Téma: Fake nebo opravdu existuje?
Našel jsem tuto fotku.
Dá se někde sehnat?
Myslíte, že je to použitelné na dlouhodobé nošení?
Vypadá, že to nepůjde ani sundat, co myslíte?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Fake nebo opravdu existuje?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Našel jsem tuto fotku.
Dá se někde sehnat?
Myslíte, že je to použitelné na dlouhodobé nošení?
Vypadá, že to nepůjde ani sundat, co myslíte?
Me přijde moc komplikovaný a k čemu ty otvory vespodu? Jestli je to fake nevím, ale vypadá divne
fmtight: Kde nebo jak jsi našel tu fotku? Jestli chceme vědět něco víc, je potřeba pátrat po zdroji. Já jsem ji nenašel žádným vyhledávačem obrázků, a to jsem se chvíli fakt snažil.
Minimalizmus, tohle vypadá fakt zajímavě. Základní vtip je zjevně v dostatečně dlouhé urethrální trubce. Močení bude hodně ponižující úkon, to je asi jedním ze záměrů. Problém ale asi bude při delším nošení zabránit infekci. Taky se těším na zdroj!
No, je-li to tak, pak je únik a návrat trivialita, to mě teda zklamalo...
musi bytvhodne zvoleny krouzek
pesjenprovas:
Myslím, že kroužek nic neřeší, zvlášť pokud je penis tím deklíkem zatlačený tak, že bych se skoro bál, že bude vyskakovat sám. Klasická klícka přece jenom sevřením a třením brání takhle snadnému vytažení, nehledě na problém ho pak dostat zpátky. I když... nezkoušel jsem, ale existuje fígl se silonovou punčochou, takže ani klícka nemusí být bezpečná. To se samozřejmě týká jen "nedobrovolného" uzamčení, kdo si v něm libuje, ten takové fígly nevyhledává, že ?
Proto jsem uvažoval o té urethrální trubičce na kterou by byl penis "navlečený", pak by bylo opravdu nemožné ho vysmeknout. Bohužel to není k dlouhodobému nošení, jednak by do močové trubice mohla kolem té trubičky proniknout infekce a nejspíš by také poškozovala její epitel (dlouhodobě nošené katetry vytvářejí velké riziko infekce i při velmi dobré péči).
Teď mě ale napadlo jiné řešení - nikoliv trubička, ale nějaká mírně ohebná ale jinak pevná tyčka (něco jako brzdové lanko, samozřejmě ze vhodného materiálu). Moč by tekla močovou trubicí, takže by byl její dezinfekční a vlhčící účinek zachovaný a přitom by penis vytáhnout zaručeně nešlo.
Nejbezpečnější a permanentní zábrana jakémukoliv použití/zneužití je ovšem penektomie ![]()
jako urcite to neni pas cudnosti pro nekoho kdo ma standartni velikost, spis to je pro lidi s mini ci mikro penisem
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Fake nebo opravdu existuje?
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB