pokud máte s manželkou častý a pravidelný sex. Se kterým je spokojená. Je jasný, že když jí ho odepřeš, bude muset dělat něco co se jí zrovna nelíbí, tak se bude chtět vrátit zpět k tomu svému co se jí líbí.

16

IMlr:
Někdo má rád vdolky, někdo holky. Já oboje.
Každý má svůj vztah k používání PC úplně jiný.
Na tomto fóru je to hodně vidět, od jemných po tvrdé praktiky.
Každý má jinde práh bolestivosti a každému to něco jiného přináší.
Mne překvapila razance, s jakou jsi to zkoušel - já si několik měsíců hrál sám, pak s Paní, a zamknutí na vícedenní služební cestu nastalo až úplně nedávno.
A ano, ranní erekce je kapitola sama pro sebe.
Mně klec naopak pomáhá v soustředění k práci: Jsem zamčený, stejně nic nebude, tak můžu aspoň něco užitečného dělat.
Ale fakt to má každý jinak, každý pár to má jinak. U nás je to komunikaci, o otevřenosti novým myšlenkám, o odvaze něco zkoušet.
Držím palce v dalším životě.