Téma: schopnost koncentrace
Mam intelektuálně náročnou práci. Když jsem pod zámkem, jsem rozptýlenější - myslim na ženu, a samozřejmě mě rozhodí každej výstřih. Máte to taky tak? Sklidní se to někdy?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » schopnost koncentrace
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mam intelektuálně náročnou práci. Když jsem pod zámkem, jsem rozptýlenější - myslim na ženu, a samozřejmě mě rozhodí každej výstřih. Máte to taky tak? Sklidní se to někdy?
Já to mám naopak, co mám PC jsem daleko víc v pohodě a můžu se líp soustředit na práci.
Dřív sem myslel neustále jen na to kde, jak si pohonit a udělat se. Všecho ostatní se tomu muselo přispůsobovat. Teď po všech těch změnách, neustále myslím na svojí lásku, jak moc bych chtěl... Ale protože díky PC nemůžu nic, tak sem zjistil že ta šílená nadrženost se nejlíp zklidní prací.
Nejhorší jsou přejezdy mezi pobočkama. Když dostanu nějakou pěknou zprávu od Lásky, musím se občas hodně soustředit abych to nikam neposlal ![]()
V práci na chlapa moc nenarazím, zato pěknejch "výstřihů" je tam požehnaně. Dřív jsem se musel neustále kontrolovat, teď mi PC hned připomene komu patřím a mnohem líp se mi s ženami jedná.
Já to mám tak prvních pár dní, že jsem nadržený, a koukám po každým výstřihu, ale po pár dnech, se to srovná, a pokud nejedu vysloveně kolem, nějakýho hloučku holek, tak mě PC spíš umravňuje, a raději řeším práci, nemyslím na ženský. Plus, ta nadrženost, trochu přidává výdrže v práci a oželím jedno dvě kafe. A na ženy se pak dívám vážněji, nemyslím jen na to, co sní všechno dělat a nedělat.
Me naopak PC zklidnil a mám čas makat. :-)
Jsem na tom vcelku špatně. Pořad myslím na to jedno. Na ženský, tedy především na jejich klín. Dost často mívám ty tvrdé erekce i přes den. Vím. Je to tím že jsem sám a nemá tu energii kdo brát. Nestezuji si,pouze konstatuji. Po týdnu zamčení se mi myšlenky opět rovnají do reálného a všedního života.
Já naopak když nosím tak jsem extremně nadržený a musim na to myslet pořád. Máte nutkání si ho taky vyhonit?Nebo máte zákaz si na klícku sahat?
Neustále nadržený je v PC asi každý, proto je nosíme.
Nutkání jsem měl ze začátku, po 2 - 3 týdnech kdy si hlava uvědomila že to nejde, se touha udělat si to, přehodila na udělat to mojí Lásce.
Zpátky se to vrací vždycky po orgasmu (i zkaženým). To pak den, dva nemyslím na nic jinýho než jak si vyhonit.
2-3 dni po zamknuti libido trosku klesne a je to ok. Teda koncetracia sa zlepsi.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » schopnost koncentrace
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB