Re: 9. narozeniny Cudnosti - Praha nebo Brno? (ODLOŽENO)
Dobrý den přeji
já a moje Paní jsme se rozhodli zúčastnit oslav, pokud budou v Brně.
Těšíme se, že poznáme na živo další vyznavače podobného životního stylu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » 9. narozeniny Cudnosti - Praha nebo Brno? (ODLOŽENO)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrý den přeji
já a moje Paní jsme se rozhodli zúčastnit oslav, pokud budou v Brně.
Těšíme se, že poznáme na živo další vyznavače podobného životního stylu
Zdravím ve spolek. Vojto, za mě klidně i ten humpolec. Je mi to jedno a mám to i blíž. Ale fakt je mi šumák kde to bude.
Vyhrává Brno, všem přihlášeným děkuji, těším se na vás a další sraz bude znovu v Brně. Tentokrát to bylo docela těsné.
Na brněnský sraz se mohou stále přihlašovat i další účastníci, ale prosím stále jen závazně.
Kdybyste někdo potřeboval tip na rozumné ubytování v Brně, napište mi soukromě. Máme tam vyzkoušené 2 penziony.
Také mi můžete soukromě psát, co byste si přáli na srazu prohlédnout z mého sortimentu.
Vážení a milí, kteří jste se přihlásili na brněnský sraz,
chtěl bych s vámi probrat aktuální situaci. Co teď hýbe celým světem i naší republikou, to rozebírat nemusíme, ale prosím pomozte mi s rozhodnutím, jestli by nebylo rozumné sraz odložit.
Za sebe bych chtěl říct, že ze zpráv nějak moc nepanikařím, ale je před námi akce, za kterou zodpovídám, a svědomí mi teď káže omezit cestování a setkávání se na minimum. Jako pořadatel bych rozhodně nechtěl nést vinu za to, že se na srazu, cestou na něj nebo z něj někdo nakazí a doma pak nakazí své blízké, v práci své kolegy atd. Opravdu to nechci s panikou přehánět, ale přece jen tu zodpovědnost za případný průšvih bych těžko rozdýchával.
Kromě toho v Brně bychom s mou milovanou ženuškou měli kromě srazu navštívit ještě i příbuzné s malými dětmi, ale asi i tohle setkání bych preventivně raději odložil.
Nejblbější na tom je, že známe situaci dneska a neznáme situaci za 14 dní. Asi je na vážkách spousta lidí, kteří se někam chystali. Co vy?
Chtěl bych poprosit vás všechny přihlášené na brněnský sraz o váš názor. Jestli svou účast kvůli aktuálnímu dění rušíte, tak to mi samozřejmě taky rovnou dejte vědět. Děkuji předem.
Ahoj všichni. Já bych z toho drama nedělal. Pokud příjdou jen Ti, co nebyli v Itálii a podobně, tak snad není problém. A navíc 100 nás nebude.
No jasně, že nás 100 nebude, ale jedna věc je co nařídí stát, a druhá věc přece je, jak se zachová každej z nás nesoucí svůj díl odpovědnosti v rámci naší země i světa.
Přesně takovéhle akce, kde se sejdou lidi z různých míst a pak se zase vrátí domů, přece teď moc rozumné nejsou. Ať se nás sejde 10 nebo 100, to je jedno.
https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/zd … 101915_nkr
"Omezení kontaktu mezi lidmi může zásadně ovlivnit další šíření nemoci."
"Preventivní opatření jsou na papíře jednoduchá, složitejší je ale jejich uvádění do praxe. To závisí na odpovědném chování veřejnosti."
Ahoj Vojto,
dle mého názoru je odklad rozumným a hlavně zodpovědným řešením. Patřím k lidem s chladnou hlavou a racionálním přístupem, ale je pravdou, že i malé skupinky lidí zvyšují riziko a účelem setkání má být užít si pěkný společný večer a ne být ve stresu co si kdo z nás odveze za nechtěný suvenýr. Ač jsem se na vás všechny moc těšil, upřímně jsem účast začal zvažovat ještě před tvým příspěvkem. Vzniklá situace je dozajista dočasná a zamčený svět, ani společné srazové zážitky nám nikam neučenou setkáme-li se o pár týdnů až měsíců později.
No, já si musím sypat popel na hlavu, že jsem nás zapomněl přihlásit, ale pokud bude můj hlas i tak relevantní, byl bych pro odklad akce. Zcela souhlasím s Andělem.
To nemůžeme pak chodit ani do obchodu, jezdit busem či metrem a vlastně ani chodit do práce.
Chápu, když vše řídí vláda, že to jinak nejde a rozhodnutí se musí akceptovat, ale soukromé akce z pár lidmi rušit?
Ale co člověk to názor. Hlavní slovo má organizátor, ten tomu věnuje nejvíc času.
Takže respektuji, když to bude chtít zrušit.
Dobrý den přeji
probrali jsme to s moji Paní
a pokud akce bude, zúčastníme se.
Pravda je, že pro nás to bude první setkání naživo s komunitou a já se hodně těšil, že poznám osobně nějaké další podobně smýšlející lidi.
Při odložení určitě cudně zachováme přízeň a budeme se snažit přijet na sraz.
Medvídek
P.S.
Jen hlásím, že jsme byli na lyžích v Itálii, návrat 22/2/2020 - tedy již před 18 dny. Zatím bez příznaků.
Puberťák doma do včerejška vykřikoval, že má koronavirus, ale co zavřely školy, tak to ani jednou nezmínil.
Pškný den všem,
ačkoliv situace v mém kraji je značně vyhrocená a to do té míry, že lidé se takřka bojí s kýmkoliv přijít do kontaktu, tak bych to tak černě neviděl. Jsme rozumní a nikoho bychom vědomě neohrozili. Nicméně nikdy nevíme s kým mimo ty kdo budou na srazu tam přijdeme do kontaktu, proto chápu obavy z toho vyplývající.
Myslím, že pokud se sraz přesune vůbec nic se neděje a sejdeme se až se to uklidní.
No já se taky vyjádřím, myslím, že cestování, setkávání s lidmi z větší vzdálenosti, to je to, o co jde v nařízeních vlády - omezit to.
My na srazu budeme v pohodě, ale každý cestou potká x lidí.......a pak pojede domů.
Zase situace není tak vážná na paniku, ale je to ještě 14 dní. No , zatím bych ještě počkal a uvidíme za týden.
Za mě bych jel, ale je to zodpovědné ???
Chápu oba názory a tak, myslím nevím.
Ahojte,
I my jsme to zvažovali a rozhodli se, že pokud se bude sraz konat, tak bez naší účasti.
Těšili jsme se na vás všechny, ale kvůli současným okolnostem se brněnský sraz k 9. narozeninám Cudnosti odkládá, zatím na neurčito. Moc mě to mrzí, děkuji vám všem za pochopení.
Mrzí mě to :-(
Rozumíme a bereme na vědomí.
Vývoj dává za pravdu zastáncům odložení - viz dnešní úvahy o zavření hospod po osmé večer.
Zůstáváme v těšení se na další setkání, ať už bude kdekoli (P/B/H).
Tak to vidíte, vláda právě omezila provoz restaurací jen do 20 hodin, takže dneska už bychom o odložení srazu ani nemuseli debatovat. Bohužel. Přátelé, zvládněte to hlavně všichni ve zdraví.
Nestíháme ani reagovat na vývoj událostí. Nicméně se na Vás s Madam Potvůrkou těšíme, i když do Brna jsme přihlášeni nebyli. Mějte se fajn a buďte zdrávi
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » 9. narozeniny Cudnosti - Praha nebo Brno? (ODLOŽENO)
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB